Reklama

Reklama

$#*! My Dad Says

(seriál)
  • USA Shit My Dad Says (více)
USA, (2010–2011), 6 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Paul Buckley

Hrají:

William Shatner, Jonathan Sadowski, Nicole Sullivan, Will Sasso, Tim Bagley, Tasha Dixon, Yara Shahidi, Preston Jones, Lee Majors, Megan Stevenson (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Ed (William Shatner) je veľmi svojrázny 72ročný, trikrát rozvedený chlap. Jeho dvaja dospelí synovia, Henry (Jonathan Sadowski) a Vince (Will Sasso), sú už na jeho nespoločenské a často politicky nekorektné správanie zvyknutí. Keď Henry, spisovateľ a blogger, už nemôže zatiahnuť nájom, je nútený nasťahovať sa k Edovi, čo vytvára nové problémy v ich vzťahu otca so synom.
Seriál je založeý na odkazoch zo serveru Twitter: Shit My Dad Says, ktorý vytvoril Justin Halpern a pozostáva z hlášok jeho otca Sama. (jjimmy)

(více)

Recenze (35)

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Zatím paráda! Shatner je zpět a naprosto si to frčí. Já jsem si vždycky říkal, že by z něj byl skvělý komik. Kdyby tu Shatner nebyl, tak by to stálo za hovno. Je fakt, že ostatní postavy nejsou zrovna nejlepší, ale hlavni je postava Eda a ta je zahraná a napsaná naprosto skvěle. Těším se na další díly, stal jsem se na tom naprosto závislý... ()

jack.ripper 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který svojí kvalitou nikoho neurazí, ale bohužel ani nenadchne. Shatner je vynikající, ale bohužel je sám. Za ním dlouho nic, potom jeho pes Root Beer, zase dlouho nic a pak teprve následuje zbytek obsazení. Zvlášť Nicole Sullivan je téměř nesnesitelná. Času stráveného u 1. řady nelituju, ale na druhou stranu mě napadá minimálně pět lepších sitcomů, které jsou v současnosti k vidění. *** ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Shatner mě překvapil už v Kauzách z Bostonu, kde byl někdy opravdu extravtipný. Tady v podstatě pokračuje na podobné vlně, nerudný dědek, který všechny uráží a trpí velkou dávkou sebeonanismu. Ale když Shatner vytáhne na sušenky prodávající skautku brokovnici, tak Shatner vytáhne na sušenky prodávající skautku brokovnici. Shotgun time! ()

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Shatner mě nepřestává překvapovat, nečekal jsem, že by nějaká jeho další seriálová postava mohla překonat Dennyho Crana, ale stalo se. Shatner prostě exceluje a i vedlejší postavy jako je Will Sasso, dokáží skvěle pobavit. Tento seriál se pro mě stal doslova srdcovou záležitostí, proto všem co mají rádi Americké rodinné sitcomy vřele doporučuji. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení prvních dvou dílů: Čekal jsem víc. William Shatner umí, ale je na všechno sám. Zbytek je takový nevýrazný, nemastný, neslaný. Zatím průměrný americký sitcom, který si umím představit odpoledne na Nově, na který se třeba podíváte, když zrovna nemáte co dělat, ale že byste nedočkavě vyhlíželi další díl, to asi ne. Dám tomu ještě dva, tři díly, ale pak asi tento seriál přenechám jiným. ()

Galerie (156)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl podle knihy "Kecy mýho fotra“ z roku 2010, kterou napsal Justin Halpern na základě úspěšnosti svého twitterového účtu, na němž pravidelně zveřejňoval hlášky svého otce, získané poté, co se v osmadvaceti letech musel znovu nastěhovat do domu svých rodičů. (playboxguest)

Reklama

Reklama