Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Takeshi's Castle
všechny plakáty
Soutěžní / Komedie / Rodinný / Akční
Japonsko / Velká Británie, 2002, 30 min

Obsahy(1)

Tato bláznivá japonská televizní zábavná show je o tom, jak se pokaždé jiný dav Japonců snaží dobýt Takešiho hrad. Cesta k úspěchu je velice dlouhá a všechny zúčastněné čeká mnoho a mnoho překážek, které se občas, po pár dílech mění. Závěr ale vždy zůstává stejný: přímý boj s Takešim a jeho bojovníky. (ČSFD)

Recenze (72)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější japonská soutěž, na kterou jsem se díval vždy na německé DSF. Prakticky neexistovalo, abych nějaký díl vynechal. Sice jsem vůbec netušil, o čem to tam ti Němci mluví, ale ta myšlenka takovéto soutěže (vlastně útok na nějaký hrad pomocí překonávání různých překážek nebo střílení po sobě) mě naprosto uchvátila. Ani po těch zhruba jedenácti letech na něj nedám dopustit, škoda, že jej nikdy nedávali třeba u nás nebo na nějaké slovenské stanici. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Už vím, proč mají asijští ostrovní degeneráti v repertoáru seppuku, harakiri, yakuzu, Yošíka a penisy velikosti křemíkového čipu, ale proč to tedy, kurvadrát, častěji nepoužívají??? A já se ptám, je to od nich nějaká Východní škodolibost, při které se jim povinně křiví očka za hrdelního smíchropotu? Nebýt mé milované Yamahy, ani bych nezaregistroval, pokud by je smetla nukleární tsunami. Tuhle se mi na ulici vzdával jeden týpek v uniformě z druhý války, fakt divní brouci :) ()

Reklama

Nick321 

všechny recenze uživatele

Císařsky jsem se u některých dílů bavil. :-) Japonská verze pořadů typu Drtivá porážka, většinou padací překážky, které je nutné přeskočit, hodně bláta, vtipné komentáře i kreativita některých soutěžících (například, proč chodit bludištěm dveřmi, když lze vylézt nahoru a přejít ho po hraně? :D ). Nezapomenu díl, kdy se povedlo, aby příšery z bludiště zahučely do bahna samy. :D Btw, už se vůbec někdy někomu podařilo projít i přes tankovou bitvu a Takešiho hrad dobýt? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Japonská soutěžní hra? Ne zde nebudete klikat na čudlík protože jste rozeznali z rozmazaného obrazu tvář nějaké té serebrity či poznali k čemu slouží onen podivně tvarovaný předmět, který vám přisela hosteska na stoleček... Japonci jsou Japonci a tak jako je u nich všechno jiné, je jiná i tato soutěž. Původní ,,originál'' jsem neviděl, ale i toto bylo dost ulítlé. Jako výcvik pro piloty kamikaze ideální záležitost! * * * * ()

sidcom 

všechny recenze uživatele

Totální úlet, japonské televizní soutěže jsou opravdu jako z jiného světa (do doby než ČT napadne uvést na obrazovky soutěz, kde chlapík v akváriu zápasí s chobotnicí).. tohle zdaleka není to nejšílenější co japonci vyplodili, ale hlavně díky chybějícímu pudu sebezáchovy většiny soutěžících (efekt hejna lumíků) a na první pohled velice bolestivých "překážek" je to neuvěřitelná bžunda.. doporučuji anglickou verzi s dabingem Craiga "Listera" Charlese ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama