Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

mira007 

všechny recenze uživatele

1. generace mi přišla stupidní úplně stejně jako patvary jůtuberů, jenže u druhé generace klobouk dolů 1) Jim Carrey na vyhlášení Českých lvů 2) nabourání Prostřena 3) cesta na MS v hokeji v Rusku v kufru předváděcího vozu a následná akce Dacjukova brusle a cesta z Ruska bez víza domů. 4) bitka s bodyguardy Justina Biebera .... musím dát plný počet, protože jsem na nějaké ty akce koukal fakt nevěřícně fascinovaně s otevřenou pusou. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Je to trochu jako vzít youtubera, narvat mu kotel peněz i odvahy a pustit ho do světa. Nejlepší na tom ovšem je, že Kazma při kopání do bulvárních kauz neztrácí soudnost, přestože tak často působí. Je to dno? Je to zábava? Při debatách o morální stránce projektu mám neodbytný pocit, že Kazmovi v první řadě jde o přečurávání bulvárních kolosů a vůbec všeho a všech, nikoliv o "pomoc" někomu (třeba lidem s Touretteovým syndromem - na to se zmíněné téma až příliš kontraproduktivně bije s mírou bizáru, kterou vtipálci do projektu nacpali). Je to zábava, opírající se o dno. P.S. Asi bych měl doplnit, že moje hodnocení patří novějším dílům (cca od epizod na téma Justin Bieber, MS v ledním hokeji, Prostřeno), jelikož jsem viděl cosi z let dřívějších a bylo to mnohem, mnohem slabší... P.P.S. Kauza Leoš Mareš a 1/10 - pěknej trapas, takže nazdar. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Do háje s YouTubery. Kazma tu byl dávno předtím, než byly "sociální experimenty" samostatným druhem videí právě na platformě YT. A on nevytvořil jen značku a doménu. On vytvořil internetové dějiny naší země, které budou bavit jednou i moje děti a které hlavně dokážou vedle notné dávky legrace jakéhokoli diváka jakéhokoli věku obohatit o důležité informace, často se týkající velmi nepříjemné záležitosti, kterou se Kazma a jeho tým přes nás snaží změnit. A za to obrovský palec nahoru. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

První roky jeho show jsem neviděl, jen pár dílů a jde jen o víceméně trapná interview. Viděl jsem až ty jeho větší kusy 2016 a dál a přestože je to z větší částo fake, je prostě dobrej. Když fake, tak ve velkém stylu. Takovej českej "Hustle" (ne Hustler).. viz http://www.csfd.cz/film/165808 ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Ano, leckdo by mohl říci, že je to pokleslá bulvární zábava. Možná ano,.....aaaaaaaale co určitě ano. Ale mě to baví, takovým tím zvláštním fascinujícím způsobem, obezřetným, asi jako když někdo pozoruje pavouka, dílem se ho štítí a dílem obdivuje :-). Kazma je sebestřednej, nesnesitelně namistrovanej egomasér a mediální manipulátor s drzostí nádražního vrabce, o tom žádná, ale taky je to bavič, provokatér a nebojí se kopnout do vosího hnízda. A upřímně, je mi vlastně buřt, do jaké míry jsou to fejky nebo iluze, jde o velmi dobře promyšlenou a dotaženou show a já se čas od času ráda nechám takhle oblbovat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama