Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

silentname 

všechny recenze uživatele

Po Teen Lust toto bude asi moje druhé guilty pleasure roku v oblasti komédií. Viem presne pochopiť, prečo kritici moc film neprijali, no na druhú stranu som sa na ňom nasmial skutočne viac než dosť. Ten doslovný humor filmu ma občas dostáva, rovnako ako aj predstava toho, že by sa niektoré scénky skutočne udiali v živote. Ako napríklad, keď sa fľaša od whiskey poberie do obchodu, aby sa vymenila za plnú. To som sa skutočne pobavil. Alebo aj aké ťažké je dostať sa do autobusu, keď sa môžete dostať aj do samotného motora. Tieto doslovné momentky ma skutočne pobavili. A nielen tieto dve. Bolo ich vo filme dosť. A nakoľko som sa bavil, tak si myslím, že komédia funguje. Keby to ale vezmem z pohľadu príbehu a všetkého čo sa do neho dostalo, tak je skutočne bordel na n-tú. Ale ja som sa skutočne bavil. A preto hodnotím film pozitívne. Možno by som sa k nemu dokonca aj vrátil. Jediné čo ma skutočne mrzí je fakt, že po tomto filme už nikdy nebudeme môcť vidieť ani počuť talent Robina Williamsa. Stále si hovorím, že toho človeka je veľká škoda. Hodnotenie: C+ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vzpomněl jsem si párkrát na Božského Bruce - ač tady dostal obyčejný chlap všemohoucnost od sněmu zlomyslných mimozemšťanů (namluvených kompletní skvadrou žijících Monty Pythonů, ale moc si od toho neslibujte), tematicky si byly snímky hodně podobné. Bohužel ještě ve značném nevyužití svého potenciálu. Občas hodně vtipné se ukázaly nedomyšlené důsledky zbrkle plácnutých přání skvělého Simona Pegga, celkově se však jelo tak nějak na půl plynu a spousta věcí se nedotáhla. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad geniální, zpracování, no... kdyby se některé scény vystřihly nebo předabovaly, klidně bych to pustil jako pohádku na Déčku. Možná to je můj problém, možná jenom nemám smysl pro humor, ale přišlo mi, že Absolutely Anything téměř jiný než "dětský" humor nemá. Kvůli tomu jsem se u toho nebavil (teda jo, jednou jsem se pousmál, ale jinak nic) a od začátku druhé poloviny mi přišlo, že tvůrci ten nápad totálně nevyužili, nepromysleli (je v něm nelogičností jak sviňa když vím, co všechno ten chlap může) a ani ho pořádně nerozvinuli, jak jsem celou dobu naivně doufal, takže z toho nakonec vypadala taková unylá, mdlá a nevtipná historka. Škoda, potenciál byl rozhodně na víc a ani Simon Pegg nic nezachránil, když vlastně ani nijak nemohl... Ale přece jenom něco ocenit musím - hrál v tom Gorloj! 2* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První polovina místy až slabá, věrná kopírka Božského Bruce, co nemá už žádných dalších trumfů v kapse. Druhá polovina ale nabere na tempu a závěr s mluvícím psem a mimozemským odpočítáváním je vyloženě k popukání. Pegg nám zase názorně předvedl, že je komikem na svém místě a mělo by se s ním do budoucna počítat..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Opravdu nudná přitom dobrá a ujetá komedie od Monty Pythonů. Všechny ingredience vypadají slibně. Dokonce se divák občas zasměje. Ale. Ale je v tom, že je ve filmu všechno tak rychlé, tak povrchní a tak předvídatelné. Možná kdyby té ujetosti bylo tisíckrát víc (tedy tolik, co v jiných filmech tohoto uskupení), odpustily by se jiné prohřešky. Kdyby. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Úvodnú pieseň "Absolutely Anything and Anything At All" naspieval bubeník skupiny Queen Roger Taylor. (megajalec)
  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama