Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Recenze (545)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se mi vůbec nelíbila, ano možná jako námět by ještě uše jak si mladá holka hledala svého budoucího partnera s mnohými trapasy , ale bohužel naprosto nesympatičtí herci, chvílemi mě film přišel až zbytečně trapný, a některé scény, ty bych si klidně odpustitl např, když si hlavní hrdinka šla ulevit uprostřed silnice, to mě přišlo hodně nechutný, , zkrátka tento film se moc nepovedl. ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Tohle ze mě málem udělalo sexistu:). Nečekal jsem, že mi relativně obyčejně se tvářící film bude značnou část stopáže připomínat Klub s*áčů a že budu uvažovat o stejně odpadním hodnocení. Tahle hrůza má nominaci na Oscara za scénář (UPDATE: Objektivně vzato to asi originální je.)? Situaci zachraňují normální (a že jich moc není) scény a Chris O'Dowd, kterému nekomická role docela sedla. ()

tombarider 

všechny recenze uživatele

tehdejší kino-partnerka mě tam musela nutit. měl semobavy že to bude barbienkovská sračka. Ale nebyla, dlouho jsem se tak nechlamal... Teče to ze mě jako láva!? Melissa rules!!! :D ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Občas som sa zasmiala, ale trápne scény aj tú trochu dobrého humoru proste prevalcovali. Ale tak....videla a počula som po x rokoch Wilson Phillips, ktoré ma potešili asi rovnako ako nevestu s kamoškou družičkou. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Nechci komentovat film pro ženy, protože bych nebyl schopen zachovat objektivitu, ale on se u tohohle veledíla někdo opravdu dokáže smát ? ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Super komédia pri ktorej som mala občas záchvaty smiechu (scéna pri výbere šiat) a dokázala ma baviť po celý čas. V druhej polovici sa to trochu spomalilo a začalo sa hrať na city a nechýbali ani klišé scény, ale to filmu až tak neublížilo. Herečky boli veľmi sympatické a zábavné a najmä Melissa McCarthy bola topka. Bridesmades si určite ešte niekedy pozriem znova! ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sem tam je to docela prdel, sem tam nuda. Hlavně je to zbytečně dlouhé a natahované, nic se tam téměř neděje, být to kratší, tak, ne, pořád by to byla jen podprůměrná romantická komedie. ()

Luciee113 odpad!

všechny recenze uživatele

Páni, jsem jedna z mála, které se to opravdu nelíbilo? Film jsem ani nedokoukala do konce. Nejen, že mi nepřišel vtipný, ale i trapný a chvílemi až nechutný. Fuj, toto fakt ne. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Film si nedrží tempo. Prvá polovica je strelena komedia o príprave svadby s jednou fekalnou scénou. V druhej polke sa spomalí, začne sa riešiť priateľstvo hlavnej hrdinky s nevestou a nový romantický vzťah. Hlavná hrdinka nájde samu seba a všetky problémy sa samy vyriešia. Pesnička na konci a titulková scéna super a mrzí ma, že baby sa nedostali do Vegas. ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

Annie jen vytlouka trapas trapasem, zamotava se do toho vic a vic. Tento film neni pro citlive osoby je neco jako Hangover a jine komedie , kde se hodne pije zvraci a jeste neco vic. Clovek se podiva jdnou a vickrat uz ne, protoze film vubec nic noveho neprinesl. Snad jen hruzu ruzove barvy. ()

gefr 

všechny recenze uživatele

V dnesni dobe je tezke natocit originalni komedii, ale na tenhle film budu mit silnou vzpominku. Celou dobu se na divaka vali jemny humor prostridany skvelymi scenami u kterych jsem az brecel smichy. Prozatim pro me nejlepsi nova komedie tohoto leta. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo té velice divné záchodové scény, která se podle mě do filmu absolutně nehodila a udělalo se mi z ní doslova taky na zvracení, tak bych dal za čtyři. Hlavní představitelka to překvapivě svými vtipnými výstupy jakž takž utáhla a Melissa McCarthy ...tak to byla vážně podívaná, v takové roli jsem ji ještě neviděl a nemůžu říct, že by se jí nechopila velice dobře. Můžu ale říct, že "Bridesmaids" jsou svým způsobem originál a nevídaná podívaná, žádná levná vykrádačka, kterými nás už nějákej pátek filmaři krmí. ()

sataneek 

všechny recenze uživatele

Scénáristi si nebrali moc servítky a tak se ve filmu objevuje i trošku drsnější humor, který ovšem nepůsobí tak nechutně a vulgárně jako v některých populárních komediích. Film nepostrádá nápad a dynamiku. Příjemný relax na dny, kdy člověk potřebuje vypnout a ne se hluboce soustředit na děj. Btw. rozhodně bych jej zařadila nejen do žánru komedie, ale i romantický. ()

Ruud36 

všechny recenze uživatele

Film na dvě až tři hvězdy. U některých scének jsem se královsky pobavil, některé naopak byly zase velmi křečovité a naivní. Navíc, takový film nemůže mít, panebože, přes dvě hodiny. ()

Demoiselle 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tam museli za každou cenu natáhnout kálející družičky. Nevim, proč mají potřebu to rvát do každé komedie - jinak by to asi nebyla komedie. Jinak v celku vtipné, milé a hl. hrdinka víc než sympatická a Chris je brouk teda! ()

Trishka 

všechny recenze uživatele

S tímhle přemrštěným hodnocením nemá co dělat žádná ženská pospolitost ani nadměrná konzumace halucinogenů, ale fakt, že jsem se opravdu bavila. Apatow productions zrovna nemusím. Stejně tak jeho až moc převulgarizovaný humor, ale Bridesmaids našly balanc mezi dvěma extrémy: mezi filmem "pro holky" a paradoxně mezi Juddem Apatowem. Fajn, scéna ze svatebního salonu není zrovna košér, ale zbytek vtipů, které doprovázejí smolařku Annie směrem ke dnu, sedí dokonale. Dokonce si troufám tvrdit, že Bridesmaids jsou jedny z těch mála komedií s přesahem, které jsem za poslední dobu viděla. Co se obsazení týče, tak všechny družičky v čele s Rose Byrne podávají solidní výkon. Kristen Wiig je pro mě novodobou královnou komedií, která dokáže ustát všechno to ponížení se ctí, aniž by se její postava stala karikaturou. Jen absolutní dehonestace Sukie z Gilmorek je pro mě neomluvitelná:D Pro mě zatím komedií roku. A policajt byl super. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som sa trošku nudil, až kým neprišla reč Annie a Helen na večierku. A od vtedy to išlo. Neuveriteľná kadencia humoru (inteligentného aj pre väčšie masy), zaujímavé dialógy i postavy, vyvolávali u mňa salvy smiechu. Jedna z top komédií roku 2011 v prakticky čisto ženskom obsadení. Kristen krásne kombinuje krásu a zmysel pre humor. Vrelo odporúčam...75% ()

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama