Reklama

Reklama

Zakázaná říše

  • Česko Zapovězená říše (více)
Trailer 3

Fantastická cesta do srdce temnoty. Pravda je v tobě… Počátkem 18. století kartograf Jonathan Green podniká vědeckou výpravu z Evropy na Východ. Když prošel Sedmihradskem a překročil Karpaty, ocitl se v malé vesnici ztracené v neprůchodných lesích. Na toto prokleté místo ho nemohlo přivést nic než náhoda a hustá mlha. Lidé, kteří zde žijí, se nepodobají ostatním lidem, které cestovatel dříve potkával. Vesničané si vykopali hluboký příkop, aby se obrnili před světem. Sdílejí naivní víru, že se mohou uchránit před zlem, které ztělesňuje Vij, monstrum žijící v bažinách. Nechápou, že zlo se už uhnízdilo v jejich duších a čeká na příležitost, aby vyrazilo do světa... Předlohou filmu se stala stejnojmenná hororová povídka Nikolaje Vasiljeviče Gogola. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Strašná píčovina, neumětelsky natočená. Bavím se nad nadšeným očekáváním v prvních příspěvcích tady a jaká volovina se z toho nakonec vyklubala.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Na cool nebyla ta scéna jak mu upadne ta hlava při tej hostině. Nebo jak se ten zobák dere ven. Ale, hlavně že tam byla ta scéna když jí usekne ten prst. 8)

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Allien.9

dle meho je to podhodnoceny, videl jsem vsechny 4 predchozi zpracovani a po Sveto Mesto se mi tohle líbilo nejvíc. Každý zpracování bylo jiný a dobrý, tohle má výbornej obraz, efekty, ale i atmosféra se najde.. videl jsem to teda ve 3D na velký TV, coz delalo svoje - vizualne je to fakt vipiplany.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Tak jsem dnes na filmu byl v kině a co se týče efektu,kostymu atd tak bomba!

Jen sem čekal trošku víc hororrový nádech a více scén v kostele.

Oproti originálu se děj teda změnil fakt hodně což bych řekl že filmu docela i ubralo.

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Hm.. Už dlouho jsem neviděl tak kulervoucí trailer plný překvapení a skvělého vizuálu!! Nádhera.

Uživatel helljahve smazal svůj příspěvek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Ještě jednou přihazuji trailer, ten starý link už nefunguje. Film teď hodně vydělává v Rusku, je milý, že na tom dělali i čeští tvůrci. nataáčelo se třeba i na hradě Sychrov u Liberce.

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Vypada o velmi  dobře. Trochu mi to přímoníná Jeníčka a Mařenku ale ztvarněním je to možná blíž Ospalí díře(1999) Čarodějovu učni (2008), nebo častečně Piratům z Karibiku. Škoda, že to u nás asi nepujde do kin.

Uživatel Ampi smazal svůj příspěvek.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Tak to vypadá, že Jason Flemyng je zas po Primevalu pořádně zahraje v pořádné roli, však už bylo na čase.

Uživatel Javad smazal svůj příspěvek.

Uživatel Dlee smazal svůj příspěvek.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Film byl posunut o 3 roky.
Takže premiera bude místo roku 2009 až v roce 2012.

Související novinky

Megahity z Moskvy

Megahity z Moskvy

19.04.2009

Co takhle na chvilku odvrátit zrak od Hollywoodu? A když už, proč se nemrknout rovnou pod Ural. Rusové zase jednou stojí v dlouhých frontách před pokladnami kin. Důvod? Historický velkofilm Taras… (více)

Reklama

Reklama