Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží ukázat, že život není vždycky jenom dokonalý a proto jsem doufala a tak trochu čekala, že třeba to bude jeden z těch filmů, které nebudou mít happyending. Takže jsem byla docela zklamaná. Ale jinak je to v podstatě takový průměrný romantický film s dobře vybranou ústřední dvojcí, mezi kterýma ta chemie funguje. A já si nikdy neuvědomila, že je Jake Gyllenhaal tak pěknej. 3* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

K čertu s tím! K čertu s hodnocením na csfd, rottenech a imdb! LOVE AND OTHER DRUGS RULES! ROCKS! etc. Vymazlenější romantickou komedii, aby člověk pohledal. Chemie mezi Anne a Jakem naprosto odzbrojující stejně tak, jako fakt, že LAOD funguje dobře v komediální rovině i dramatické. K dokonalosti jí chybí snad jen M.J.Fox ve vedlejší roli! PS: nikdo tam není oblečenej, trapas. :-) ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Tak pro hyperaktivního Jamieho, kterýho nezastaví ani Ritalin, kterej cpe Zoloft všem praktikům a internistům, načež rozjede velkou kariéru na prodeji Viagry, mám velkou slabost. Taky pro jeho na začátku sexuální a později už opravdický vztah s Maggie, která zase roztáčí život na víc než max, protože má Parkinsona. Vztah dvou ADHaDů, který jedou na dopaminovým tripu je přesně film pro mě! Páč vybočuje mílovými kroky z drama romkomů. Velké plus za exkurz do světa farmagigantů v devadesátkách (díky autobiografické předloze od Jamie Reidy). 70%, s velkou osobní slabostí za ****! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sobecký hajzlík potká nemocnou holku, samozřejmě krásnou, a změní se v ušlechtilého prince? A aby si někdo nemyslel, že je to jen další romantická limonáda, budou všichni vulgární, nadržení a budou o tom neustále hodně hlasitě mluvit. O tom a ještě o penězích. Romantické komedie bývají pohádkami, ale neskrývají to a nestydí se za to. Tahle jo a po půlhodině jsem zjistil, že už mě to moc nebaví. Gyllenhaal mě nepřesvědčil, Gad jako jeho mladší brácha byl na zabití úplně v každém záběru, sjezd parkinsonů působil jako špatný vtip. A tak jediným světlým bodem filmu byla výborná a stále krásná Anne Hathaway, za kterou se táhlo několik vydařených a několik současně i zábavných scén. Jediná vypadala jako lidská bytost, i když mám pocit, že její oči a pusa jsou ještě větší než v předchozích filmech. Překvapila uvěřitelným výkonem, energií a odvahou, se kterou šla do některých scén. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jake Gyllenhaal a Anne Hathaway jsou sice sympaťáci, ale tím nejspíš skutečná pozitiva filmu končí. Jako komedie to moc nefungovalo, jako romantický film sice ano, ale nechytlo mě to za srdce. Takový slabší odvar jiných romantických filmů - na pohled sice pěkné, ale nemastné neslané. ~(2,6)~ ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Severoamerické tržby byly 32,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 102,8 mil. (NIRO)
  • Během natáčení jedné scény skočil režisér Edward Zwick k Jakeovi Gyllenhaalovi (Jamie Randall) a Anne Hathaway (Maggie Murdock) do postele a vytvořili společnou fotografii. Z té byl pak Zwick digitálně odstraněn a fotografie byla použita jako filmový plakát. (oje)
  • Natáčení probíhalo na podzim roku 2009, a to v Pittsburghu a okolí. (Taninaca)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama