Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Videa (3)

Trailer

Recenze (154)

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavím sa o desať eur, že v hodine dvanástej pricvála s nejakým martellovským ľavobočkom vojsko z Dorne a natrhne Cersei prdel. Inak je fantastické, že draky sa dajú tak ľahko zabiť a v dejinách Westerosu o tom nikto nevedel (však ballistu predsa nik doteraz nepoznal). Yeah Dumb and Dumber episode 4. 4/10 ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

V dnešním díle Game of Růžová zahrada 90210 uvidíte: chlapec se vyspí s dívkou, bude to její poprvé, chlapec si ráno uvědomí, že ho tento nezávazný sex nenaplňuje a vrací se k manželce, dívka je zlomená, pláče, chlapec jí už nikdy nezavolá - přitom toho, kdo ji opravdu miluje, měla celou dobu před očima; starší bráška říká svým sestrám tajemství, obě musí přísahat na smrt mamky i taťky, že ho nikdy nevyzradí, zanedlouho však už tajemství ví celá třída a šuškají si o něm i naproti v obchodě; stáří známí hrají oblíbenou chlastací pártyhru, u které se dozvíme spoustu peprných pikantností; mezi holkama to začíná vřít, nevěří si, žárlí na sebe, závidí si oblečení i šminky; synovec odmítne spát se svojí tetou, která je zároveň jeho nadřízenou, její přátelé z práce přestanou věřit v její úsudek a navíc se musí vyrovnat se ztrátou domácího mazlíčka, teta je zralá na lexaurin; zlá šílená macecha trpí přehnanou obsesí ke svému nábytku, na konci epizody se zabarikáduje doma a nepustí dovnitř ani návštěvu, ani svého malého bratra, tvrdohlavě si bude stát za tím, že na její křeslo si nikdo sedat nebude.. Radosti i strasti našich hrdinů gradují do velkého finále! Získá doktor Mázl srdce své obryně? Ubrání paní Nyklová svůj otoman? Zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí? Sledujte každé pondělí na HBO. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neohodnotil a neokomentoval samostatnou epizodu, jelikož mi to vždy přišlo už poněkud extrémní a hraničící se zdravým rozumem, ale tentokrát neodolám. Poslední 4 epizody, a obzvlášť tato, ve mně vyvolaly obsesivní nutkání porušit mé přesvědčení. Šílenství kolem GOT se mi úspěšně vyhnulo, ale poslední sérii jsem si přece jen nenechal ujít s tím, že to velkolepé ukončení zhlédnu. A jakožto nestranný pozorovatel, nezatížený vymytým mozkem fanatických přitakávačů, mohu nestranně a objektivně tento kult posoudit. No, jak bych to shrnul. Je to někde na hranici mezi odpadem a jednou hvězdou. Jestli tohle je to slavné a úžasné GOT, tak musí být všichni jeho fandové naprostí a totální jelimánci s mozkem desetilétého dítěte. Když vidím, jak tu sází 4*5*, tak mi to připomíná jakousi prazvláštní sektu bez špetky zdravého rozumu a kritického myšlení. Brrrr, až toho mrazí, jak vymytý mozek tito šílenci mají. Čtvrtá epizoda ve mně vyvolávala hlasitý a nekontrolovatelný smích, kde scénáristická bezmoc byla dotažena do naprostého absurdna. Scénář a dialogy celé série sepsaly děti zvláštní školy a pro tuto epizodu byl zřejmě najat, z politické korektnosti, mongoloidní idiot (lékářský termín). Venezuelská telenovela je na tom o dvě třídy lépe (nedávno jsem jednu zahlédnul u babičky na obědě, takže vím o čem mluvím). Něco tak slaboduchého a hloupoučkého se skutečně jen tak nevidí. Je to nezáživné, extrémně nudné, nic neříkající, nulová dramatická stránka, nulový děj, nulová akce, nulová logika, nulové charaktery. Je to zkrátka naprosto nulové a liché. Pokud se chce někdo zasmát, tak jako já, nad tímto zmarem, zcela doporučuji. Někde jsem četl, že Kit Harington (Snow) vůbec poprvé při čtení scénáře plakal, 2x, to dává smysl- jen se divím, že pouze 2x. Úžasně vystiženo uživatelem RedAK. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve finále GoT dělají tvůrci to co dělají hrozně rádi už pěknou řádku sérií. Nejdřív vás ujistí, že obě soupeřící frakce jsou nakonec dosti vyrovnané a pak se vás snaží hrozně překvapit plot twistem kdy strana, kterou lze více či méně označit za tu kladnou přijde o svou největší výhodu. Tenhle vzorec je u posledních dvou sérií neustále dokola. Takže co nám zbývá. Dva poslední díly kdy tzv. Aliance Jona a Daenerys bude muset jisto jistě napadnout KL, přitom šance na jejich vítězství je momentálně mizivá. Ledaže Euron zradí nebo Cersei zabije Jaime nebo bože ne Arya. Před premiérou tvůrci tvrdili, že konec komunitu rozdělí na dvě poloviny, zatím to však vypadá , že zklamaných bude víc než uspokojených. Přeci jenom i takový neobjektivní vůl jako já začíná být zklamaný. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně jak jsem předpokládal...sakra, mohu být scenarista pro "ÉMERICKÉ PUBLICUM" -_- Kecací díl, zakončený neústupností zlé strany...jděte do prd*le. Zlatý Martin, který tuto knihu udělal takovou, že jste se báli číst další stránky. Tenhle Émerický Hoolywoodský paskvil jde fakt do háje! Ač to kecání bylo záživnější jak v druhém díle, tak z principu ti dám nulu! To co Martin udělal v knížkách neočekávané, je v podstatě od 6té serie čistě pre-ÉÉÉmerické, očekávané a určitě zakončené totálním HAPPY ENDEM. I když... Martin těm trotlům dal, jak to má skončit...tak možná konec bude stát za to. Zatím je 8má serie velký hovínko!--->10% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se v médiích těšila velké pozornosti kvůli tomu, že se v ní (v čase 14:44) na stole v jeden moment objeví kelímek od Starbucks. Celý internet spekuloval o tom, jak se kelímek v záběru ocitl. HBO se k tomu vyjádřilo tak, že šlo o chybu a že si Daenerys objednala bylinný čaj. Podle Emilie Clark (Daenerys) kelímek na stole nechal herec Conleth Hill (Varys). (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama