Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přemůže láska alkoholismus? Mladá dívka Martina (V. Cibulková) chodí s Jardou (K. Roden), který si rád posedí s kamarády v hospodě. Na začátku vztahu to Martina nepociťuje jako problém, ale když otěhotní a zjistí, že Jarda neplní své sliby a je nespolehlivý, dívka se velmi rozmýšlí, jestli má vstoupit do manželství za každou cenu. Obavy, že alkohol může být pro Jardu důležitější než rodina, jsou namístě… (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pokus o sondu do problému alkoholismu 1)  trpí nevěrohodným scénářem a celkovou plakátovostí._____ 2)  Unylé výkony herecky dosud očividně nezralé 19leté Vilmy Cibukové a 20letého Karla Rodena rozpačitost z díla jen podtrhují._____ 3)  Pouze skvělý Jan Teplý st. (Martinin otec - alkoholik) stojí za zmínku._____ 4)  Zaujali mě i hospodští chlastací kumpáni ne snad pro své herectví nebo role, ale protože to tehdy byli mladí pěkní kluci. 21letý Janusz Klimsza (Radek), 19letý Jiří Valšuba (Vašek) a vskutku přitažlivý 20letý Pavel Vítek (Tonda)._____ 5)  Výstižné komenty: Snorlax***, WANDWALL***, Maq***. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem věrně zachyceny počátky alkoholismu u 18letého Jardy. Jeho milá Martina má ale otce těžkého alkoholika, tak je na každé Jardovo pití velmi alergická. Následují sliby, sliby a sliby a Jarda pořád selhává. Do věci se vloží jeho rodiče, kteří se ho snaží zachránit všemi možnými způsoby. Po dobrém i po zlém. Jenže Jarda má kamarády z práce, a na těch mu záleží mnohem víc. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná televizní inscenace se všemi jejími neduhy (statická neinvenční kamera, příšerná mizanscéna, rozvláčný děj, deficit dramatické složky...), ze které ovšem vyčnívá neuvěřitelně přesvědčivě zahraný notorik Jana Teplého, který jakoby před kameru omylem zabloudil z nějaké čtvrté cenové hned vedle místa, kde se natáčelo, tak autentický byl... ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cibulková s naivitou svých 18-ti let přehlíží, že její milý je vlastně notorik. No, přehlíží, to vlastně ne, to by musela být slepá jak patrona, zvlášť když se tam Roden motá a opilecky mele perly ve smyslu: Já nechápu, že ty nechápeš, že já nepiju, jen trénuju... Alkohol je prostě metla lidstva, pít se musí umět a je fakt, že vznikly lepší filmy na toto téma. Tady mě zaujalo obsazení, když pominu Rodena s Cibulkovou, kteří patří mezi mé oblíbence, tak se mi tu líbila i Galatíková s Haničincem. Teplýho tady vyzdvihlo už x hodnotitelů, takže já pochválím Augustu a samozřejmě Přeučila s přehazovačkou a Vítka v mini roli (toho spíš kvůli té mařeně, co má na hlavě). ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dcera alkoholika je citlivá na pití. Shodou okolností ale musí řešit život s pijanem, který má posezení s kamarády z mokré čtvrti rád. Všichni se snaží, ale snad nikdo není šťastný. Hezký příběh jako že života okořenili city Galatíková s Haničincem, roztomilostí Augusta, ale v malé roli všechny převálcoval Teplý. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama