Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Mám takové obavy že američanům se to bude líbit natolik že natočí ještě jeden díl minimálně. Oni jsou přímo fascinovaní podobným stylem humoru.

 

Mě to přijde jako nepovedený pokus oživit starší úspěšný námět, stejně jako tomu bylo před lety u pirátů z karibiku, nebo indiana jonesem nebo pokus o nastoupení do vlaku zvaném terminátor.

Už ze samotného obsazení, je jasné že to v našich končinách nedopadne moc dobře a z videa je patrné že ani styl humoru tady moc lidí neocení.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Nemusela to byť úplná katastrofa, vizuálne mi to príde ako jeden z tých atraktívnejších moderných blockbusterov, ale to ostatné je otras. Musel by som sa veľmi snažiť, aby som si spomenul na horšie obsadenie, až na Kristen Wiig je to katastrofa a takýto humor si tiež môžu nechať. Ak si to pozriem, tak možno o pár rokov v televízii, keď sa budem náhodou hrozne nudiť, také kino tu neprichádza ani v najmenšom do úvahy.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

tybro

tak to je pravda. Ale soundtrack k tomuto filmu ešte nie je tak možno aspoň týmto prekvapí. Inak ani trailer song nie je úplne zlý. Celkom podarená prerábka pôvodnej melódie.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Velka skoda ze sa stary tim nedal dokopy. Mohla to byt jedna z najkrajsich filmovych nostalgii. Tento film pre mna nema ziadnu hodnotu. Ziadny dovod ho pozerat. Velka skoda. Dlho som cakal na Ghostbusters 3.

na příspěvěk reagoval Castrator

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

A je to tady, tydlety fimaři to vůbec neuměj. Absolutně ničím mě ten trajler nenalákal. Zouafalé nápaky nebo už milionkrát viděné odkazy na staré filmy. Navíc ani jedna ženská není funny.

Uživatel L_O_U_S smazal svůj příspěvek.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

to je jen remake 100 krát lepší jedničky a ne že to je trojka ,podle mě zbytečný film v životě nemůže dosáhnout ani z poloviny originálu .Totální shit podle ukázek ,myslím že z Ghostbusters zaspali dobu trojka se měla točit dávno jak byli hlavní představitelé mladší a hlavně kdy frčeli Krotitelé duchů .Tenhle remake trapný si můžou strčit dořiti ,nevěřím že tohle překoná i slabší dvojku natož špičkovou jedničku .

na příspěvěk reagoval L_O_U_S, L_O_U_S

Uživatel shanila smazal svůj příspěvek.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Mám dojem že tento film dopadne rovnako ako Pixels. Pekné triky ale celkový príbeh nič moc.

na příspěvěk reagoval tybro

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Od toho som čakal, že to bude kravina. Nakoniec som dostal Kravinu na N+1. Sračkovejšie pokračovanie za milióny sa veru ťažko nájde. Nemyslím si,že Ghostbusters bude iné či nebodaj lepšie.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak v tom ti dám za pravdu. Od toho filmu som čakal viac než som nakoniec dostal. A tak je to aj s týmto rebootom Ghostbusters. Očakávania boli vysoké. Výsledok však už teraz nevyzerá najlepšie.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dsh47

dsh47 (hodnocení, recenze)

to bude ,ale krasný remake :D i ti staří duchové se mi líbili vice jedeme co se mi líbilo z ukasky je logo!!!!!

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

KASUGI

Ten pohřební vůz je moc... hodně velkej pokles vůči té sanitce... když si pomyslím že ten pohřebák bude řvát jak sanitka.... moje slzné kanálky se začnou rázem zaplňovat hořlavím olejem... O_o

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

Ježiš, to bude zas další zkurvenina, co si hraje na sequel, ale bude to prachsprostý remake. Když Petr, Ray a Egon na sebe hodili "výzbroj" a přijeli v tom bouráku, tak byli kurevsky cool! Tady vidím nějaké uklizečky, co přijeli v odporné hranaté krabici...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama