Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o skupince přátel, kteří nuceně sedí u stolu a psychopatka, znaje všechna jejich tajemství, je před nimi postupně odhaluje. Vše je to jedna velká nepříjemná hra, ve které se přitloukají ruce ke stolu, kastruje, skalpuje apod. Tak co myslíte? Přežije někdo? (J*E*A*N*N*E)

Recenze (28)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl jeden z nejlepších nápadů na béčkový horor, který jsem kdy viděla. Aneb, proč si dávat pozor s kým jsme a nejsme přátelé. Tento film je dokonalou ukázkou toho, že i člověk, o kterým si myslíme, že je náš kamarád, nám může bodnout kudlu do zad. Ovšem tohle se spíše vztahuje na přátelství, která vznikají hodně rychle a bez většího se poznávání, protože to koneckonců ve filmu bylo také dobře znázorněno. Líbilo se mi, že někteří přátelé drželi spolu a že někteří by naopak dali všechno za to, aby tě za výměnu svého života nechali trpět. Je to tak trochu psycho. Ale jak už jsem zmiňovala na začátku, jeden z nejlepších béčkových hororů vůbec. Nepostrádá napětí, hru s psychikou, sympatické herce a dobrou zápletku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu letos v podstatě jednou bylo. Skupina postav-obětí u jednoho stolu, psychopat a odhalování skrytých temných zákoutí jednotlivých charakterů. Natočené to je celkem zručně, takže Danielle Harris by s režií klidně mohla pokračovat dál. Potěšilo cameo Xaviera Gense v pěkné tripové meta psycho sekvenci. Kdyby byla vina všech zúčastněných "obětí" vyrovnaná a zásadnější, pozdával by se mi film více. 60 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně nezajímavý a slabý Debut od Danielle Harris. Bohužel jí nejde jak herectví tak režírování,protože Among Friends je silně nezáživná a nudná teen Horor/Comedy a je dost poznat, že režisér není chlap, ale ženská. Gore je slabé,amatérské a nepřesvědčivé. Herecké výkony taktéž velmi slabé a úsměvné, mně osobně hrozné herecké výkony v hororech nevadí, ale jakmile příjde chlap o 2 prsty a přitom ani nemňoukne, tak to je i na mě síla. Doporučuji skočit po krvavém Vile či perfektním Would you Rather,tohle je ztráta času. 35% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi docela líbilo! Teda ... nečekaně překvapilo. Klasickej "taskploitation", kdy parta přátel sedí nuceně u večerního stolu a mrška, která zná jejich tajemství, je postupně před nimi odhaluje. Všechno je zabalený do "hry", ve které se skalpuje, přitloukaj ruce ke stolu, kastruje apod. Obrovská chyba na tom byla, že ti lidi snad vůbec netrpěli, prostě žádnej výraz utrpení ... jako že ušmikla mi péro, "jauvajs! toto štíplo!" ale žádný velký utrpení. V tom film naprosto až bizardně selhává. Ale jinak dobrý ... Sice jsou mnohem lepší, ale je to ok! Doporučuju "ne-prasáckým" divákům. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa schádza v dome aby si zahrala hru ako každý týždeň. Jedno z dievčat už ale falošné kamarátstvo neznesie a rozhodne sa odkryť hriechy medzi kamarátmi a všetkých patrične potrestať. - Druhý režijný projekt mojej pseudo lásky Danielle Harris. Námet domu plného kamarátov je skvelý, ale uvítal by som keby mali obete umožnený pohyb. To že niektorí ludia boli zdrogovaní a boli na tripe tiež pridalo filmu na kvalite. Torture bolo dobré a aj komplikácie a podvody medzi priatelmi boli také, že na psychiku človeka zapôsobili. Danielle sa proste narodila pre horor a je nádherné že do neho dáva všetko. Kane Hodder ako starý úchyl perfektný. + Danielle Harris + Kane Hodder + herec z Hatchet II, You're Next a The Sacrament ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Daniela je zatiaľ režisérsky nefunkčná a jej účasť na projektoch so zvučnými menami ju nepasuje na nejakú ScreamBitch. Že sa Xavierovi pozdáva jej pohľad na vec a Kane "Jason " Hodder už naozaj nemá do čoho pichnúť - donť care. Že vo filmoch castuje priateľov a snaží sa sfilmovať to, z čoho má strach - don´t care too ( konzumované inteview ).Vyhnem sa porovnávaniu s jej rovesníkom (!) akým je J.Wan. Priznávam Ok fixovanú režisérsku stoličku, slušnú produkciu, ženský príspevok , no scénár už vybledol na všetkých večierkoch. " REALY GOOD FRIENDS, DOSN´T MAKE ANY SENSE ". ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skupinka priateľov sa zíde v dome na párty, kde sa však namiesto zábavy stanú súčasťou vražednej hry, ktorú pre nich pripravila hostiteľka. Príjemný režisérsky počin od hororovej scream queen Danielle Harris, pre mňa približne na úrovni nedávneho, podobného "Would You Rather". Zo začiatku odľahčené, vo finále skôr vážne, ale po celý čas zábavné a štýlové. Pridať k tomu ešte niečo málo naviac a hodnotil by som vyššie. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Banda stupidních děcek, kterým bych nedržela palce, ani kdyby šlo o ty moje, u jednoho stolu s psychopatickou hostitelkou, která není psycho kvůli tomu, jakým stylem je týrá, ale spíš za jaký píčoviny tak činí. S přibývající stopáží větší a větší kravina. 40% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa tešil, až som sa pretešil a Among Friends už stihlo predbehnúť niekoľko lepších snímkov s podobnou tématikou. Odkedy zasadli ku stolu, som mal na jazyku nedávnu pecku Would You Rather, po chvíľke ešte novšie Cheap Thrills a ku koncu hlavne Poslednú večeru, ktorá niečo "viac", dokázala už v polke 90.-tych rokov. Všetky tieto snímky sú vlastne niečím viac (vo svojom žánri) a Among Friends pri nich zostáva len lacným potešením. Zato zábavným, najviac postavou Brianne Davis ako takou (lezbička na tripe), jej halucináciami, jej takmer koncom (už len ten nápad kastrácie lezbičky)... Danielle si ako režisérka hanbu nespravila, dieru do sveta hororu nespravila tiež, len by to chcelo (opäť) ujasniť si priority ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Během svého bujarého mládí jsem byl i já sám pro každou špatnost (no to jsem vlastně pořád), takže jsem se rovněž rád zúčastnil nejrůznějších společenských her – i těch, které nebyly zrovna „dětsky nevinné“ – ti méně odvážní se spokojili s klasickou flaškou, jiní odvážnější třeba svlékacím pokerem či „člověče napij se“, občas někdo i nějakou tou perverznější verzí – no představivosti se meze nekladou…Herečka Danielle Harris se rozhodla fušovat i do režisérské branže a tento kousek je jejím druhým počinem. Prvotinu jsem neviděl a popravdě tento kousek ve mně zanechal dosti rozporuplné pocity. Do jisté míry mi lezl na nervy ten až amatérský lak, kterým byl tento příběh natřen od začátku až do úplného konce, stejně tak jako fakt, že některé scény dost postrádaly reálný vzhled a chování postav. Je mi jasné že drogy a chlast tlumí bolest, ale kdyby mi někdo uříznul prsty či koule, tak budu řvát jako podsvinče a asi i omdlím bolestí. To se tady ale nestalo. Na druhou stranu Danielle je v hororové branži jako doma a dokázala vytvořit vcelku zajímavou psycho atmosféru, okořeněnou o několik solidních halucinogenních scén i došlo i na gore. Navíc ani po psychologické stránce se tomu nedalo moc vyčíst. Snad skoro všechny postavy v tomto filmu byly pěkné svině – takže si svým způsobem svůj osud i zasloužily. A herecký výkon (i vzhled) mnou dosud neznámé Brianne Davis se mi líbil velice moc. Potěšila i přítomnost další ikony Kanea Hoddera, který si tu střihl vedlejší roli řidiče limuzíny. Among Friends tak řadím mezi ty kousky, u kterých se pozitiva i negativa drží ve vzájemné symbióze a tím pádem si je divák dokáže docela slušně vychutnat. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Režisérský kousek jedné z královen horrorového křiku Danielle Harris nakonec dopadl lépe, než jsem čekal. Své chybičky to má, je do docela předvídatelné ale na prakticky skoro čistě konverzační horrorový thriller to má spád. Možná by to chtělo trochu čitelnější nastínění vzájemných vztahů přítomných, trochu jsem se ztrácel kdo s kým a tak, ale rozhodně mě to vůbec nenudilo. Tripová psycho scéna s natáčením filmu byla naprosto parádní, včetně odkazové cameo role samotné režisérky. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Hororová princeznička si sadla do režisérskej stoličky a nedopadlo to zrovna najhoršie.Film samozrejme neprináša nič nové a pravdepodobne si na neho len veľmi ťažko neskôr spomeniem.Váhal som ale,že dám o jednu hviezdu navyše no myslím,že tie dve hviezdy sú tak akurát :) 40 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já mám tenhle subžánr rád, ale tady se to fakt nepovedlo. Nějaké to mučení se tady povedlo a pobavil mě ten zvrat na konci, ale jinak mě to celé strašně nudilo, ten amatérský look mě taky štval a všechny postavy mi zde byly nesympatické, takže jsem ani neměl komu fandit. A kromě té jedné scény mě to minulo i jako komedie. Takže fakt nevím, co by se mi na tom filmu mělo líbit, když je prostě nepovedený a strašně lehce zapomenutelný. 2* ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza! Amatérská slátanina bez špetky sebeúcty! O těch uřezávaných končetinách nemluvě! To už radši desetkrát Asylum, Syfy nebo Netflix....tohle už nikdy víckrát! 0% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna to nejlepší co tento žánr nabízí a nepřišel s ničím novým, ale pro lidi co mají tento žánr rádi si odškrtnou jen další čárku a neurazí je to, ale pro ostatní to není zrovna ono. Postavy jsou nevýrazné chování postav předvídatelné a jediné co to zachraňuje je stopáž, která je tak akorát aby jste to během sledování nestihli vypnout. ( 13.9.17/MAC ) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je to tragicky natočeno s motivy nad kterými bych se ani nezastavil (někde v průběhu filmu to i jedna postava řekne, že jim ukazuje pouze videa z toho jak banda lidí blbne). Navíc samotní přátelé jsou banda egoistických zfetovaných idiotů. Jednoznačně na podobné téma je halda lepších hororů. Proč je v popisku komedie netuším. Jinak to bylo poměrně mdlé. Nejsem vyznavač nějakého velkého násilí, ale kdyby mi někdo odsekával prsty, případně mě kastroval asi bych řval bolestí jinak, než jak je to prezentováno zde. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Ja jsem tomu amaterskemu looku nemohl prijit na chut stejne jako tem nehercum, kteri prehravali az bida. Danielle Harris to jeste nema v malicku, cely film vysumel uplne do prazdna a ja ztratil zajem asi nekde v pulce. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejný námět jako ,,Would You Rather", ale o něco horší zpracování. Tajemství, které mezi sebou oběti měli na mě moc nezapůsobilo, jelikož jsou to věci, které se běžně dějí a nikdo za to nezabijí. Mučení docela ušlo, krev vypadala pěkně, ale jedno mi vadilo.. jasně, byli zdrogovaní, ale aby chlapec po uříznutí prstu nevydal skoro ani hlásku, to mě praštilo do očí. Každý měl ego až po strop a šlo mu jen o sobe, no nesympatičtí lidé až hrůza. Kane Hodder opět maličká role, ale aspoň nějaká. Také by mě zajímalo, z jakého důvodu je to označené jako komedie, napadají mě snad jen herecké výkony, protože ty byly komické až až. Kamera byla naštěstí dobrá, a ten průměr si to zaslouží. ()

Reklama

Reklama