Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Chermy 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý a Milla hraje výborně, tím ale pozitiva končí. Film se mi ztrácí ve změti jiných, stejně jako se Mille ztrácí tváře před očima. Stejně jako se ona zorientovala na jedné jediné tváři z mnoha tím, že byla něčím výrazná, jsou výrazné momenty ve filmu důvodem, proč si je pouštíme znovu. Faces in the crowd je nemá a proto už jsem na něj téměř zapomněl. Navíc je mi Julian McMahon extrémně nesympatický a sledovat ho jako hlavního hrdinu je pro mě mučení:) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Průměrně natočený průměrný thriller s průměrnou zápletkou s nadprůměrnou Millou v hlavní roli. Asi se dá smířit se špatnými trikovými scénami (hlavně ty s tekoucí krví). Stejně tak se smířím s tím, že ve filmu je snad stovka herců a jen deset rolí :) Smířit se nedá s úplným závěrem filmu, který z něj dělá vlastně obyčejnou televizní zábavu. Stejně tak odhalení vraha je poněkud zbrklé - avšak docela překvapující. Ale jde zřejmě o film, kterých vznikají ročně stovky a ryhle upadají v zapomnění. Na jedno zhlédnutí ale postačí a ještě budete napjatí, kdo že to těm holkám udělal. PS: Nejde o horor. ()

Reklama

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Film o sériovom vrahovi, ktorý zabil už šesť žien. Milla Jovovich, ktorá ide domov z baru a náhodou uvidí ako Slzaví jack zabíja ďalšiu svoju obeť. Jack sa ju snaží zabiť, ale ona nešťastne padne do vody a udrie si hlavu. Po prebudení má prosopagnosia (neschopnosť rozoznávať tváre). Film nie je zlý, ale bol by lepší, ak by som v 26 minúte nevedel kto je vrahom. Dej zaujímavý, ale aj miestami nudný. Milla stále skvelá ako vždy. Koniec nebol najlepší ani najhorší. Dobrá kriminálka s dobrými hercami na nudný večer raz som videl už viac krát nepotrebujem. Ďalšia nadpriemerná kriminálka. 65% ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Režijní a castingový experiment, kterému se dá jistě donekonečna vytýkat výsledek toho, co si jakožto experiment předsevzal. Zde se totiž ukazuje, jak je vždy a pro každého těžké zrealizovat originální nápad. Ale jak se říká, po bitvě je každý generál, proto buďme raději shovívavější. Přitom právě pro svoji hravou originalitu je to snímek docela zábavný. Škoda jen, že jak film míří do finále, hroutí se postupně jeho vnitřní logika a Anču záhadně opouštějí i zbylé smysly.57% SPOILER: Vraha jsem zavětřil zhruba ve dvacáté minutě. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl skvělý a na dnešní poměry i velice originální, to se musí filmu nechat. Bohužel zpracování bylo už o dost horší. Když se řekne thriller, tak snad každému trochu anglicky mluvícímu člověku dojde, že se bude jednat o něco napínavého a to je přesně ta složka, která filmu chybí, dokonce od poloviny je to i víc romanťák než thriller. Potenciál tedy zůstal kompletně nevyužitý, celou dobu se tam skoro nic neděje a závěrečné odhalení je nedomyšlená blbost. Celkově film beru jako zajímavější jednorázovku ( dokud se z toho nestane ta největší nuda, jaká se může v žánru objevit ). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Anne (Milla Jovovich) je diagnostikovaná prosopagnóza, známa aj ako „tvárová slepota“, pri ktorej je schopnosť rozpoznávať známe tváre, vrátane tej vlastnej, narušená, zatiaľ čo ostatné aspekty vizuálneho spracovania (napr. rozlišovanie predmetov) a intelektuálne fungovanie (napr. rozhodovanie ) zostávajú nedotknuté. Neexistujú zatiaľ žiadne široko akceptované spôsoby liečby. Zo známych hereckých osobností ňou trpeli Alan Alda, Stephen Fry, Joanna Lumley, Brad Pitt, ale aj napríklad Victoria, korunná princezná Švédska či Steve Wozniak. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)

Reklama

Reklama