Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Komediálna rovina nefunguje. Vôbec. Všetky scény s bratom (hrá ho nejaký ešte hnusnejší a trápnejší klon Jonaha Hilla) by som chcel vystrihnúť a spáliť. Našťastie to romantická a dramatická línia v pohode utiahnu. Škoda len slzavého záveru, tam môj pohár akceptácie klišé pretiekol a bol by som privítal niečo aspoň trochu netradičné. Jake veľmi fajn, Anne smokin´ hot - TDKR sa stáva najočakávanejším filmom roku 2012 :-). 7/10 ()

Botič 

všechny recenze uživatele

K čertu s tím! K čertu s hodnocením na csfd, rottenech a imdb! LOVE AND OTHER DRUGS RULES! ROCKS! etc. Vymazlenější romantickou komedii, aby člověk pohledal. Chemie mezi Anne a Jakem naprosto odzbrojující stejně tak, jako fakt, že LAOD funguje dobře v komediální rovině i dramatické. K dokonalosti jí chybí snad jen M.J.Fox ve vedlejší roli! PS: nikdo tam není oblečenej, trapas. :-) ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Sice by se ten film mohl předem rozhodnout, zda měl být romantickou komedií nebo melodramatem, ale jinak je to skvělé. Hlavní dvě postavy jsou dobře napsané, obsazené i zahrané, a ty ostatní tu zbytečně často nezaclánějí (až na hrdinova bratra). Navzdory praxi v americkém studiovém filmu je tu dokonce i sex, ba co víc, on i vypadá jako sex skutečných lidí, kteří už takovouto činnost provozovali (pokud jste viděli větší množství filmů, možná se nebudete divit, že mne to překvapilo). Edward Zwick se sice ocitl na nezvyklém poli, ale vypořádal se s tím s přehledem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sobecký hajzlík potká nemocnou holku, samozřejmě krásnou, a změní se v ušlechtilého prince? A aby si někdo nemyslel, že je to jen další romantická limonáda, budou všichni vulgární, nadržení a budou o tom neustále hodně hlasitě mluvit. O tom a ještě o penězích. Romantické komedie bývají pohádkami, ale neskrývají to a nestydí se za to. Tahle jo a po půlhodině jsem zjistil, že už mě to moc nebaví. Gyllenhaal mě nepřesvědčil, Gad jako jeho mladší brácha byl na zabití úplně v každém záběru, sjezd parkinsonů působil jako špatný vtip. A tak jediným světlým bodem filmu byla výborná a stále krásná Anne Hathaway, za kterou se táhlo několik vydařených a několik současně i zábavných scén. Jediná vypadala jako lidská bytost, i když mám pocit, že její oči a pusa jsou ještě větší než v předchozích filmech. Překvapila uvěřitelným výkonem, energií a odvahou, se kterou šla do některých scén. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak jo, k čertu s tím. K čertu s pesimismem, k čertu se špatnou náladou, k čertu s ostatními blbými americkými komediemi! Love and Other Drugs (jsem rád, že tuto větu může napsat) mě jako film nezklamal a já dostal přesně to, co (už vynikající) trailer sliboval. Jistě, mohli byste se zeptat "A v čem je sakra tohle jiné, než ostatní romantické komedie? Vždyť je to podle šablony, kterou u jiných filmů odsuzuješ, ty chytráku!", ale na to bych vám řekl pouze dvě slova (a ne, výraz fuck off by to nebyl :-)) - casting a rating. Ano, první důvod, proč na mě tato komedie tak zapůsobila a pobavila mě, byl casting. Mezi Anne a Jakem to opravdu jiskří, takže vám vůbec nepřijde, že to jsou herci, ale myslíte si, že tvoří opravdový pár. Navíc zde máme skvělého bratra, parádního Olivera Platta a sexy Katheryn Winnick. A tímto se dostávám k druhé věci - ratingu. A ne, není to jen kvůli nahé Anne (ale je to kus!), ale je to hlavně kvůli faktoru uvěřitelnosti. Kolikrát jsem se totiž díval na komedii, která byla o vztazích, měli tam sex - a ráno poté se dvojice vždy probudila a buď na sobě oba měli už spodní prádlo anebo tam byly klasické "americké" deky ve tvaru písmene "L" (žena je celá přikrytá, muž jen od pasu dolů. :-)) A to mi na těchto filmech vždycky vadilo, taková ta prudérnost. Ale tady se toho nedočkáte. Teda, alespoň ne v takové míře. Co víc napsat? Snad jen, dejte tomuto filmu šanci a podívejte (po dlouhé době) na skvělou americkou romantickou komedii. Věřím, že se bude líbit (téměř) každému. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Anne Hathaway (Maggie Murdock) podľa jej slov veľa času venovala zisťovaniu všetkých dostupných informácií o Parkinsonovej chorobe a stretla sa s ľuďmi, ktorí ňou trpia. Dostávala rady aj od profesionálnej herečky s Parkinsonovou chorobou Lucy Roucis, ktorá sa vo filme v malej úlohe tiež objavuje. (ash99)
  • Režisér zvolil značně netradiční, leč ve výsledku evidentně funkční přístup při vymýšlení erotických scén. Hercům pustil několik slavných, sexuálně odvážných filmů, jako třeba Poslední tango v Paříži (1972), a vyptával se jich, co by je vzrušovalo dělat. (Coldrex)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama