Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to jsem si myslel, že minulá epizoda byla mimořádná. V tomhle díle skvěle funguje znovu shledání postav na severu v pomalém dialogovém tempu, stejně tak koketování na Dračím kameni a pak epizoda z nenadání spadne do vod velkolepé nabušené bitvy, o které se mi v tomhle seriálu snad ani nezdálo. Mrazení v zádech a husí kůže i hodinu po epizodě. Takhle vypadá epická a výjimečná Hra o trůny, která se ve své předposlední sezóně rozjíždí na plné obrátky. 9.5/10 ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to to nejlepší, co kdy GoT předvedlo, ale jistojistě to nejepičtější. Hned třikrát jsem měl při sledování husinu, a to i přes tu výheň, která venku panuje - jmenovitě při návratu Aryi, při souboji Aryi s Brienne (jeden z nejlepších mečových soubojů v celém seriálu!), no a pak v momentě, kdy přilétla na scénu Daenerys s epickým „Dracarys!“ Skutečně skvělé, jediné čeho se děsím je to, že zbývají už jen tři díly... ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších episod ze všech. Děj se vyvíjí a celá episoda je napěchovaná informacemi a diváka nenechává vydechnout. Závěr je dračí inferno u kterýho jsem se málem posral blahem na srdci. Člověk si řekne, nemůže to být lepší a ono stejně je a neustále překvapuje. Když porovnám začátek seriálu s tím, co se děje teď tak začátek je jen zbylej odpad a tohle co je teď je nablískaný diamant. Nechápu, většina seriálů je nejlepší z kraje a časem uvadá, ale Game of Thrones je přesně ten opak, začíná jak hnusná smrdutá kytka z pole a vzkvétá jako ta největší a nejkrásnější orchidej. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hledáte důkaz, že dlouhodobé hulení marihuany nenávratně poškozuje mozkové buňky, nehledejte dále. Stačí se podívat na Psychora a jeho zmatečné a zavádějící poznámky. V GoT jsme nemohli vidět lepší bitevní scény než ty v téhle epizodě. The Spoils of War je nejlepší možná fanfiction pro ASOIAF. That being said, spěchá se s dokončením seriálu, dokud je ještě relevantní, a z toho pramení časté (a pro zhulence nelogické) přeskakování prostoru i času, což na druhou stranu chápu a vlastně i oceňuju. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já se teda v případě tohoto dílu nerozplývám nadšením. Bezesporu patřil k tomu lepšímu, ale třeba taková 7 sérií očekávaná shledání pro mě osobně byla nemastným a neslaným zklamáním.Tento díl měl pouhých 50 minut, přesto si hodně prostoru našla putovní dýka, kterou nikdo nechtěl. Je velmi pravděpodobné, že ještě sehraje významnou roli, jinak takový příval prostoru opravdu nechápu. Závěrečná bitva byla naprosto skvělá a luxusní. 7 sérií museli diváci čekat na ty kokoty na koních, ale stáli za to. Sice zněli tak, jako by se někomu nepodařilo jim udělat obřízku, ale v takovém počtu to znělo děsivě. V závěrečné bitvě jsem ovšem žalostně postrádal smrt nějaké úhlavní postavy, kterou bych mohl následně oplakat. Na plný počet to z mého odborného fanouškovského pohledu prostě nebylo. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)

Reklama

Reklama