Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Glenn a Maggie si užívají pohostinnosti Woodbury s Merlem v roli hlavního hostitele. Rick s Carlem v poslední chvíli zachraňují Michonne, hned vzápětí přichází se svým překvapením Daryl. Michonne informuje skupinu o únosu Glenna a Maggie a o existenci městečka Woodbury i Guvernérovy polovojenské organizace. Rick v rychlosti sestaví malý oddíl, s nímž se chce pokusit o záchranu obou unesených. Mezitím se Merle snaží zpracovat Glenna, aby se dozvěděl, kde se usadila skupina, protože Glenn odolává, Merle ztrácí nervy a nechává ho napospas nemrtvému. Z tohoto důvodu se Guvernér raději ujme výslechu Maggie osobně. Zatímco se Rickův oddíl blíží k Woodbury a cestou zažívá mnohá dobrodružství, Guvernér získává informace o skupině a o její základně ve věznici. Andrea se zúčastní experimentu, který nemá žádnou naději na úspěch. (Necrotongue)

(více)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní díl s kvalitním dějem, dostatkem akce, napětím a atmosférou, která působí, jako kdyby si ji tvůrci vypůjčili z Lubljanky. Přesto se i v této ponuré pasáži našlo místo pro šťastný konec jednoho příběhu, protože Lassie se vrátila domů! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Merl si chce vyřídit staré účty z Atlanty a tak si z Glenna udělal boxovací pytel. Andrea konečně projevila pravé city a dala se dohromady s guvernérem. Michonne se objeví u věznice i s nákupem a vysvětlí jim, proč se Glenn s Maggie ještě nevrátili. 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh pokračuje tak, že se střetávají dvě skupiny. Různé náhody je svedly na scestí a schyluje se k velkému průseru. První série kde se střetnou dvě skupiny a zombie jdou lehce stranou. Pořád ale v přijatelné míře. Další plnohodnocený díl ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě pohodička. Akce tu nechybí, děj není zaseknutý na jednom místě, určité scény mají nějaký význam a stále se posouváme kupředu. Tolik zajímavých věcí narvat do 43 minut? Bravo. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michonne dorazí do věznice a Rickova parta se vydává Glenna a Maggie hledat. Daryl najde vyčerpanou Carol ve věznici a Merle s Guvernérem zase ukazují, jaký to jsou hajzlové. ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a tento diel je jeden z tých, čo sa dej posúva dosť dopredu. U každého sice trochu, no v konecnom dôsledku sa vela udialo. Vyrovnávanie účtov z minulosti, oslobodzovscia misia a zalubeny pár sa snaží prežiť. Uz na zaciatku tento diel bol dost dobrý ()

Reklama

Reklama