Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jihočeském městečku žijí v malé vilce sestry Fany a Andělka. Všichni je považují za poněkud bláznivé, ale mají pro jejich svérázné nápady shovívavé pochopení. Toho dne, kdy přijíždí na nečekanou návštěvu jejich neteř Hermínka, aby jim představila svého snoubence, číšníka Michala, se však Fany stane očitou svědkyní loupežného přepadení místní spořitelny. Shodou okolností a nešťastných náhod však považuje za pachatele chudáka Michala. Situaci ještě zhorší rozhodnutí obou tet zahájit vlastní vyšetřování s cílem pomoci dopadnout pachatele. Sice kapitánu Jedličkovi občas pomohou, ale každá pomoc se nejprve musí prodrat jejich roztržitostí a svéráznými názory. Vyděšená Hermínka, která sleduje, jak tety neomylně vedou vyšetřovatele na Michalovu stopu, vyplašeného přítele raději "uklidí" zpět do Budějovic. I když se situace vyjasní a Michal je přijat jako snoubenec, tety se nevzdávají lákavé myšlenky, že by přece jen mohl být lupičem ze spořitelny. Zejména když se ukáže, že nerudný soused Tomeček, další vyhlédnutý pachatel, není ten pravý. (TV Nova)

(více)

Recenze (198)

LeePriest 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě pamětníci nezlobí, ale tyto filmy byly opravdu pro jinou (starší) generaci, do dnešní doby bych to už netahal. ()

Delmondo 

všechny recenze uživatele

Perfektně potrhlej Hrzán se svojí hláškou "Tety, tety, tety, tety, tety, tety!" a epizoda pačesatýho Krause mě vždycky dostanou do kolen, jinak je to v celku průměrná komedie, která ještě naposledy vyzdvihla prvorepublikovou hvězdu Natašu Gollovou. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě to, ale docela slušně jsem se zasmála. A to je dost možná víc, než se dá říct o mnoha dalších současných filmech se štítkem komedie. Takže normalizační nebo ne, pro mě pěkný film k sobotnímu trávení po o :) ()

Skylwalker42 

všechny recenze uživatele

Vše leží na Hrzánovi. Někomu se líbiti nemusí, ale mě zde přišel neskutečně vtipný (Kde je těch sto padesát tisíc....? :)) Nataša Gollová v jedné scéně nasadí ten svůj půvabný výraz jako za mlada. Jinak se jedná o klasickou socialistickou komedii, kterých je tucet. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia s dvoma popletenými tetami, temperamentnou neterou, jej ženíchom a psom. Okrem dobre stvárnených komických postáv má vtipný scenár s detektívnou zápletkou, tety samozrejme poriadne zamotajú. Hoci sa všetci herci snažia, Hrzán dokonca v jednej chvíli napodobuje Funesa a jeho spievané vsuvky sú výborné, nevyhnú sa drobným chybám. Podobne aj príbeh má drobné medzery. 70% ()

Dvojirakri 

všechny recenze uživatele

Docela sranda tato komédie! Obě babky hrajou jako o život, Janžurové to moc sluší a Hrzán plete báječné verše až na hranici dada a asi by se slušně uživil i jako pěvec, zní to mnohem líp než dnešní rádoby zpěváci, ehm... Ten moment kdy auto srazí jednu z babiček do příkopu, ten její let, to je psina! Celý snímek nakonec rychle uteče a mě napadá že je to velmi svěží dílko které si zase někdy rád pustím! ()

luga 

všechny recenze uživatele

Při této komedii se bavím. Je to komediální koncert Janžurová, Hrzán a spol. Od režisérů se mi obecně líbí, když obsadí bývalé filmové hvězdy jako Gollová apod. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Tento film mě příjemně překvapil. Skvělý výkon Jřího Hrzána, překvapivě mně sedly i písničky a film samotný byl také celkem v pohodě. Dobře jsem se u něj bavil a tak dávám 4*. ()

Sanr 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s pozoruhodnou N.Gollovou. Hudební zpracování bylo zbytečné, zpěv Hrzána, zbytečné, nepůsobilo to na mě dobře nevím, nesedí mi to tam, někdy míň je víc než hodně. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Pološílená komedie s poměrně sympatickým a výstižným hereckým obsažením, kterou každý určitě alespoň jednou viděl. Já osobně jsem ji viděl mockrát, není to sice film, který bych si schválně pustil doma na DVD, ale pokud běží v televizi, vždycky ho rád shlédnu. Za netradiční námět, pěkné zpracování a herecké výkony bych dal 75%. ()

Raggnar 

všechny recenze uživatele

Jiří Hrzán, to je tak strašně kýčovito-stupidní herec, že se na něj nemůžu dívat, aniž bych se nasral. Ty jeho opičky, to je na proliskaní. kristova koule! ()

OtaPlk 

všechny recenze uživatele

Moc fajně se mi na tu komedyju tlemi. Tetky su boži, furt se cosik posere a Hrzan je špicovni. A tej sceně, jak ten sused rozkopal ty trpajzliky sem se nachechtal. A tež jak temu policajtovi nasraně pravi, že tu poštu nabeton zrobily ty babky. ()

boudic 

všechny recenze uživatele

Proboha - normalizační muzikál s detektivní zápletkou, jehož hrdiny jsou dvě staré babky. To je bizár! Ani hvězdné duo Hrzán Janžurová to nezachrání. ()

Reklama

Reklama