Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (607)

verbal 

všechny recenze uživatele

Už u knihy jsem si říkal, že je krajně podezřelé, jak moc nápadně Kopec nepadl daleko od Krále. Po vizualizaci jsem si téměř jist, že si papá prostě jen udělal melouch, aby mladej mohl chodit na večírky a dávat rozhovory novinám. Při sledování jsem utrpěl tak brutální Dežo ví, že se dívám na To bez Penyvajse, až jsem o výše uvedených spekulacích neochvějně přesvědčen. Dokonce bych si i troufl ve svém fantazírování zajít tak daleko, abych s klidem tvrdil, že Štefan snad ani žádného syna nemá, protože je to úchyl a šuká jen s lidožravými klauny. Nicméně, na tomto místě bych za normálních okolností prohlásil, že se zfilmování velmi povedlo, nebýt té neodpustitelné kástingové minely s obsazením hnusného chcípáka Heryho do hlavní role. Žádnýma hůlkama se, kurva, přece v knize nemávalo, a i když mu zapudrovali ten blesk na čele, role mu sedla jako jehlan do kruhového otvoru a byl přirozený asi jako mozkový tumor. Je mi jedno, že Rohlíková očividně skvěle a ráda kouří dědky, ale tohle bylo snad ještě horší fopá než negr v roli Linkolna Rájma!! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skoro až umělecké dílo, které začíná celkem obyčejným romantickým příběhem, aby následně směřovalo k hororovému mýtu a končilo naprostým infernem. Daniel Radcliffe zřejmě už navždy bude ten herec s nálepkou dětské tvářičky, ovšem dokáže, že umí zahrát prvotřídní drama, ve kterém zpočátku nic nedává moc smysl a protagonista se tedy musí přijmout pomoc od bran pekelných, aby prozřel. Drsná to pohádka, na kterou mě bavilo koukat v podstatě od začátku až do konce, občas jsem se lekl, občas odvrátil zrak a někdy se prostě nechal uhranout prvotřídní hudbou a nedutat. Alexandre Aja překvapil...90% ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

Nedotažený pokus posunout se zase trošku jinam. Na jedné straně stojí skvělá, originální, vtipná, mysteriózní kriminálka, ovšem z té druhé jí stahuje krvavé, přeplácané fantasy. Velmi nevyvážený počin jako by byl slepec dvou odlišných filmů ze stejným tématem, zhruba do poloviny jde o skvělou podívanou, jenže pak se to zlomí a jde to jen dolu. Málo u kterých filmů je mi líto promarněné šance, tohle je jeden z nich. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné zpracování výborné knihy. Temnota, sarkasmus, zvrácenost a černočerný humor se proměnily v sentimentální vzdychání a růžový románek. Krásná kamera, velmi dobrá hudba, obstojné triky, skvělý Bowie...mizerný Radcliffe - ten chlap je nesympatický a k tomu neumí hrát (což opakuji po každém jeho dalším filmu, ne, herec to opravdu není), kozí rohy, nudné pátrání po vrahovi, sladkobolný konec, červená knihovna. Čekal jsem špínu, temno, zvrhlý humor, krvavé masakry...já vím, knihu jsem měl zkrátka číst až potom.... ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Geniální satira a Daniel Radcliffe je prostě frajer co dokáže zahrát naprosto jakoukoliv roli. Nejlepší na tomhle filmu je, že při sledování člověk neví, jestli kouká na horor, fantasy, psychologickej thriller nebo černou komedii. Řekl bych že na všechno dohromady. Bez váhání absolutní hodnocení. P.S. Pár scén ve filmu bych zkrátil nebo možná i vynechal, ale to je jen malá vada. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Ig Perrish (Daniel Radcliffe), i jeho žena Merrin Williams (Juno Temple), mají odmala rádi britského zpěváka Davida Bowieho. Ve filmu tak vícekrát zazní jeho skladba „Heroes“, která vyšla na stejnojmenném albu v roce 1977. (rublik05)
  • Film obsahuje skladbu od kapely Pixies - "Where Is My Mind", která zazněla i ve filmu Fight Club (1999). (Lucasion)
  • V knihe je domček na strome iba vymyslený. Po tom, čo ho Merrin (Juno Temple) s Igom (Daniel Radcliffe) druhý raz nenájdu, dôjdu k názoru, že mali "spoločnú halucináciu." V knihe sa takisto Lee (Max Minghella) Igovi prizná, že ho v skutočnosti z vody nevytiahol, ale vyplával sám. (Lucjen)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama