Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

A proc proste Skinet nejak nezavirovat? A nebo se jeste muze objevit jeste mocnejisi nepritel? Proc vlastne lidi taky neposlou sveho zastupce a nepokusi se zabit treba Billa Gacce? Proc nezacit primo u zdroje? :D

na příspěvěk reagoval ywo666, biergof

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Podľa mňa je dosť charismatických hercov. Akurát sa všetci rozlezú do komixoviek, romantických komédií, dobrodružných  veľkofilmov (Piráti, Hunger games...) pre celú rodinu, ale drám s jedinými cieľom (lov ocenení). Potom ostáva dosť málo na ostatné filmy.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jako Bender... taky inteligentni forma umeleho zivota a jak to ma borec vyreseny. :D Musi, jenze u sebevrazedne mise se tak nejak nepocita z tim ze se dozije konce sve zarucni lhuty. :)

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Tak to je všeobecný problém dnešního Hollywoodu - málo charismatických a vynikajících herců. Stačí si všimnout, že v současnosti jsou nejoceňovanější herci buď z Evropy, Austrálie atd.

na příspěvěk reagoval ywo666, CANNIBAL

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Terminátor sice nebyl vyloženě brutální, ale co se týče atmosféry, pocitu nejistoty, sobrazením budoucnosti atd. - tak tímhle to podle mě PG převyšovalo a blížilo se R-ku.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

hoci nikdy nebol brutalny, ale to nie je len o tom. Tym, ze je to spristupnene sopliakom tam narvali homosexualnu exkadru nehercov... budu tam nasilu jebat vsemozne CGI na ohurenie a pribeh sa v tejto kombinacii hnisu a sraciek strati jak smrad vo vetre... vsimni si, ze ked chces aby sa bloxkbusterove a drahe Rko zaplatilo, tak musis zapracovat na pribehu, zvratoch a putavosti... v PG stacia digitalne orgie pre posukov, ktori si rozdiel ani nevsimnu... a to je moj problem s tymito filmami... o to viac, ze vyuzivaju zarabajuce znacky, aby to pretavili na co najvacsi zarabajuci artikel... a na to nasrat... kvalitu nahradila kvantita...

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

ja si to myslim tiez... osobne si myslim, ze cely tento moderny trend s PG13 je blbost... Davat filmy ako Terminator alebo Expendables do takeho ratingu je kontraproduktivne. Ide o to, ze o to zo strany mladych - pre ktorych to tak kurvia - zaujem nie je a skalnych fanuskov, ktori su spravdla 18+ to odradza... Cize spocitane a vydelene to iba pokurvi tak trzby ako aj zazitok z filmu... A preto suhlasim s tym co pises, ze osobne sby som dal tiez prednost vulagrnemu plysovemu medvedovi, na ktorom sa zasmejem ako akcnemu filmu pre deti... na to sere pes... Esteze som skalny a pojdem na oba :))

na příspěvěk reagoval Johnny_SVK, Sabrewulf

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Uvidíme, já si myslim, že si lidi radši zajdou na sprostýho plyšovýho méďu než na Terminátora.

 

A pokud by to vydělalo a opravdu vznikla pokračování, tak to budou mít kliku jenom fanoušci - protože se budou točit najednou, tak pokud 6 propadne, tak 7 bude už natočená

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

tak pozor... trojka bola nahodou podarena a hlavne to bolo v kurze... Arnold bol este v kurze... cize to este nejakou zotrvacnostou potiahlo... toto neviem.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Jo, má přece Šwajcíka pomocníka. Už na to není sám. Je to ale paradox, co? Skynet chce nakopat prdel Johnovi a přitom je to přesně obráceně. 

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

biergof

Si přece mysleli už ve dvojce, proto šli zničit Cyberdyne Systems. Ale teď má Sarah víc času, mohla pátrat po dalších společností. Přece mi neříkej, že má Cyberdyne Systems na všechno monopol. Určitě je víc společností, které jí můžou nahradit. Je třeba napáchat maximálně škod, aby to Skynet neměl zas tak jednoduchý.    

na příspěvěk reagoval Prometheus69

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Tak ono hlavně by se musel zaplatit ten rozpočet - ten je prý 170 mil. Nechci bejt prorok, ale bude to rádo, když se to dostane na nulu - tejden před tím jde do kin pokračovaní Médi a asi 2 tejdny na to nová Marvelovka.

 

Můj názor - ty další dvě pokračování nebudou

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama