Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. jasně, že to má spoustu nelogičnosti, jakože teda až nezdravě moc a to litani s draky bylo totálně nepřehledný a doteď vlastně nevim, co se tam stalo, ale za Aryu prostě těch 5 hvězd dát musím! ... objektivně je to 3,5 a opravdu do bitvy z Pána prstenů to má daleko a hlavně Pán prstenu už má skoro 18 let!!! A kde je moment, kde Dany půjčí draka Jonovi, to přece není jen tak, to není jak někomu půjčit ferrari...! no a trochu si zafilozofuju, je mi jasny, ze Jamie musi přežít, protože musí zabít Cersei, tak jako Ohař se dočká toho, že zabije Horu, že se Gedric dá dohromady s Aryou to bylo taky jasný, ale že vlastně ojede ona jeho, to bylo milé překvapení :) at žijou ženy, co si o to umí říct samy :D no Sansa to s Tyrionem dohromady snad taky dá....Kdo nám ještě zbyl? :) Ksakru, koho vlastně budou v těch následujících epizodách zabíjet? Dneska umřeli jen samé vedlejší postavy...:( ()

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu vtipné číst tu ty hanlivé komentáře od rádoby odborníků. Evidentně má většina obecenstva haprující monitor, takže buď si stěžujte u výrobce nebo jste banda bambusů, pokud si neumíte nastavit jas. Co se předhazovaných příběhových děr a nedostatků týče, zřejmě tato holota zde zírala jen na sled obrázků a nedala si ani zbla dohromady, jak z předchozích dílů, tak z vyplynuvších situací a daných možností. Nebudu ty lítající lejna nadále pitvat. Třetí díl je hotový masterpiece jak na poli TV show, tak kinematografie jako takové. Celou dobu mě poléval studený pot a husina zároveň, zpocený ruce, rozšířený zornice a zapomínání dýchat, tomu moc nepřidávaly. Nic tak silného jsme tu dosud neměli a jako drakomil si navíc fakt chrochtám. Uchvacující hudba, pohlcující ticho, vygradovaný pocit beznaděje a hutná temnota. Pro ty, kterým přišla temnota příliš temná, mají nejspíše zatmíno na mozkovně. Not today! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším noční akční scény, ale tady to aspoň mělo koncept - přidávalo to na děsivosti ve tmě tušené obří hrozby. A měřítko bylo i tak solidní. Ale fakt to bylo tmavé a únavné pro oči a celkově poněkud ubíjející. A od ultimátní globální bitvy Dobra se Zlem, ke které se schylovalo přes sedm sérií, jsem čekal větší masakr postav. Přesněji řečeno, že jich zařve aspoň půlka. Ale to jsem asi chtěl moc a to dokonce i od seriálu, který (dramaticky efektivním) zabíjením důležitých postav proslul. Jinak to, jak důležité postavy pobily každá aspoň 50 protivníků, už připomínalo ruské válečné filmy. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodinu se díváte na bitvu co Vás od druhé třetiny nudí, protože nemá častokrát logiku, hlavní postavy se tam objevují, ale Vám je to pomale fuk a na konci příjde jediná věc co trochu zvýší hodnotu dílu, ale když si vzpomenete co tomu předcházelo v těch posledních 60minutách, tak se jen narychlo pousmějete v jednom koutku úst a opět vás zalije lehké zklamání. ... Leč hláška "Protect the retreat" od Šedého červa mě opravdu ohromila, ale opět to nevydrželo moc dlouho... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dynamické duo Benioff /Weiss znovu představilo divákům své pojetí válečné taktiky a i tentokrát jsem málem plakal zoufalstvím. Nebudu tady rozebírat všechny nesmysly, se kterými zase v bitevní vřavě přišli, to už detailně provedl KM Phoenix, omezím se jen na konstatování, že mi celá bitva přinesla asi takový zážitek jako půlnoční boj znepřátelených černošských gangů v tunelu (občas jsem zahlédl bělmo, občas se zableskly zuby). Myslím, že by scénáristé udělali lépe, kdyby se po bitvě sešli dva strážní na hradbách a padaly by věty jako: "To byla včera ale bitva, co?" " No to teda! A viděls, jak hned na začátku zmasakrovali Dothraky?" No, a takhle by to mohlo hodinu pokračovat a měl bych mnohem lepší přehled o tom, co se dělo. Doufám, že se bude ve čtvrtém dílu provádět nějaký výřad, mám totiž dojem, že zemřelo pár délesloužících charakterů, ale pro nedostatečné osvětlení si tím nejsem jistý. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)
  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Epizoda stála cca 15 milionů amerických dolarů. (asdfasdf)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama