Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Snad.... Jako nevadí mi když jsou tam ty baby.... to bych překousnul. 

Jenže ten záporák, zápletka a děj... obávám se že se bude trochu opakovat neúspěch s URNOU.

Přitom to potenciál má... jenže bez správné mytologické stránky která by to nakopla tím správným směrem... se obávám že to skončí u přestřelky ectoplazmatických kulek.. a překřížených paprsků. :)

 

1. měla toho hermafroditního pošuka... ale, zase tam byli ty démoni a finální Mischelin byl zábavný.

2 díl přinesl Démonského Wiga.. který si sebou přitáhl samotný očistec... 

Pak následovali jen hry... Hrál jsem jen PSP verzi. Ale stačilo to.. skutečně parádní příběh ze 4 hlavními záporáky a finálním archytektem... 

 

No a teď přitáhne Alcapone.... a bude se nejspíš tvářit hodně tvrdě. 

Což bude asi tak všechno na co se můžeme těšit... tím spíš že ho hraje KOMIK. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

ywo666

To je logické, keďže pred 100 rokmi nebolo nielen ako, ale často ani čomu robiť také marketingové kampane. S totožnými praktikami sa pracovalo vždy a rozvíjali sa spolu s rozvojom technológií a informačných vied.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Všetky predošlé. Kedysi bol marketing a PR súčasťou celku. Teraz je marketing a PR potom dlho nič a potom možno kvalita. Veľké tými konzultantov a analytikov strážia každý krok. Zbierajú sa dáta, využívajú psychologické modely. Nikdy to nebolo v takej miere ako teraz. Keď porovnáš marketing pred 100 rokmi a teraz a asi rozdiel ako medzi 3 ročným deckom a dospelými vzdelaným človekom. Obaja sú ľudia. Ale ten jeden je úplne inde.

na příspěvěk reagoval Madsbender

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Matty

Problem, ktory zial chlapi po celom svete maju je uplne prosty. Ked uz v tom filme musia hrat zeny, preco aspon nie zeny nad ktorymi mozme masturobvat. Stavim krk, ze ak by miesto tychto komiciek boli v obsadeni Ema Watson, Scarlet J. atd... tak by bol ton diskusie podstatne insi. Stale by bol mierny nesuhlas, ale nie tak odporny a kruty, ze len masochisti ako ja ho znesu.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, dr.horrible

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Abych to shrnul. Bill Murray je jako šlapka, který nabízejí grupáč s bandou pohlenejch namakanejch modelů a ona ji odmítne, že je to pod její úroveň a grupáče už zásadně nedělá. A za pár let vezme píchačku s bandou důchodců.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Matty

"jakákoli pozitivní zmínka je apriori mimo debatu coby nedůvěryhodná" Správne. Kedže hádam sa nikto nebude vyjadrovať negatívne o filme na ktorom spolupracuje, nemá význam takéto vyjadrenia vážne. A teraz v dobre sofistikovaného PR určite nešlo o spontánne vyjadrenie ale o marketingový kalkul.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Taky by nemusel říkat nic, hádám, že chválení kolegyň ve smlouvě nemá. Spíš mi ale šlo o podstatu zde preferované argumentace - pokud se o filmu někdo zasvěcený vyjádří s nadějemi, určitě kecá, protože se na filmu podílí. A vzhledem k tomu, že o filmu zatím nikdo kromě lidí, kteří na něm dělají, nic moc neví, jakákoli pozitivní zmínka je apriori mimo debatu coby nedůvěryhodná.

na příspěvěk reagoval ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

haffen

Jenže Bill Murray v tomhle dokonce i hraje nějakou malou roli, zatímco Cammeron pokud vím, neměl s TG nic společnýho. Takže pro Billa by byla kritika nových Krotitelů střet zájmů:)

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Chápu to správně, že větší výpovědní hodnotu než slova člověka přímo se účastnícího natáčení (byť hraje jen cameo), mají výkřiky internetových hejtrů, kteří s filmem nemají společného lautr nic? Tedy kromě toho, že na něj mají ničím nepodložený názor?

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

To sa niekto má, že Krotiteľov videl v predstihu a tak môže udávať kvalitatívne porovnania. Vedieť o tom, tiež by som na projekciu zašiel.

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

To ako keď sa Cameron vyjadril k novému Terminatorovi, aký je to fajn film. A ten úplná katastrofa.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama