Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

antonionifan

antonionifan (hodnocení, recenze)

První film, který si od nich nechám ujít. Docela by mě zajímalo, jak by to dopadlo kdyby Andy zkusil natočit něco bez Lany. Ne, že bych měl předsudky, ale chtěl bych vidět něco temnějšího, bez barviček a přeplácaného makeupu, který tam Lana cpe.

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Bluntman

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Pokud na to půjdete jako na vážný příspěvek sci-fi, těžce narazíte. Jupiter nesmíte brát vážně, jde o zábavnou sci-fi pohádku s parádně přestřelenými momenty. Akorát se obávám, že po tomhle se Wachowští nejspíš vrátí k nízkorozpočtovým kořenům a la Bound.

na příspěvěk reagoval Baron Noktur

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Paulie88

pochybujem že sa dá tak zretardovatieť, že natočia "těžký shit". Bulšit ! :) Napr pre mňa to težký šit nebude, som si tým dosť istý :)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Už vylejzaj první dojmy a recenze a prý je to těžký shit :) ... No já zajdu stejně ale dalo se to čekat, navíc rozpočet je prý celkem astronomických 180 mega cca ... Né-li víc...   
Takže pápá s filmařinou pro Wachowské

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Wachowskí asi tiež čítali ako deti príbehy Jupitera Jonesa, chlapca detektíva... :)

Uživatel Tiberian smazal svůj příspěvek.

Uživatel Tiberian smazal svůj příspěvek.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Ona je to dost velká zkouška i pro ty nejvěrnější fanoušky Wachowských.

Davies182

Davies182 (hodnocení, recenze)

Nevim kam moc sahá embargo, tak sem to radši smáz, ale moc s Diskem nesouhlasim :D

Uživatel Davies182 smazal svůj příspěvek.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Wachowští opět nezklamali. Báječná sci-fi pohádka.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Co ty máš proboha za problém? :D Je to jen diskuse a říkám tu jak to je. To tě štve, že z dvou bratrů už je to jen jeden bratr? :D

Entfak1

Entfak1 (hodnocení, recenze)

Tak na tohle jsem zvědavý. Dopředu počítám s vizuálními orgiemi, ať již v grafickými, či prostřednictvím Mily Kunis a Tatuma. Ale o dějovou stránku věci už se vcelku obávám. Z traileru to vypadá jako Pepova nespoutaná cesta do lednice, s hlavním lotrem, co mu tu šunku prostě nechce dovolit... Ale kdo ví :D

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

bloodcountes

To že tebe to nezajímá, neznamená že to nezajímá producenty ... Filmy se nedělají pro to aby tě pobavily, ale aby vydělaly peníze. Tak jako všechno. Pokud tenhle film bude další průser tak Wachovští dostanou asi dlouhou stopku na velký filmy ...

 

V jako Vendeta si na sebe vydělala ale jen hodně stěží ... Nvm teda kolik to zachránilo DVD/BD, ale tohle nebyl velkorozpočtový snímek no, což tomu pomohlo. Kdyby stál kolem 100 mega tak to byl další průser.

na příspěvěk reagoval bloodcountes, Martin741

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Já si na ně taky zajdu. Atlas mraků se mi třeba moc líbil ale, jako ty mluvíš evidetně za sebe, já mluvím evidentně za jasná fakta a důkazy které říkají že každý film jejich po Matrixu byl kasovní megaprůser ... Což asi znamená že oni moc lidí netáhnou, což znamená že i tohle bude asi průser. Proč bych to nemohl říkat. Uvidíme po víkendu, možná se pletu (byl bych celkem rád) ale spíš ne.

na příspěvěk reagoval Echelon1, bloodcountes, Martin741

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

Paulie: nemel blbostě a mluv za sebe, jo? Jsou lidi, který Wachovští zajímají a lidi, kteří půjdou jak na Sedmýho syna, tak na Jupiter a nějaký odstíny šedi je nezajímají. Jako třeba já, moje kámoška, její kámoška, můj známý s rodinou a určitě bude takových lidí taky dost.

Nemám ráda tyhle generalitující kecy, cos tu předvedl ty. Jako by ti dělalo dobře něco potopit, že? Na něčem se ukojit, co?

na příspěvěk reagoval Paulie88

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama