Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Videa (3)

Trailer

Recenze (154)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť bravúrne zvládnutý ťah tvorcov epizódy, napriek jednému z najnižších hodnotení na Imdb, a opäť úbohé komentáre kreténov na tejto databáze...Na druhej strane, admin Emefky dosiahol 13.000 pozretí vďaka tomu, že zverejnil post o papierovom pohári zo Starbucksu v slovenskom prevedení, a pridal sa tak k mnohým ďalším kreténom, ktorý nedokážu pochopiť, že vďaka malej šálke Blond Mapple Latté zdvihli návštevnosť stránok Starbucksu o viac ako 150%, a to sa posledných 6 mesiacov solídne prepadali. Ďalším faktom ostáva že miestny úbožiaci, ktorý píšu negatívne komentáre nie sú schopný poskladať tri súvislé vety o tom, čo konkrétne im vadilo v predchádzajúcej epizóde, ale sú stopercentne presvedčený, že oni sami by napísali lepší scénar. Preto majú ich komentáre jedno pozretie, ich vlastné. Nuž vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, ale tým vesmírom si nie som vôbec istý. Opäť vynikajúca epizóda po ktorej skončení na stanici HBO nikdy nezaškodí pozrieť si príbeh niektorej z rodín,pretože si človek s radosťou zaspomína na veľkoleposť tejto ságy. Nuž ale český a slovenský ľudský odpad (týmto sa ospravedlňujem všetkým normálnym užívateľom tejto databázy) , ktorý vo svojom živote nič nedosiahne si potrebuje niekde uľaviť, tak po 850.000 príspevku o Ficovi je teraz 6 týždňov na rade Hra o tróny...A že Daisuke Honda z Bratislavy nechápe odkiaľ a prečo sa až teraz vzali balisty,k tomu už niet čo dodať... ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U osmé série se u žádné z dosavadních epizod nemůžu vymáčknout. Není to špatné a není to ani dobré. Velice mě mrzí, že u seriálu, který přinesl v celé své historii tolik památných scén, šokujících zvratů a záhadných momentů si v osmé sérii nejsem s to v úterý ráno vybavit nic konkrétního z toho co jsem viděl v pondělí večer. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doriešuje sa, k to s kým skonči, respektíve definitívne neskončí, a tak podobne a je to logické. Po oplakávaní mŕtvych z boja nemôže nasledovať nič iné, než hromadná ožieračka, po ktorej to prirodzene končí u niektorých aj v posteli. No ale aby to nebolo len o zábave, respektíve o smútku, tak sa bude riešiť, či v záujme budúceho mieru na celej planéte sa budú musieť vyvraždiť tisícky nevinných civilistov, alebo nie. Keďže už po roku viem, ako sa to vyvinie, nebude výsledok až takým prekvapením a je to škoda. Každopádne na samotnú akciu sa teším. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem od týhle epizody zase tolik nečekala, doufala jsem jenom v epizodu lepší než tu minulou, ale co si budem povídat, stálo to opět za hovno. V týhle epizodě se krom konce prakticky nic nestane, všechno je monotónní výplň z dialogama, který bych i já napsala líp, chlastání a slavení. Na začátku se Dany rozhodne jmenovat Gendryho na lorda (už si nepamatuju čeho přesně, možná Bouřnýho konce?), což mi přišlo jako totální pičovina, vzhledem k tomu, že se o tom s nikým neporadila, Gendryho prakticky nezná, navíc Gendry s tím nemá totálně žádný zkušenosti apod. Gendry po jednom šuku následně požádá Aryu o ruku a vyzná jí lásku (jak v nějaký romantický komedii), což Arya odmítne (ani se jí nedivim). Celkově vztah Aryii a Gendryho je jedna z věcí, co mě sere nejvíc. Jejich romanťárně aboslutně nerozumím, stejně jako jejich motivacím apod., proto se radši přesunu k dalšímu bodu - párování snad všeho. Jako by nestačila Arya s Gendrym, Jon a Daenerys ještě nám DD přidali Jamieho s Brien, co to kurva. Jasně, že Brien vždycky Jamieho milovala, ale Jamie k Brien necejtil ani hovno, přesto ho však po tom, co zjistí, že je panna, chytne záhadný příliv nadrženosti a rozhodne se ošukat nepoužitý maso (už jsem říkala, jak moc divný to bylo?). Jona s Daenerys a jejich románek snad ani víc rozebírat nemusím, stejně tak jako Jonovu debilitu, když se rozhodne svoje tajemství říct Sanse. (Úspěšně se začínám dostávat do zhruba půlky epizody.) Alee kdopak se nám to tu objevil z ničeho nic a odnikud? Bronn! Ano přesně tak, Bronn se nějak záhádně dostal k Tyrionovi s Jamiem a... nezabije je, v klidu si pokecaj a Bronn zase odejde. Jamie a Tyrion ho nechali odejít jako by nic, co do píči? A teď přichází úžasná akční scéna (kéž by) - Dany si letí v pohodě po obloze, když tu najednou.. šípy sestřelí jejího druhýho draka. Sakra pořiďte tý holce brejle, vždyť ani chudák neviděla tu obří skupinu lodí na širým moři. Co jí ale musím nechat - sama šípům uhýbá jako kdyby měla plot armor, hmm, čím to asi bude. Díky bohu už se dostávám ke konci, kterej to všechno aspoň trochu vytáhl, počkat vlastně ne. Dany jde vyjednávat ze Cersei (samozřejmě se tam dostane za pár hodin, stejně jako Euron, ale co si budem povídat, v Game of Thrones maj přece všichni rakety v prdeli), která zajmula Missandei, jak nám samozřejmě neukázali (stejně jako jak se to dozvěděla Dany), protože to očividně ani tvůrci neví. A Cersei jí nezabije.. má před sebou doslova 5 hlavních důležitejch postav a ona je NEZABIJE. A neříkejte mi sračky typu "při vyjednávaní se nazabíjí", je to Cersei, tý je to sakra u prdele. Místo toho zabije Missandei, Dany se nasere a konec epizody. Ano jsem velmi nasraná a mohla bych to tu rozebírat ještě víc do hloubky, ale na to seru, už tak je to dlouhý jako ranní sraní. Hodnocení: 3/10 ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve finále GoT dělají tvůrci to co dělají hrozně rádi už pěknou řádku sérií. Nejdřív vás ujistí, že obě soupeřící frakce jsou nakonec dosti vyrovnané a pak se vás snaží hrozně překvapit plot twistem kdy strana, kterou lze více či méně označit za tu kladnou přijde o svou největší výhodu. Tenhle vzorec je u posledních dvou sérií neustále dokola. Takže co nám zbývá. Dva poslední díly kdy tzv. Aliance Jona a Daenerys bude muset jisto jistě napadnout KL, přitom šance na jejich vítězství je momentálně mizivá. Ledaže Euron zradí nebo Cersei zabije Jaime nebo bože ne Arya. Před premiérou tvůrci tvrdili, že konec komunitu rozdělí na dvě poloviny, zatím to však vypadá , že zklamaných bude víc než uspokojených. Přeci jenom i takový neobjektivní vůl jako já začíná být zklamaný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se v médiích těšila velké pozornosti kvůli tomu, že se v ní (v čase 14:44) na stole v jeden moment objeví kelímek od Starbucks. Celý internet spekuloval o tom, jak se kelímek v záběru ocitl. HBO se k tomu vyjádřilo tak, že šlo o chybu a že si Daenerys objednala bylinný čaj. Podle Emilie Clark (Daenerys) kelímek na stole nechal herec Conleth Hill (Varys). (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama