Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Belmondo bol skvelý kaskadér, z čoho si tu robí poriadnu srandu, ale nikto sme pred zhliadnutím Zvieraťa nevedeli, že dokáže presvedčivo stvárniť gaya. I keď ja si vážne neviem predstaviť, že by nejaký gay dokázal pri dotykoch Raquel hovoriť: fuj, ženská!. Musím sa nejakého opýtať, či je taký odpor aj u opačne orientovaných ľuďoch pri tak krásnom tele možný. Niekoľko skvelých gagov ako z grotesky, niekoľko skvostných dialógov a poriadny kaskadérsky "odvaz" na záver. Logiku asi pri hodnotení bláznivej komédie opominieme, nebudeme predsa rozmýšlať nad postavou Welchky, ktorá si chce raz zobrať jedného, na druhý deň (resp. za dve minúty) druhého a im jej vypočítavosť neprekáža. Takže zhrnuté: Belmondo bol aj skvelým komikom a vedel robiť parádne ksichty. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tedy jako komedie nefunguje film totálně. Příběh je zde strašně přízemní, ale nedělalo mi naprosto žádný problém se bez přehnaně zvýšené hladiny nudy v krvi prokoukat až do konce. Například takový Muž z Acapulca se mi však líbil nesrovnatelně víc, protože měl něco co zde zcela chybí - humor. Což je v komedii prvek dost podstatný. Chybí-li v komedii humor, tak se těžko chytím něčeho dalšího. Nezasmál jsem se ani jednou. Asi každý považuje za vtipné něco jiného. Dávám 2* přičemž nemám nejmenší tušení za co dávám tu druhou. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších komedií s nesmrtelným Belmondem, kterého doplnila okouzlující Raquel Welch. Nezapomenutelné hlášky a vtip v každém záběru opravdu stojí za to. Zkrátka tuhle záležitost by si neměl nechat ujít nikdo, natož fanoušek Belmonda. Vřele doporučuji, neboť na mne to udělalo veliký dojem už když jsem ji viděl poprvé jako malý kluk. 90% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Dříve mě, myslím, napadala myšlenka, čím to je, že se mi tyto profláklé francouzské komedie s Belmondem, Funèsem, Richardem nelíbí až tak moc, jako ostatním lidem v našich zeměpisných šířkách. Nyní však vím, že jejich pohled na tyto většinou těžce průměrné filmy je značně ovlivněn nostalgií z doby minulého režimu, který jsem já naštěstí nezažil. 50% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Belmondo je skvělé herec, zejména komik. Také je obdivuhodné jeho dohodlání nenechat se zastupovat kaskadéry. A zvíře je film plný dobrých gagů a ohromujících kaskadérských triků. Ale film nemá zase až tak dobrý děj, který by ladně tmelil všechny tyto scénky a akce dohromady v nějaký ucelenější a zajímavější příběh. Belmondo má za své nasazení plný počet, ale režisér a ostatní si mohli dát záležet víc. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Pastis, který do sebe Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) v jednom kuse nalévá, byl v té době ve Francii vyráběn jako náhrada za tehdy zakázaný absinth. (kwaicheng)
  • Ve scéně, kdy Mike (Jean-Paul Belmondo) a Jane (Raquel Welch) bourají při natáčení před kostelem, dopadne vůz na rovince natočený zadní částí k zábradlí a v záběru jsou vidět fotografové. V dalším záběru vůz zábradlí proráží čelní stranou a fotografové v záběru nejsou vidět. (fifas2)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama