Reklama

Reklama

Monstrpavouk

  • USA Big Ass Spider! (více)
Trailer

Alex Mathis vyráží za svými běžnými pracovními povinnostmi deratizátora. Dnešní den bude ale jiný. Čeká ho totiž souboj s obrovským pavoukem, se kterým si neví rady ani armáda... Deratizéra Alexe Mathise u jedné z jeho zákaznic pokouše jedovatý pavouček. To ho donutí vyhledat lékařské ošetření. Jenže v nemocnici právě nastal problém. Na patologii dovezli neznámé tělo, z něhož vylezl velký pavouk, který pokousal zřízence. Alex se hned nabídne, že problém vyřeší. Přímo na pitevně ale zjistí, že pavouk je poněkud větších rozměrů a chová se nestandardně. To už však do nemocnice dorazí vojáci vedení majorem Braxtonem C. Tannerem a jeho zástupkyní, poručicí Karly Brantovou. Jejich úkolem je pavouka, který podivnou shodou náhod unikl z vojenské laboratoře, zlikvidovat. Pavouk však před Alexem a Karly, která se k němu ve sklepě nemocnice připojí s pistolí, unikne do kanalizace. Major jasně řekne Alexovi, že ho nepotřebuje. Alexův pomocník, nemocniční sekuriťák, Jose Ramon, však Alexe přemluví, aby se do honby za pavoukem, který teď začal zabíjet lidi a neuvěřitelně při tom narostl, zapojili. Alex s Josem tedy zamíří do veřejného parku, kde teď právě pavouk řádí. Alexovi a Josemu se podaří pavouka nalákat na sebe a monstrum je pronásleduje. Alex s Josem se mu snaží ujet autem, nakonec pavouka navedou přímo před hlavně vojenské jednotce, kterou do parku vyslal major. Jednotku vede poručice Karly. Boj s pavoukem však nedopadne tak, jak by si ho vojáci představovali. Pavouk jich několik zabije a skryje se v lese. Před tím, než ale zmizí mezi stromy, s sebou unese Karly, kterou omotal svou pavučinou. Alex se do Karly zamiloval, a tak je rozhodnut ji zachránit. Pavouk však v lese nezůstane dlouho a vyrazí na lov lidí do města. Major proti němu povolává letectvo. Při leteckém průzkumu se zjistí, že pavouk unesl několik lidí a mezi nimi i Karly do mrakodrapu místní radnice. Major, který má dost rad podivného vědce, jenž za mutací pavouka stojí, vědce vyhodí ze svého štábu a zavolá Alexovi. Dává mu několik minut na to, aby Karly z budovy zachránil, než na budovu zaútočí letadla a zlikvidují jak pavouka, tak i jeho případné potomky... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem absurdnost ve stylu Žraločích tornád nebo Turbotarantulí, ale z Monstrpavouka nakonec vypadala celkem "normální" komedie s přerostlým pavoukem, pár dobrými hláškami a nulovou fantazií tvůrců. A je to škoda, mohlo z toho vypadnout něco skutečně dobrého, ale takhle je to jen poměrně nudná a nezajímavá komedie na jedno zhlédnutí. Sice ne špatná, ale nic v člověku nezanechá. Bohužel. 2* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bacha!! Pavouk z velkou prdelí útočí!!! No v tomto případě musím mluvit spíš o zklamání. Z hlediska trashácký zábavy a pavoučích hororů tu byl potenciál na guilty pleasure roku, ale neklaplo to. Hlavně kvůli první polovině která je dost nudná užvaněná a celkově o ničem. Pak když pavouk vtrhne do města a začne masakrovat, tak se to trochu zlepší. Sem tam nějakej ten povedenej nápad např vojáci střílí po pavoukovi, ten popadne auto a hodí ho po nich se tu najde, občas i nějakej ten povedenej džouk nebo hláška tu padne, ale čekal jsem zkrátka větší srandu. Bohužel totiž jenom zhruba tak každej pátej vtípek je povedenej. Zbytek vyznívá dost trapně a samoúčelně. Zkrátka tvůrci příliš tlačí na pilu a snaží se být srandovní za každou cenu. Takže co naplat, ale velkoprdelní pavouk mě spíš zklamal a na vyšší hodnocení to nevidím. Závěr filmu je sice celkem vydařenej, ale jak už bylo řečeno než se to pořádně rozjede je to celkem slabota a rozhodně se z toho při troše tvořivosti dal udělat o dost podařenější úlet.45% ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Tahle mega zadnice si získala mé sympatie především tím, že se za žádných okolností nebere vážně a že celý ten úžasný scénář je vystavěn přesně takovým způsobem, aby se v podstatě každou druhou scénou vysmíval všem těm jemu podobným, avšak seriózně pojatým vědeckofantastickým srajdám, kde úřadují šílení rozcuchaní vědci ("Už mám vás vědátorů po krk!") a situaci zachraňují pracovně neúspěšní, ale neohrožení looseři ("Já jsem profesionál!"). Plus správný výběr herců, kteří dokáží být zábavní a jsou parádními karikaturami na zmíněné charakterové archetypy. Jenom mi nejde na mysl, proč v současné době plné vymakaných CGI efektů nejsou tvůrci schopní vyprodukovat gigantického pavouka, který vypadá jako pavouk - kdyby se tohle podařilo, mohl být Big Ass Spider skutečně příjemnou oddechovkou. Bohužel, takhle zůstává jen dobrý úmysl, dobrý humor a hromada otravného směšného vizuálu. 45% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč ne. Nevim zda mám dneska dobrou náladu nebo to fakt nebylo tak špatný ale nenudil jsem se u toho tak moc jak bych čekal. Efekty jsou samozřejmě většinou špatný stejně jako herectví ale dalo se to dokoukat bez problémů a ve srovnání s jinejma sračkama s přerostlým čimkoliv je tohle jeden z lepších. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vydarená záležitosť. Čakal som céčko najhrubšieho zrna a nakoniec som sa dočkal vcelku pôvabného kúsku, ktorý je SCHVÁLNE komediálny. Potešilo ma, že je to v podstate buddy movie a to konkrétne sympatického deratizátora a sympatického mexického SBS-kára. Vo vedľajších rolách sa mihne viacero známych tvárí (Ray Wise, Lloyd Kaufman, Lin Shaye), ale hlavná záťaž je na pleciach pomerne vydareného pavúka s gigantickou prdelou a ústrednej buddy dvojky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Deratizační společnost, pro kterou hlavní postava pracuje, je skutečná kalifornská firma na hubení škůdců. Používají také skutečné telefonní číslo této společnosti. (Johnny.ARN)
  • Ve scéně v parku, kdy si dívky v bikinách všimnou pavouka, vrhá štáb a kamera stíny na zem. (Johnny.ARN)
  • Po skončení filmu následuje ještě bonusová scénka. (Ficik)

Reklama

Reklama