Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy točené ruční kamerou. Bohužel takový The Tunnel se my líbil daleko více příběh tohohle jakoby převzatý z Blair Witch akorát místo lesa tu máme jakýsi labyrint po kterém běhají děti s kamerou co točí místní legendy. Samozřejmě ta legenda je pravdivá a něco se jim stane bohužel zhruba po celý film vidíme jen stromy a zeleň a když se to sune ke konci pro změnu slyšíme jen sténání a tak to směřuje ke konci který je určitě originální (racionální vysvětlení žádné nadpřirozeno) ale t je asi tak vše. Ve výsledku se jedná o hodně slabý film točený ruční kamerou takže 20 procent za styl natáčení který žeru :-) a 20 za děj a že to byl debut režiséra Luna víc si ten film nezaslouží. Podruhé do toho už nejdu. ()

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele! ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

V závěru španělské duchařské báchorce efekt nechybí a psychické zdrcení postav servíruje relativně přesvědčivě. Celkově však trpí obrovskou nevyvážeností. Všechno předtím je totiž amatérská slátanina téměř bez náznaku horrorového žánru. Dlouhou dobu je děj nulový, napěti nijak negraduje, scénář nenabízí žádné zajímavé detaily a mdlé postavy nejsou schopny vypustit jedinou zajímavou větu. Jen moje nezdolné sympatie k roztřeseným záběrům z ruční kamery mi brání dát filmu větší čočku. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před lety zde celá rodina žila, nyní se sem vypraví strávit týden dovolené. Dospívající Cristian a jeho sestra July se obávají týdne nepřekonatelné nudy (s rodiči v jejich bývalém domě), a tak si s sebou vezmou dvě kamery, a vše pečlivě dokumentují. Hlavně procházky lesním labyrintem, o kterém se vypráví strašidelné historky, a kam mají od rodičů přísný zákaz chodit. Zákazy jsou ale od toho, aby se porušovaly. To si říkají minimálně do okamžiku, kdy v labyrintu naleznou zkrvavené tělo jejich psa... Prvních čtyřicet minut jsem se opravdu bál.... toho, že pobíhání teenagerů zarostlým labyrintem nikdy neskončí. Roztřesená kamera a zelené "peklo" působí docela nudně, zvlášť když se neděje nic jakkoliv strašidelného. Oproti tomu posledních dvacet minut jsem se bál doopravdy - roztřesená kamera a "zelené" peklo _v noci_ dostává rázem hororový nádech, a chvilkama jsem strachy zapomínal i dýchat. Samotný konec (posledních deset minut filmu) mne už dvakrát moc nebavil, na šokující překvapení už jsme tak nějak zvyklí, a předpokládám, že většina diváků něco podobného čekala už od začátku. Takže případným dalším divákům doporučuji prvních pár minut na seznámení s prostředím, a pak si užít poslední dvacetiminutovku - ušetříte tím spoustu času... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nerád pozerám filmy v Španielskom dabingu ale tak trailer ma nato navnadil a bola to chyba.Čakal som aspoň priemerný horor ale nič.Hneď na začiatku poviem že sa nemusíte vôbec báť.Prvá pol hodina nudné kecanie potom zabijú psa čo ma nasralo a potom ďalšia pol hodina behanie v labyrinte kde nieje nič vidno no vlastne je stromy.Atmosféru to ale malo ale to je vážne všetko ak sa chcete báť tak nedoporučujem ale na nudný večer celkom ujde. 3* len preto že na konci aspoň vysvetlili čo sa stalo . ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama