Reklama

Reklama

Prozrazení

  • USA Brake
Trailer

Agent Tajné služby Jeremy Reins je držen v zajetí v kufru jedoucího auta. Musí snášet psychické i fyzické mučení, když se z něj teroristé pokoušejí dostat informace pro jejich komplot proti prezidentovi Spojených států... Agenta tajné služby Jeremyho Reinse (Stephen Dorff) čeká velmi špatný den. Probudí se do naprosté tmy, absolutně zmatený a dezorientovaný. Jediné světlo vychází z krvavě červených digitálních čísel, které mu tikají nad hlavou. Jeremy si rychle uvědomí, že je v průšvihu. Těžce se mu dýchá. Skoro se nemůže pohnout. A na jeho volání o pomoc nikdo neodpovídá. Pak uslyší zvuk motoru a vše mu začíná být jasné... je uvězněný v kufru jedoucího auta. Když jeho věznitelé odhalí své motivy, Jeremy si uvědomí, že ho nepustí, dokud jim nedá všechny detaily o "Roulette" - tajné lokaci, kam se uchýlí americký prezident v případě teroristického útoku... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (54)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film sice hodně na způsob Buried,ale rozhodně o dost sledovatelnější.Sice si myslim,že po čtyřiceti minutách,kdy to bylo vyšponovaný,měli filmaři Reinse nechat utéct z autíčka,aby ten film dostal novou energii.Protože pak to postupně nudí,tempo uvadá,a přestává to bejt zajímavý.A konec?Docela podivný,jak to ukončili,50%. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Film tak spatnej, ze sem i po panakach absinthu nevydrzel vzhuru... na uvodnim plakatu je vrtulnik a pritom tam zadnej nebyl... stoji to za starou backoru a je to predvidatelny asi jako co se stane s flaskou vodky na Rusky svatbe. Film se snazi o neco ve stylu telefoni budky ale bohuzel to tady vubec nefunguje... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Minimalismus, pečlivě budovaná atmosféra, docela solidní Stephen Dorff a den blbec. Agent Jeremy prostě bude chránit lokaci prezidenta děj se, co děj. I přesto, že si díky hrátkám teroristů sáhne na dno. A to doslova. Červené odpočítávání, minimum prostoru, stará vysílačka, mobil a zoufalé pokusy spojit se s vnějším světem. Dezorientovaný, postřelený, hmyzem pobodaný, téměř utopený Jeremy uvězněný ve skleněné bedně je v prdeli, jeho buchtě jde o kejhák, jeho kolegům zrovna tak. I když to vcelku odsýpá, divák se tu a tam přeci jenom začne poohlížet po svých hodinkách, náhle však přicupitá rozuzlení, které dokonale rozdělí diváctvo. Jestli ovšem přijde někomu pointa geniální, měl by urychleně zaběhnout k nejbližšímu lékaři. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další Buried a ze začátku to i vypadá, že jsem ho dostal. Ale chybí tam pořádná atmosféra a ta bezmoc, co byla právě v Buried. Díky tomu už před polovinou filmu mě napadlo, co by se mohlo dít i když se tam střílelo a po vyndání Jeremyho z auta se mi to potvrdilo. Říkal jsem si, že to docela ušlo a takový slabší 3* si to zaslouží, ale ono to pokračuje a ten konec v sanitce to bohužel zabil. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo, daleko lepší než Pohřben zaživa a hlavně je tam toho mnohem víc vidět. Není to jen tma tmoucí. Pokoušet se dostat z agenta kde má prezident tajný bunkr za každou cenu, ale realita je nakonec poněkud jiná. Ten konec mě hodně zaskočil a překvapil. Sice mě to taky v průběhu filmu napadlo, ale říkal jsem si to je pitomost a ona nebyla. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama