Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Karp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to moc dlouhý, je to moc krátký, jenom se tam mluví, nemluví se tam..." G.R.R.Martin se v Hostině pro vrány rozžv... ehm... rozpovídal takovým způsobem, že ho to nepřešlo ani v Tanci s draky. A je nutno říci, že ani v prvních třech knižních dílech se, co se týče mluveného slova, nedržel zpátky. Ostatně, jak by také v navazujících dílech nenastavoval, když Písně ledu a ohně měly být původně pouze trilogií. Nakonec by knih stejně jako TV sérií mělo být sedm. Jestli se dočkáme knižního zpracování není vzhledem k věku autora zřejmé, tak alespoň seriál dojde svého konce. Karty byly rozdány již před touto sérií a to co je momentálně k řešení, spočívá pouze v tom, jak vkusně vytvořit co nejzajímavější vycpávku před finálním střetem. A nutno říci, že se to autorům i přes naprosto zbytečné reptání diváků poměrně daří. Martinovy knihy jsou komplexní od sáhodlouhých popisů k napínavým střetům. Stěžovat si proto, že jednou je díl makový a podruhé tvarohový, je tedy svým způsobem zbytečné. Po Spoils of War nabitém souboji lze očekávat, že další díl bude pro změnu zase povídavější... Nicméně ani dějově se čtvrtá epizoda nedrží zpátky, jen je nutné si uvědomit dopady všech skutků a činů. Akce má obvykle více příznivců než promyšlený "pokec", a proto se tento díl dočkává adorace. Nikoliv nutně nezasloužené... Štastná setkání, bitky kam se podíváš, sliby se plněj o Vánocích a dluhy se platěj vždycky, pojď na mě z boku a borec na konec alespoň ve stručné charakteristice. Nemyslet, dívat se a být spokojen - jediný úkol pro diváka. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rickon." "It's Dickon." "Hahaha." Až bude Zdeněk Troška shánět scénaristy pro další ze svých ostrovtipných komedií, mohla by být dvojice Weiss - Benioff trefou do černého. Bylo jasné, že se vyhazov George R. R. Martina z HBO zásadně podepíše na kvalitě seriálu, ale možnost totálního scénáristického kolapsu jsem si nepřipouštěl ani v nejhorší noční můře. Kam zmizel všechen tvůrčí důvtip, kterým Game of Thrones až do poloviny šesté série ohromoval diváky? Proč se ho Weiss s Benioffem pokouší degradovat na záchodový sitcom se spoustou nelogické válečné akce? I takový Hodor by se bezpochyby musel chytat za hlavu, kdyby viděl Jaimeho sebevražedný pokus o setnutí Drogonovy hlavy. O Euronově kouzelném loďstvu, které se buď objeví, nebo neobjeví tam, kde si ho scénáristé zrovna přejí/nepřejí, ani nemluvě. S bídou tři hvězdy. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je naprostá bomba, další reunited rodiny Starků, scénky z Dragonstone, druhá nejlepší bitevní vřava v seriálu (Battle of Bastards půjde překonat těžko), avšak nejlepší na celém díle je naprosto Drogon, ten si zabírá pro sebe konec dílu, víc takových momentů a fans budou slintat blahem. Kdybych mohl, dal bych něco víc než pět hvězd. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší. Díl. Tečka. Při (ne)kvalitách sedmé série mě neskutečně udivuje, jak se tvůrcům podařilo ukočírovat tak úžasnou bitevní sekvenci bez sebemenší chybičky. Scéna, kdy Drogon vletí na bojiště za ho kouzelné Djawadiho hudby a priceless výrazu Jaimeho zosobňuje snad veškeré touhy všech skutečných fanoušků seriálu. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

musim jít proti většině a kritizovat závěrečnou bitvu, respektive co se tam dělo za blbosti, myslel jsem že koukám na GOT ne na “postradatelní” protože normálně by umírali hlavní postavy jako jablka a ne že by byli nesmrtelný jako stallone kterej zabije milion nohsledů a má sotvá pár škrábanců... fakt mě naštvalo že neumřela aspoň jedna hlavní postava, co to jako bylo ten konec? Jaime se řítí na draka a někdo po něm skočí a spadne do vody, wtf.. to fakt do GOT nepatří, jinak denino ,,drakárys'' mi přijde spíš cringe než epický, 3 hvězdy za jeden z nejmrazivějších build-upů před bitvou ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)

Reklama

Reklama