Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jsem hodně potěšen, na druhou sklamanej...nebýt pár hloupostí, bylo to lepší než Paranormal Activity a to hlavně díky mín protivným hercům. Proti PA mnohem lepší nápady, např. stopy na stropě perfektní a rolničky taky dobrý. Sklamanej jsem za konec, jedna to bylo moc rychlý a přesto že všude byly pořád kamery, tak najednou se nic nenatočilo ?? WTF ??? pak asi nejvetší chyba je když na konci je Samantha potřísněná krví a o záběr vedle nic ??? škoda..trošku víc přemejšlet mohlo to bejt suprový...PS: že ukáže kozy (moc pěkný) sem počítal :-) ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zřejmému čerpání z předchůdce je tahle Paranormal Parazity pochopitelně velice příkře hodnocená. Na druhou stranu za svým předchůdcem popravdě v podstatě nezaostává, a atmosféru si rozhodně udržuje velice podobnou a tudíž, alespoň pro mě, slušnou. Ani bych nečekal jméno společnosti pod filmem podepsané. 60% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem viděl PA které mě maximálně dostalo tak jsem koukal na PE pouze z toho důvodu do jaké míry bude kopírovat právě PA. Kdo neviděl Paranormal Activity bude tento snímek hodnotit jinak, než ty co ho viděly. Já musím dát 4* ( kozy, lepší konec než u PA) Jinak samozřejmě lepší je originál :)) ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Hm ... tak to bylo řádné zklamání. Spíš než Paranormal Entity by se to mělo jmenovat PARANORMAL DEMENTITY. Napětí téměř nulové. Jenom samé heky, trapné zpovědi atd. Těšil jsem se až to skončí, a to mám PA rád !!! Jediné pozitivum bylo, že jsme mohli zahlédnout na 1 vteřinu prsa Samanthy ve vaně a potom ještě na konci, na trapném konci ... podotýkám. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Asyláci, vy jste paka :-D Tohle je fakt k neuvěření, další nechtěně komediální zářez společnosti Asylum. Samozřejmě, vesměs je to nuda k posrání, ale za ty výbuchy smíchu tomu tři dám:) Takhle, ono to celou dobu vypadá jako laciné porno, každou chvíli jsem čekal, kdy se na sebe máma s dcerou vrhnou a rozjedou nějaké orgie. I ten barák vypadá jako z porna. A byl to hnusný barák, bydlet bych tam nechtěl, úplně z něj sálá domov, fakt, asi jako v levném hotelu. A ten hasičák na zdi! Nebo, venku jasný den, okna září, ale uvnitř domu tma jako v prdeli a musí si svítit, co to? Opravdu dobrá komedie. A jen mě to utvrdilo v tom, že nikdy nechci vidět původní Paranormal Activity, které tady Asyláci, jak je u nich zvykem, tak dobře našvédovali. Urazil bych se kdyby mi to někdo pustil a to proto, že tohle je aspoň blbé, tak je to sranda, ale vidět něco podobného míněného vážně, tak si radši vypíchnu oko, než bych se unudil k smrti. A prosím všechny filmové tvůrce: NECHTE UŽ TĚCH POSRANÝCH REÁLNĚ VYTŘEPANÝCH KAMER!!! Tfuj. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)

Reklama

Reklama