Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (411)

Profík 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že to nejlepší na filmu bide David Hasselhoff. Kdyby stoupla úrove%n bu%d triků nebo vtipu, šel bych na tři hvězdy, takhle je to tak tak těch 40%. ()

KubaST 

všechny recenze uživatele

Tak toho má k "jedničce" opravdu hodně daleko, scénář hrůza, herci otřes, postrádá to větší napětí a nakonec závěr znevažuje celý film, když to končí spíše jako komedie. Tušil jsem, že to bude horší jedničky, ale že až takto....Některé scény ovšem vtipně pobavily, tak dávám nakonec za 40% ()

erceee 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní tohto filmu neviem či som sa mal smiať že aké je to trápne alebo plakať ako to mohli tak pokaziť. Premňa hanba súčasnej kinematografie takýto snímok. Je to skôr paródia než komédia. ()

m.dodoss 

všechny recenze uživatele

Trapné pokračování opět jedna slátanina to se mi víc líbila jednička, která byla aspoň o " něco" zajímavější... ()

PANKY71 odpad!

všechny recenze uživatele

co to proboha bylo? vtipně popsala ten film manželka .. když jsem říkal, že to ještě nastavujou nepovedenejma záběrama aby to mělo víc minut, tak poznamenala, že tam jsou nepovedené záběry už od začátku.... D.Hasselhoff byl trapnej, jediné co tam pobavilo, tak Ving Rhames u bazénu se svým pomocníkem. No a starej CHRIS "Návrat do budoucnosti" LLOYD jako mírně šílenej "vědec". Další rádoby vtipné věci už byly za hranicí čehokoliv...:-(( Škoda času. Jsem rád, že jsem to neviděl v kině. Chtěl bych vrátit vstupné....:-))) PS: Teď jsem koukal, co vlastně J.Gulager ještě dělal, ale má za sebou jen sérii Krvavá hostina, takže už chápu některé věci i v tomto filmu. (I když Krvavá hostina byla místy vtipnější a také napínavější) ()

gustaw 

všechny recenze uživatele

Já dávám * za Dejvida Hajzlhofa to je jedinej člověk kterej si to zaslouží...Opravdu...navic , tolik ukousnutejch ptáků (1) a ryb zakouslejch v prdeli (taky jedna ale setsakra pobavila) jsem v životě neviděl. Dlouho jsedm se tak nezasmál tuposti těch herců kteří si zasloužili aby je ty ježovky nebo co to vlastně bylo zdlábli.opravdu jsem přál tomu zrzavýmu debílkovi aby ho ty mrchy sežrali... :-) ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

To, že to niektorí to berú ako horor a očakávajú nejaké "lekačky", to je nejaká zvrátená irónia, nie? Obyčajná blbá komédia/občasparódia, ktorá mohla prvých 50 minút poriadne pridať z humoru 12 na aspoň na humor 80. Ale to by asi nebolo miesto pre adult pool šoty. David Hasselštoff to vytiahol zo samotného dna, u mňa až 2. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Sračka! Oproti jedničce bez nápadu - nuda, nuda, nuda... Všechno už to bylo, jen sbírka scén bez ladu a skladu. Jednička odsejpala a byla zábavná, tohle je zhovadilost.. Posledních 10 minut - nepovedené scény a záběry z natáčení - jsou ukázkou naprosté "režisérovy" bezradnosti - asi potřeboval naplnit plánovanou stopáž. Kdo mu proboha na tohle dal prachy? Nadace Eda Wooda, Jr.? Bodík za Hasselhoffa, aspoň s ním je prdel. ()

Audrina 

všechny recenze uživatele

Ale jo,prča to byla,tak za tu komediální stránku dávám jednu hvězdu,protože horrorově by to byl čistý odpad ()

panter666 odpad!

všechny recenze uživatele

Po jedničce velmi, velmi slaboučký odvar. Nepřišlo mi to dobrý ani, jako horor a ani jako komedie. Po jedničce sem se na tohle docela těšil, bohužel sem byl víc než zklamaný. Asi jednou sem se zasmál, při zpomalovací scéně s Hasselhoffem, na neštěstí přišla znovu a hned dvakrát. Je to škoda, možná při troše štěstí mohla bejt i trojka, ale po tomhle už prehistorický piraně asi neuvidíme. ()

Honza. 

všechny recenze uživatele

Když od toho čekáte jen pár dementních vtípků, nějakou tu bizarní nebo pitoreskní smrt, pár bobříků, nějaký ty mekmeky, dementní dialogy a poskakující kozy Miče Bjůkenena, tak vás ten film nebude nudit, naopak, párkrát se i zasmějete. ()

ceda1987 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je moc. Ani nevím proč sem se na to koukal asi to je ta debilní zvědavost. Ale co už jsem viděl horší. ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Něco tak strašně stupidního už sem dlouho neviděl, tak hrozné dialogy až běda. Nejlepší na celém filmu byl David Hasselhoff. Jinak to nestojí za řeč. Bohužel ani žádný masakr se nekonal, jen na konci nalili červenou barvu do bazénu. Hrůza. ()

NoFeara 

všechny recenze uživatele

No tak ani nevím co si mám o tomto filmu myslet . Od začátku filmu to vlastně nikam nevedlo. Krvávé scény s lehkou erotikou a k tomu trapný pokus o prvky komedie . V tomto filmu tahle kombinace opravdu nefunguje a ještě dlouho po skončení jsem přemýšlel co jsem to vlastně viděl . Jediný plus jsou snad jen ty pěkný holky a David Hasselhoff roli plavčíka. ()

knedliiicek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov pro tento snímek, sem zklamaný ne jen proto že předchozí díl byl tak pěkně udělaný příběhem i efekty a podáním scénáře opravdu upoutávající navíc s ulechtěným koncem, že piraňe byli jen mláďátka s návazností na další díl.... TENTO!!? Kdybych neviděl díl předtím tak by mě to tak nenaštvalo jako přehnaně komické scény, kdy to uplně zasunulo za zed souvislost celé jedničky se spousty neohrabaných hereckých kousků. Ale tak co už, je to jen jeden z dalších názorů. =) ()

Karel.Racek 

všechny recenze uživatele

Cože? Ryby z nohama? Fakt? Když to točily tak musely být fakt dost zhulený. Ty vole, jak já bych tam rád byl s nima! To musela být pařba. Tráva, chlast, sex. Sakra musíme natočit tuhle scénu, jenže kameraman je sjetej tak co teď? Serem na to, tady postavíme kameru,pustime a jdem se vožrat. ()

Orphan 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina, která těží především z celkem vydařeného prvního dílu, ale jinak hrůza na DDruhou. Herci, kteří přehrávají, ke kterým si člověk nevytvoří žádný vztah a od první minuty si jen přeje, aby se co nejrychleji stali potravou pro mlýnek na maso. Za jediný herecký výkon lze považovat vtipné scény s Christopherem Lloydem nebo Vingem Rhamesem, u nich jsem se pobavil. Jako obvykle u každého pokračování nesoucí se vlně finančního úspěchu prvního dílu, lze odpovědně tvrdit, že trailery byly mnohem vydařenější a zábavnější než samotný film. Jedna hvězdička za Davida "Pobřežní hlídka" Hasselhoffa, že si umí ze sebe udělat legraci. ()

eyeskiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy som si v živote nemylel, že uvidím takúto (naozaj sorry za vulgarizmy, ale inak to nejde) KOKOTINU... Po tom, čo som videl "Tak fajn" zo Slovenskej produkcie, som myslel, že som videl filmárske dno... Zmes pŕs, zadkov, plaviek a hajzelhof jednoducho film nespravia ak je Váš nápad totálna KOKOTINA... Pozerať hodinu a pol na bielu stenu by bol krajší zážizok... WTF? ()

Reklama

Reklama