Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Deadgirl“ je snímek, který má velmi dobrý nápad, je v tomhle smyslu relativně originální, ale snaha narvat do toho příběh, který je nakonec hodně nudný, se prostě nepovedla. Tenhle film je skvělý v tom, jak je zde zobrazeno, jak se lidé k sobě dokážou chovat. Je skvělý v tom, jak je realistický, jak se nebojí. Ale k dokonalosti mu ještě nějaký ten krok chybí. Rozhodně ale nadprůměrný horor. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvaja mladý flákači sa potulujú po miestnom ústave,ktoré je roky zatvorené.A troška ho tam demolujú a idú do pivnice toho ústavu a tam nájdu spútanú ženu.A v tej chvíli ešte netušia že pre nich nastanú krušné chvíle a one sa postará práve ta žena.Film bol dobre rozbehnutý ale ako postupoval tak strácal dych a už potom išiel svojou kludnou cestou.V tomto filme sa tu miešajú viaceré žánre ako komédia,romantika,zombie a oveľa väčší žánrový rozsah a vôbec sa nedá určiť ktorý z nich prevyšuje.Má to kus originality.Aj keď film ma viaceré nudné časti a niekedy postráda logiku.Ale kompenzuje si to zaujímavým príbehom,niekedy veľmi silnou atmosférou a spletenom veľa žánrov. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Za tých pár korún slušné. Zo začiatku to vyzerá, že pôjde o explotation (ne)nápadne inšpirované francúzmi, no to sa to ono iba tak tvári, zrazu sa to zmení, zvolní a skončí niekde pri klasickom americkom hororovom undergrounde, tentokrát pre zmenu s nápadom a príjemnou záverečnou pointou. Keby sa tej romantike v závere dalo aspoň trochu veriť, mohlo to byť za štyri. A tiež keby hlavnú mužskú úlohu nehrala neschopná atrapa Brandona Leeho. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Konečně se někdo rozhodl ty zombie pojmout trochu netradičně, až nápaditě (originalita je možná silné slovo). Spíše takové až psychologické drama než ryzí horror, na němž se mi líbilo, že je prostor věnován hlavně jednotlivým postavám (byť se nevyhnou až kýčovitému stereotypu – ku prospěchu však je, že jsou v rámci možností zahrány relativně dobře) než tomu samotnému horrorovému prvku, který tu prostě je, ale není nijak vysvětlen a nijak se v něm film nenimrá. Pár kluků prostě najde mrtvou dívku, která se však hýbe – a co teď? O tom je právě ten film. Možná je zbytečně moc dlouhý. Možná jsou scény ze sanatoria zbytečně moc tmavé. Vzpomněl jsem si při něm na román Joyce Carol Oates jménem Zombie. V něčem trošku podobné. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Bod nahoru za trochu jiný pohled na zombie tématiku, přece jen, zápletku "dva píčusové najdou ve sklepě přivázanou zombici a začnou ji vesele šukat" člověk nevidí každý den. Body dolů za zpracovaní - zbytečně zdlouhavé, připitomělé dialogy a herecké výkony, zejména jeden konkrétní herecký výkon. Ano Rickie, o tobě mluvím. Pominula bych, že se mi ten herec vyloženě fysicky hnusí, ale jeho pohled, prázdnější než pohled libovolné mrtvoly a neschopnost předvést něco jiného než polohu emohoch v hajzlu pominouti nelze. Chápu, že sympatické zdejší charaktery být neměly, což se jim daří všem na jedničku, avšak přece jen bych ocenila, kdyby na to jedna z hlavních postav šla trochu jinak, než očividnou neschopností svého představitele. Trochu to prostříhat, vyměnit Rickieho a pravděpodobně bych neměla problém přihodit čtvrtou hvězdu, neb jednak nápad, jednak se zde vyskytuje několik velice pěkných scén a vydařený konec. 3,5* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama