Reklama

Reklama

Dokument o MS v hokeji 2011 na Slovensku. (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stačil jeden nepodařený zápas a toužebně očekávané zlaté halušky nám zbronzověly. Takový je sport, ale na Slovensku naši hokejisti hráli skvělý hokej a přestože na jejich medaili paměť fanouška za pár let spolehlivě zapomene, tak tento dokument je pro hokejového fandu povinností. Vyloženě jsem si užíval zrychlování a zpomalování záběrů, při kterých byla maximálně přehledně ukázána cesta puku do sítě a ti, kdo si chtějí připomenout hopsající stadiony, Pavelcovu gymnastiku, Granlundovu fintu, Jágrovy trenýrky či fair-play hru dobráka Arťuchina, se mohou mrknout na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10127552941-hokej/21147129805-bronzove-halusky/. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pohled na nejrychlejší kolektivní hru a zejména úspěchy českých borců vždycky velmi spolehlivě zahřejí. Divák pak s nadšením a hrdostí sleduje hokejová esa, jak si vodí své soupeře nebo jak nenechají nic projít skrz. Houževnatá generace hokejistů, která se honí za plochým nesmyslem z vulkanizované pryže a která se jen tak opakovat nebude!! Tentokrát navíc ještě (už) s legendami Jágrem nebo Eliášem, posledním reprezentačním představením dua Rachůnek - Marek, a tím pádem trochu smutná sportovní podívaná s i tak výborným bronzem!! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výborně rozjetý turnaj, škoda jen jednoho prohraného zápasu, který dovedl český tým pouze na dosah bronzových medailí. ( Hodnocení: 10/10 ) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Emoce, které prýští z Bratislavy doplňují ty, které jsou z Jaroslavle. To ostatní dění šampionátu se zpětně zdá jen jako jakýsi bonus ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak jsme třetí no a co... Skvělé mistrovství podtržené tímto skvělým dokument o našich skvělých hokejistech. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Krásné vzpomínání na šampionát v Bratislavě, kde národní tým hrál neskutečně krásný hokej a po jediné smolné porážce vybojoval krásné bronzové medaile. Co si z MS 2011 pamatovat? Spolupráci Eliáš-Havlát, Pavelce v bráně, hattrick Jágra proti USA ve čtvrtfinále, gólovou smršť v boji o bronz včetně hattricku Červenky a poslední reprezentační akci Rachůnka a Marka. Z jiných reprezentací pak loučení Demitry s národním týmem Slovenska, kdy nikdo netušil, že mu zbývá (stejně jako našim a ostatním hokejistům Jaroslavle) pár měsíců života, a návrat Finů na hokejový trůn po dlouhé řádce let. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

S tím, že je dokument o něco slabší než loňský Tým na hraně, souhlasím. Nicméně i tak se jedná o standardně perfektně odvedenou práci sportovní redakce ČT v čele s Robertem Zárubou. Kromě kompletního přehledu zápasů naší reprezentace nechybí ani připomenutí dalších nezapomenutelných okamžiků MS (florbalová finta při gólu Fina Granlunda, dojemné loučení Pavola Demitry se slovenskou reprezentací, Rachůnkovo vyražení plexiskla Rusem Arťuchinem...). Vše doplňují vzpomínky našich hráčů (Eliáš, Jágr, Pavelec, Plekanec, K. Rachůnek) na jednotlivé momenty MS. V kontextu s leteckou tragédií ze 7.9. 2011 mimořádně smutná podívaná, při které mrazí v zádech... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Robert Záruba jako autor a scénárista tohoto dokumentu cítil, že by bylo fajn nějak důstojně uctít památku našich tří excelentních hráčů a skvělých lidí. A tak se sestříhaly nejlepší momenty z MS v Bratislavě a vzniklo něco, u čeho lze jen stěží zadržet slzy dojetí. Díky! 100% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa mi nedajú zapamätať mená všetkých tých päťhviezdičkárov, ktorí úplne prepískli hodnotenie tohto paškvilu. S nadhľadom môžem povedať, že ste bezhlavo nacionalistickí, lebo toto mi o českom účinkovaní na MS veľa nedalo. Akurát som si utvrdil názor na ľudí ako Rolínek, Plekanec, či Hadamczik, ktorí sa podľa mňa správajú úplne bezhlavo, nesympaticky, miestami mi pripadajú až arogantní, naopak sa mi posilnili sympatie k Jágrovi, Eliášovi, či nebohému Rachůnkovi. Hudobný podmaz bol vysoko patetický a trápny. Komentáre boli neobjektívne, zhovaďujúce napríklad Arťuchina, ktorý je pohodový chlapík, hral emotívne, tvrdo, ale nie zákerne, naopak v ďalšom zápase, kde sa krotil sa museli Česi ukázať a oplácať, ospravedlňuje to iba to, že Rachůnek to urobil slušne a bol to on, ktorý to predtým od neho schytal. Hlúpa nenávisť voči Rusom, poukázania na to, že Slováci vlastne napriek prehre majú Čechov radi, že im to veľmi priali, čo je pravda, ale bolo to násilné, aký je ten Jágr vlastne veľký, čo v hĺbke duše podľa mňa je, ale bolo to trápnym spôsobom spravené, ma usvedčujú o neobjektivite tohto filmu. Je to egoistický, povrchný a sebamilujúci dokument, ktorý nepopísal atmosféru, propagandisticky "nahrával puk" tam, kde potreboval a záverečné venovanie "aj ďalším obetiam" neskoršej leteckej tragédie, bolo neskutočne hlúpe, myslím, že mŕtvi Bielorus, Rusi, či Demitra a iní, by z tohto dokumentu, kde pomaly "len Česi sú tí najlepší, najšikovnejší a neviem, čo všetko ešte naj", radosť nemali. Trocha súdnosti by tomuto nezaškodilo. 03.08.2013 Videl som to opäť, už to na mňa tak zle nepôsobilo, zobral som si to z inej strany, no na vyššie uvedených skutočnostiach musím v istom zmysle trvať, aj keď viem, čím si napríklad Arťuchin prešiel, v istom zmysle tam na tom bolo niečo pravdy, ale utešovať sa tým, že nikto si to pamätať nebude, no hlavne že boli Rusi smutní, že sme ich dvakrát porazili, to je fakt až prehnaná rivalita. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Hokej je krásný sport, který má obrovskou sílu a už každoročně stmeluje na MS národ. Výhrady rozhodně jako fanoušek tohoto sportu nemám rád jsem si zavzpomínal a jen doufám, že bronzová medaile z tohoto mistrovství světa nebude nikdy zapomenuta (jak zde trefně někteří hráči konstatovali) tak jako to co pro český hokej udělalo tragicky zesnulé trio Marek, Rachůnek a Vašíček... ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance. Turnaj na Slovensku se mi líbil, bodejť by taky ne, když jsme tam hráli nejlepší hokej. Je ale ostuda, že jsme to nedotáhli do zlatého konce, protože takovej tým už na žádném turnaji mít nebudeme. Zaujaly zákulisní záběry a informace jako např. Jágrovy večerní tréninky nebo Granlundovo zkoušení blafáku na tréninku před onom semifinále, kde uchvátil celý hokejový svět. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Silný a povedený dokument o jednom z nejsilnějších národních hokejových výběrů posledních let, který hrál nádherný hokej, ale nakonec se musel spokojit “pouze“ s bronzovými medailemi. Mrazilo mě v zádech, a mnohokrát, 5 hvězd. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že pokus se nezdařil na 100%. Střih zápasů je nepřehledný a doprovodná hudba velmi agresívní, hokej se v tom trochu ztrácí, to mi dost vadilo. Rozhovory s hráči naopak hodnotím kladně. "Tým na hraně" je udělaný mnohem líp. Celkově 70% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela typicky profesionálně udělaný dokument sportovní redakce ČT o MS v ledním hokeji na Slovensku v roce 2011, kde naše repre skončila třetí. Dokument bohužel trošku "kazí" vědomí, že Karel Rachůnek, který v dokumentu vystupuje, už není mezi námi. Čest jeho, Markově i Vašíčkově památce. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Pěkný televizní dokument o 75. Mistrovství světa v ledním hokeji, kdy je kladen větší důraz na výpovědi hráčů, než samotný hokej. Smůlou tohoto dokumentu je, že není o zlaté cestě, ale "pouze" bronzové, navíc s hořkou příchutí. Hoši děkujem! ()

Reklama

Reklama