Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Nejenže pokračování Mean Girls prakticky jen vykrádá první díl, ale vše nové pro tento díl je neskutečně blbé. Hlavní postava postrádá jakýkoli charakter a celý film se chová jako největší pick me, což naprosto rozporuje smyslu její role. Herecké schopnosti Meaghan Martin tomu rozhodně nepomáhají, je děsně monotónní a většinu filmu to vypadalo, jako by jen četla scénář. Navíc tvůrci si asi mysleli, jací jsou šprýmaři, když jednu z plastics pojmenují Chastity a následně jí nechají líbat se skoro s každým klukem, co se ve filmu objeví. Tedy stejný vtip jako u Karen v jedničce, ale tam to neměli potřebu ukazovat tak okatě, tj. "jak řekli, tak udělali, a pak si na to ukázali"... Abych to shrnula, tak vesměs všechny postavy zkrátka postrádají hloubku. Nemůžu srovnávat původní Reginu George s Mandi, ke které nemáme žádné back story a její jediný character trait je, že je prostě protivná. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tak náhodou já za sebe musím napsat, že se mi to líbilo a že jsme byl mile překvapen. Čekal jsem stupiditu, ale byl jsem svědkem nenáročné komedie, která se dokonce vyhnula trapnostem obvyklým podobným filmům. Dokonce bych řekl, že to na mě zapůsobilo lépe než první díl. I když první díl bych s tímhle nerad srovnával. Vlastně to s tím má společného prabůh málo, jen pár věciček, takových drobnůstek (plastics). Suma sumárum => Pohodička, klídeček, relax a příjemné pokoukáníčko. ()

Reklama

inhotep 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce bída, chybí mi Lindsay Lohan, Rachel McAdams a Amanda Seyfried, které z vcelku nezajímavého filmu vytvořily film koukatelný pohodový vtipný a trochu nadprůměrný, ruka režiséra byla taky jistější a byl lepší i scénář, který dvojka jen okopírovala. Je to tedy zbytečný video remake, a ne pokračování. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč jsem na to koukal a proč jsem to dokoukal. Jedničku jsem neviděl, ale tohle mi přišlo jako ideální tupá zábava na naprosté odreagování a vypnutí i těch nejposlednějších mozkových buněk. Každopádně je to televizní sračka bez jakýchkoliv uměleckých ambic, ale vůbec mi to nevadilo. Alespoň Diego Boneta vyčníval nad ten šílený podprůměr "herců". ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Do kvality jedničky to má sice dost daleko, ale koukatelné to ještě bylo (líbí se mi porovnávat teen holčičí filmy, protože i když se na první pohled může zdát, že všechny jsou na stejné brdo, podle mě to tak není - najdou se takové, které mají třeba nějaké dost povedené scény nebo aspoň dobrý soundtrack, ale jsou taky jiné, které nevynikají skoro ničím. A tenhle je bohužel právě z těch obyčejnějších a méně zábavných). Bylo ale zajímavé vidět v nějakém filmu Jennifer Stone, protože tu jsem zatím znala jen z Kouzelníků z Waverly. ~(2,1)~ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama