Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská verze bláznivé sportovní game show. I tentokrát na 24 soutěžících čeká několik překážek, které je mají za úkol nejen zpomalit, ale také způsobit co možná nejkrkolomnější a nejzábavnější pád do vody či bahna. Pokud se soutěžící dostanou přes 4 úseky, včetně závěrečného kola, čeká je tučná finanční odměna a titul šampióna. Pořadem provází Richard Hammond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Okara 

všechny recenze uživatele

Daleko raději mám anglickou verzi tohoto eliminačního závodu, kde na konci nikdo nezůstane suchý a mnoho bláznivých účastníků skončí bonusově s mydlinama, blátem nebo všemožnými barvami. Zajímavá trať, atraktivní moderátorka, vtipné připomínky komentátorů a zpomalené záběry s dokreslováním elektronickou tužkou. To vše vytváří na obrazovce uvolněnou atmosféru, před kterou se nejen nasmějete, ale sem tam zažijete i nějaké vzrušení při fandění svému favoritovi. 70% ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé neskutečně jsem se u toho bavil, postupem času mi, ale došlo, že ti blázni co se do tohoto seriálu přihlásí a dokola omílaná dráha a téma, to taková zábava už není. Pointa je pořád stejná a když se na to člověk dívá pořád dokola je to i hrozně nudné. Dnes již můžeme podobné pořady vídat různě ve světě, ale místo toho aby se tvůrci poučili a přidali nějaký vlastní originální nápad, tak je to v podstatě to samé. Takže resumé je asi takové, že je to zcela průměrný pořad, který pobaví za předpokladu, že na něj nebudu koukat každý den. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem vždycky koukal při snídani na TV Barrandov. Zábavné disciplíny, úkoly a hlavně ty překážky a držkopády, prostě neodolatelná soutěž. Přidejte k tomu Hammonda, který tuhle soutěž moderuje stejně dobře jako Top Gear a i zde srší hláškami. Prostě a jednoduše, docela grande legrande a zároveň asi nejlepší verze Wipeoutu, kterou jsem měl možnost vidět - a to je dobře. 75%. ()

Larry12 

všechny recenze uživatele

Mám ve zvyku, že soutěžní pořady a seriály, vždy hodnotím, až po pěti šesti dílech. Ale stačilo mi vidět jeden díl s báječným Richardem Hammondem (Top Gear) a věděl jsem, že se mi tahle show bude hodně zamlouvat. Nikdy jsem neviděl americký originál, ale tenhle britský (narozdíl od Fear Factoru) se mi hodně líbil. Hammondovy komentáře mě vždycky dokážou pořádně pobavit a překážky jsou taky dost zábavné. Budu se dívat ještě na další díly, ale jestli se úroveň zábavnosti nezmění, bude to asi ta nejlepší "překážková" show, kterou jsem kdy viděl. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Mně připadá tento soutěžní cyklus parádní, nevím jestli je to tím, že jsem fanoušel Richarda Hammonda, jeho gagů a specifického bláznovství. Jednotlivá kola jsou sice trochu nevyrovnaná, nejslabší mi připadá závěrečné kolo, naopak nejlepší jsou překážky či kola, kde soupeří všichni najednou. Hodnotím 85 %. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Českou stopou v seriálu je Symfonie z Nového Světa od Antonína Dvořáka, která zazní v 8. dílu 6. série. (vyfuk)

Reklama

Reklama