Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení! Přes jednoduchou zápletku a nevelkou originalitu (mnohé scény připomenou jiné filmy od Madisonských mostů až po Notting Hill) nesmírně pohodový a zábavný a přitom dospělý film, který nepůsobí vlezle a není v něm snad jediná minuta, kde by se člověk nudil. Naopak, už dlouho jsme se tak dobře nepobavili, zejména díky spoustě výborných dialogů, řadě povedených scén (plastický chirurg) a také nenápadnějších vtípků ukrytých v gestech či některých poznámkách.. a navíc skvělá Meryl Streep, okouzlující, přirozená, krásná, předvádějící další nezapomenutelný herecký koncert. přijemný byl i Steve Martin v civilnější rovině citlivého galantního muže a kupodivu nevadil protivný Baldwin, ideálně obsazený do role vlezlého hajzlíka.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Cougar Town mě naučil, že 40 je nových 20. A It's Complicated to, že ani život po padesátce není problém. Ok, je to sice film s Meryl, je to film primárně pro ženský, nemám ráda Steve Martina. Ale ten sexy pupkatej Alec Baldwin, to je moje. Navíc je to zásadně vtipný, erotický, nemravný a zábavný filmík :D Takže až budete mít kočky zase návaly, víte, co vám od nich pomůže. A sex s ex to ani nemusí být. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nancy Meyers .. Po Prázdninovém podprůměru, plného hloupých taškařic, přišla Meyers s celkem příjemnou a dobře obsazenou komedií, prudce cílenou na ženy pokročilého věku, kde zaručeně funguje (ověřeno). Sám jsem ji zhlédl bez zádrhelů a nezávazně se i pobavil. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Velký film! Nejen svojí délkou, příběhem nebo obsazením. Celkově působí jako film na úrovni, který neuklouzává na hloupostech a je tak nějak o dospělých pro dospělé a dospělejší. Vyvarovává se přehnanému klišé, možná až na ty rodinný plačky v podobě třech dětí a jednoho zženštělého snoubence. __ Baldwin stále šarmantní elegán a gosh, kolik má ještě vlasů ve svém věku?! Takhle chci taky dopadnout :-) Meryl Streep je fakt paní herečka a skvěle se s exmanželem doplňovali, ale její přehrávání v komediálních rolích mne fakt docela bolí. Čeho je moc, toho je moc. A čeho je moc, toho je příliš. A že by Steve Martin přecházel z "dělám ze sebe úplnou píču" na "dělám ji ze sebe jen občas"? Rozhodně mi bylo jeho rozpoložení sympatičtější než obvykle. A ty scény s ganjou jsou tím nejlepším! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo naprosto originální, ani nic jiného, ale pořád mě to neuvěřitelně bavilo, za což tu rozhodně může obsazení, které kdyby bylo slabší, tak je film naprosto jinde než u 60%, ale pořád mi přišlo dát tomu ty tři hvězdičky málo, tak jsem hold šel se svým instinktem a jdu až na ty čtyři, i když k tomu kromě příjemného hřejivého pocitu z atmosféry a filmu jako celku nemám jiný důvod. Alec a Meryl jsou spolu prostě geniální dvojice. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)

Reklama

Reklama