Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No už to není ono, to původní kouzlo je pryč, jedni odešli, nahradili je druzí, ale stále si to drží vysoký vysoký standart, oproto některým novodobým soutěžím, radši nemluvit. Vše ostatní už ti bylo zmíněno, citelně znát je to především na postu starého otce Fury, ten je prostě nenahraditelný. Taky ale hodně záleží na dabingu, co by byl Otec Fura, bez svého původního hlasu. Hodnotím především jednotlivé soutěžní disciplíny (některé zcela nové, jiné neměnné) a stále stejný herní systém, ten je nepřekonatelný. ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Britskou verzi jsem viděl dříve, než originál, který jsem nakonec ještě neviděl. Nicméně se zdejšími komenty víceméně nesouhlasím. Starší série se mi celkem líbily, byly fajn. Boyard byl nasranej, vtipnej a drsnej, moderátorka Melinda Messenger totálně mega hot a sympatická a i profesor byl týpeček. Novější série stojí už za prd, pamatuji si, že jsem je častokrát ani nedokoukal do konce. Byť úkoly zůstaly stejné, tak série šla výrazně dolů. Nesympatická moderátorka, Boyard až moc hodný, přišlo mi že by klidně soutěžícím svoje zlato dal i bez boje. Nedivil bych se, kdyby ho soutěžící i zavřeli do klece. Byť působil sympaticky, nebyl to vůbec ideální Boyard. O kapitánovi ani nemluvím, to byl celkově zvláštní patron. Suma sumárum, lépe jak na tři hvězdy to není. Ale na starší série se předvším díky starému dobrému Boyardovi a hlavně díky sexy Melindě opět rád podívám. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Dobrá odreagovačka. Sice mě mrzí, že pořad běží na úkor skvělého Survivoru, ale co se dá dělat, budu holt muset stahovat. Ale ten čas od 19:20 do 20:15 mi docela vyhovuje. Po náročném dni si jen tak vyčistit hlavu a k tomu mi slouží každodenní sledování COOLu. Jinak je to kopie francouzského originálu, ale to byla např. i polská verze, která se mi také líbila, avšak na čsfd.cz není kde jí hodnotit. Změní se vždy jen dva moderátoři a onen pokladatel záludných otázek (ve francouzské verzi otec Fura, tady nějaký čaroděj a v polské verzi obyčejný "civilista" ---- pochopitelně mým nejoblíbenějším z trojice byl ten z originálu). Jinak vše je stejné. Pevnost, Paklíč, tygři, těžké úkoly a vlastně systém celé hry. Na čtyři to asi objektivně není, ale o "to" mi v onen vysílací čas nejde... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno