Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se policie snaží vypátrat organizátora nedávných ekoteroristických činů, na internetu se objeví nové video s čtveřicí osob v černých oblecích a zvířecích maskách, kteří se hlásí k novému útoku. Saga a Martin se pokoušejí skupinu vystopovat, než dokončí svůj nový plán. Saga mezitím začíná pociťovat, že ji permanentní partnerský vztah omezuje, a přestěhuje se do hotelu. Martin pokračuje v návštěvách Jense ve vězení a pomaličku se mu začíná dostávat pod kůži. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martin ve snaze najít vnitřní klid nadále pokračuje v návštěvách ve vězení s vrahem svého nejstaršího syna. Skutečně mu to pomůže? Vyšetřovací tým má plné práce s dalšími kroky skupiny v černých oblecích a zvířecích maskách. Přeživší útoku z minulého dílu Laura se snaží na místě činu rozpomenout, zatímco její expřítelkyně přichází na osudovou návštěvu do nemocnice. Návštěvu bude mít v hotelu i Saga – stejně nepříjemnou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovateľom to ide a tak aj ďalšiu bunku identifikujú veľmi skoro a zachránia rukojemníčku. O tom, kto ťahá za nitky ale nikto nemá ani páru. Dejová línia so zanedbanou 45-kou získala vďaka poslenému záberu na zaujímavosti a onedlho sa zrejme dozvieme skutočné súvislosti s prípadom. Stále však cítiť, že to najlepšie máme ešte len pred sebou. Saga narazila svojou mechanickosťou nepekne na kolegu, ktorý by rád tímu dokázal, že na to má a už to raz pekne posral a v tomto smere asi ešte nepovedal posledné slovo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl potvrdil, že už jsme s definitivní platností ve starých dobrých kolejích. Jsem rád, že když už musíme trpět časté exkurze hlavních hrdinů do jejich osobních životů, tak se nejedná povětšinou o scénky vatové a bezúčelné, nýbrž s nimi mají autoři vždy další plány. Mé podezření divného manžílka od hanebně sexuálně zanedbávané ženy se prohlubují. Stejně tak ve mne vzbuzuje vydatné podezření i otec od lesbické dcery. Saga konečně pochopila, že kromě dostupného sexu není na partnerským soužitím prakticky nic zajímavého a není nad svůj klid. Kterého se jí ovšem moc nedostalo skrz zatím asi nejpůsobivější cliffhanger dosavadního seriálu. Návštěvy Jense jsou stále působivé a vypadá to, že se odehraje přesně to, co jsem předesílal - tedy, že Jens bude z vězení spoluvyšetřovatelem a bude si dlouho chvíli krátit rozlousknutím zločinů. Slabší 4 fíky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj byl i v tomto případě velmi zajímavý, příběh se nadále vyvíjel a netrpěl stagnací, a přesto mě tentokrát scénárista překvapil svým přístupem. Je tedy samozřejmě možné, že jsem celou situaci špatně vyhodnotil, protože neznám postupy tamních policejních složek, ale rekonstrukce na místě činu za přítomnosti čerstvě postřelené svědkyně se mi zdála být přece jen poněkud divná. Ale co já vím; potomci Vikingů jsou asi holt drsnější. Atmosféra, humor, ale i napětí byly každopádně přítomny, takže jsem byl tradičně spokojen. / Poučení: Když něco hledáš, najdeš často něco úplně jiného. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saga je double autistka a konečně jí to někdo natřel. Sice pozdě, ale přece. Její kolega mi mluvil z duše, že společnost asi potřebuje takové policisty bez emocí, v podstatě jako roboty. Jenomže ona je taková i v soukromém životě. Martinova dcerka se jí zeptala, jestli ji má ráda a dočkala se odpovědi, že neví, že ji ještě dostatečně nezná. Taková odpověď malé holce je dostatečně zvláštní. Pravdomluvnost za každou cenu se vždy nevyplácí. Chlapi, když vaše partnerka byla v jináči a přibrala dvacet třicet kilo a zeptala se vás, jestli jí to stále sluší, kdo z vás se odvážil odpovědět: "No, víš, zlato, nerad ti to říkám, ale vypadáš jako velryba, tak snad se po porodu pustíš do cvičení a tu svou tlustou prdel budeš mít opět jako dvě broskve." ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že to Frajer doopravdy rozlousknul scénáristický záměr návštěv starého dobrého poldy Jense. Mít doma revolver je zřejmě na severu tak neobvyklé, že byl na jeho odhalení vystavěn téměř celý závěr. Pak ovšem přišla nevítaná návštěva v hotelu. Když se za souborem shlédnutých epizod ohlédnu, připadá mi, že vlastně policejní sbor nepůsobí nikterak iniciativně, pouze je vláčen dějem jako nezaujatý pozorovatel. ()

Reklama

Reklama