Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ ekoteroristických ataků se chýlí ke konci, ale současně s sebou přináší kruté zvraty a těžké výzvy pro tým švédských a dánských vyšetřovatelů. Když už se zdálo, že byl hlavní organizátor dopaden, musí policie zabránit novému útoku. Saga bude navíc postavena před zásadní rozhodnutí, které bude mít dalekosáhlé následky na její přátelství s Martinem. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

whack 

všechny recenze uživatele

"Kodanský summit o klíme sa skončil. Veľa ministrov životného prostredia zomrelo. Zabili sme ich my. Prečo? Už nemôžeme čakať. Čas sa kráti. Nemôžeme dovoliť, aby sa naši politici stále stretávali bez toho, aby to prinieslo nejaké výsledky. Všetci vieme, že neodvratne smerujeme k ekologickej katastrofe, a tí, ktorí majú moc to zmeniť, nerobia vôbec nič. Žiadna krajina nechce ako prvá začať dodržiavať klimatické záväzky, všetky riešenia sa odkladajú na neurčito. Postarali sme sa o to, aby títo politici zmizli, aby ich nahradili nové tváre, noví ministri. Nezopakujte tie isté chyby. Sledujeme vás." ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Most se právem stal velkým televizním pojmem a žánrovým klenotem. Napětí mezi Sagou a Martinem roste, závěr bude mít po Martinově (dost amatérském a naivním) kroku směrem k Jensovi dalekosáhlé následky na jejich přátelství. Ještě ale musí ochránit účastníky evropského summitu, na kterém má být vypuštěn virus, který začne být infekční, jakmile začne jeho nositel krvácet. Zmutované buňky vytvářejí aerosol. Když se dostane do kontaktu se vzduchem, začne se šířit a je extrémně smrtelný. O čemž se přesvědčí jedna z důležitých postav (pasáž na dámských toaletách silná). Desátý díl rozmáchlý, otázek ale zůstalo docela dost a nemyslím si, že na všechny dostaneme odpověď. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť ako minule, plný počet najmä k úcte k tomu maratónu, ktorý som s druhou sériou absolvoval. Očakávania, resp. obavy z konca predchádzajúcej časti sa nenaplnili, ale mám taký dojem, že zase môžu byť veci úplne inak, ako sa na prvý pohľad zdajú. Situovanie na summit do hotela dodalo dielu atmosféru, šľapalo to až do prekvapivého konca. Ten ale s prípadom veľa spoločného nemal. Ale zase sa budem opakovať, človek pri Moste nikdy nevie... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Stavba mé sochy na počest mé geniality se bude muset odložit, dokud se někdy v budoucnu nepotvrdí vrah Gertrudy. Mým hlavním podezřelým stále zůstává otec od lesby, neboť zejména nemohu uvěřit tomu, že by se s jeho lesbickou dcerou nakládalo čirou náhodou jinak, než s ostatními oběťmi a taktéž byl jediný, kdo mohl její pozici nahlásit únosci. Jsem celkem rád alespoň za tohle drobné závěrečné překvápko. Úvodních 30 minut trochu slabších, ale od záchodové scénky jsem byl v příjemném napětí až do konce. Dost mě zaskočil Martinův zcela neprofesionální a naivní čin a pevně věřím, že za něj ponese pořádné následky. I když to Saga s nahlašováním svých kolegů mnohdy kurevsky přeháněla, tak v tomto případě se rozhodla naprosto skvěle. Někdy mám pocit, že je tím jediným zdravým člověkem v tomto nemocném světě, kde lidé jednají především na základě svých emocí a nejnižších pudů. Potom se můžeme divit, že zde kralují lži, podvody a zrady namísto pravdy, upřímnosti a spravedlnosti. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl série mne sice bavil stejně jako ostatní, ale vzhledem k tomu, že Martin byl mojí nejoblíbenější postavou a jejich přátelství se Sagou byl můj neoblíbenější motiv, radostí nad rozuzlením zrovna nejásám. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe mohu prohlásit, že finále druhé série bylo vskutku silné. Takhle se útočí na emoce životem okoralých jedinců, mezi něž se počítám. Zatímco Američané spoléhají na svůj bezbřehý patos, jímž mě mohou jedině znechutit, potomci Vikingů na to šli poseversku; když se v člověku nedoberou citových reakcí běžnými způsoby, najdou je v něm jinak, i kdyby ho kvůli tomu měli vyvrhnout za pomoci tupého nože. Už policejní akce na summitu EU byla silná, ale ten syrový závěr, to byla lahůdka. / Poučení: Poslední náboj si vždy šetři pro sebe. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panenko skákavá, říkám si, jestli mám vůbec začít sledovat třetí řadu, když jsem se v tomto finále dozvěděl, že jedna z hlavních postav přišla úplně o všechno, a přesto ji scénáristé nechali žít, i když se zřejmě v žádné další sérii neobjeví. Tenhle díl mě spíš utvrdil v tom, že je lepší páchat zlo a být spokojený, než být slušňácký a mít v životě hovno. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor, drobné spoilery... Vážně to musela na svého jediného kamaráda říct?... Rozumově se přikláním k tomu, že to takhle proběhnout spíše muselo, že to k její postavě více než sedí. Pocitově jsem si stejně jako při prvním sledování strašně přála, aby to dopadlo jinak. Rozsekalo mě to ale každopádně opět dosti, když nad tím tak přemýšlím, tak jsem nad tou velkou závěrečnou bombou vlastně přemýšlela celou druhou řadu (z prvního sledování Mostu jsem si už jen pamatovala, že k tomu dojde, ale už jsem přesně nevěděla kdy, za jakých přesně konsekvencí) a asi mi to do velké míry zastínilo vše ostatní, co se v této sérii odehrálo. I když např. záchodová pasáž z posledního dílu byla a stále je taky síla - u té už jsem ani nevěděla, že si ji z předchozího sledování pamatuju, mozkové závity se mi začaly otáčet správným směrem až zhruba ve chvíli, kdy na tom WC přibyla druhá osoba, o to mě to ale možná pak zasáhlo silněji... No je asi jasné, že o působivé momenty, které vás budou s to totálně semlít, není rozhodně (nejen) v posledním díle nouze. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminálních seriálů je na světě už opravdu mnoho, doposud jsem ale neviděl nic, co by mohlo Mostu konkurovat. Zejména na poli hlavního hrdiny. Sbohem můj nejoblíbenější seriálový policisto! ()

caba 

všechny recenze uživatele

Tak jako Deivy potřebuje objasnit -kdo zastřelil manželku Olivera???Jsem na tom stejně.Není to dotaženo do konce.Škoda ,jinak tento díl nejlepší z celé serie. ()

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Pernille mě fakt naštvali, ta byla moc fajn! Rozhodně lepší, než ta robotická a nehezká blondýna, na kterou jsem si fakt dvě série nezvykl a tím, že potopila Martina to fakt nijak nevylepšila!! Vyšachovat Martina pro další série, je opravdu moc špatný tah! ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám být upřímný? Díl pěkně na hovno, až neobyčejné množství dobrých/špatných náhod (Victoria je zrovna na záchodě/Pernille je nakažena 10 sekund před tím, než měla vypadnout). Nebo proč zabil Martin Jense tak primitivně? A proč ho Sága udala, když předtím řekla, že je její jediný kamarád? A také pochybuji, že se dozvíme, kdo zabil Gertrud. Ale abych tady zase nedávál jen mínusy, zápletku to mělo. 51% ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Docela mě rozsekalo, že Martin zabil vraha svého syna ještě takovým primitivnim způsobem, jako policista to mohl trochu zakamuflovat. Konec série pro mě fajn, dlouho jsem podezrivala hlavní zloduchy. Pernile mi bylo fakt líto, ale čekala jsem, že to bude mít aspoň jednu oběť z řad policie. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Švénové se s tím řádně neserou. Ukázalo se, že jsem se úplně zbytečně bál, že si Pernille tu hlavu neprostřelí. Martinův krok jsem tak nějak očekával, nicméně já bych asi takhle spořádaně na odvod na dlouhou dovolenou nečekal a vyřešil to rychleji. Je však škoda, že už Martina moc neuvidíme, snad se v dalších sériích vrátí alespoň jako čestný host. Určitě bych však jeho rozhodnutí nehodnotil jako nesmyslné, ono žít celý život s těmito vidinami nebude úplně supr zážitek. Sagyno rozhodnutí se zdá vzhledem k její povaze logické, ale i ona má z minuosti určité resty. ()

Deivy 

všechny recenze uživatele

Potreboval by som objasniť jednú vec. SPOLIER tejto epizódy, pred koncom zastrelili Oliverovu manželku s tým, že epidémia neprepukla, že zomrela len Viktória + Perille. Nezostalo to tým neobjasnené? Kto ju zastrelil? Kto za tým teda bol? Vlastne to skončilo tým, že musia Oliverovu ženu nájsť a nič. Čiže našli jej telo alebo ako to uzavreli? Toto by ma zaujímalo. Možno mi uchádza nejaká drobnosť. Ďakujem vopred. D. ()

Reklama

Reklama