Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Aha, takže kamery zná jenom jedna celebrita z deseti a alarm nezná ani jedna celebrita z deseti (a to nemluvím o docela všeobecně známém vynálezu, který se skládá z klíče a zámku). No nic, i když pominu tohle, tak je to slabé a špatně uchopené. Coppola se vůbec blíže nezajímá o to, proč tohle dělají zrovna děcka z vysokých poměrů a ne naopak a nejedná se tedy žádné novodobé robinhoodství ani bonnieaclydeovství. Kritika chybí, místo toho pouze klouže po povrchu, což se mi zdá velmi alibistické. Popravdě mě na tom filmu nejvíce zaujala téměř naprostá asexualita všeho a všech (jo, i Emmy Watson) - kdyby se toho režisérka chytla, mohlo by to být zajímavější. Takhle lze těžko odhadovat, zda se jednalo o záměr nebo to vyplynulo z přirozenosti zobrazovaného. Jinak je to natočené hezky, ale opět velmi repetivně a obsah se s postupujícím časem nerozpíná, ale naopak zůstává na úrovni původního novinového článku. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Spolu se Spring Breakers a Pain & Gain tvoří Bling Ring letošní neoficiální trilogii o paradoxech a vyhrocených projevech amerického snu. Který film bude váš osobní favorit pak závisí i na tom, jestli máte blíž k halucinogenům a beach parties, steroidům a posilce nebo ke kokainu a celebrity culture. Kokain je vlastně ve všech třech filmech, ale vy víte, jak to myslím. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pokud je povrchnost zábavy moderní americké mládeže zobrazována zkrze povrchní film, pak byl cíl splněn. Bohužel největší problém je právě v námětu, který nepředstavuje dostatečně zajímavý materiál pro celovečerní film a výsledkem je i vyloženě nezáživný a hloupý scénář. Jediné skutečné lákadlo tak představuje Emma Watson, jejíž marketingový potenciál zajišťuje filmu daleko větší publicitu než by si skutečně zasloužil. A největší poselství? Krást se nemá a krást boty a kabelky u Paris Hilton nebo Lindsay Lohan už vůbec ne. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Z Bling Ringu cítiť prázdnotu a bol som zvláštne znepokojený z filmu. Coppolovej sa vyčíta nedostatok hĺbky a vývoj postáv a povrchnosť, ale podľa mňa len takto, bez moralizovania, dáva možnosť divákovi, vybrať si vlastný názor na celý ten desivý cirkus. Dve veci som si uvedomil po zhliadnutí Bling Ring - na svete pobehujú ľudia, ktorí nevidia rozdiel medzi slávou a hanbou a vôbec ich to netankuje a Paris Hilton je ešte hlúpejšia ako som si myslel. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousavý film udělal z Emmy Watson konečně bezkompromisní top sexsymbol jedenadvacátého století, a mě fascinuje, jak málo lidí si to nejspíš uvědomuje. Herecká módní policie podle Sofii Coppoly a zároveň bezkonkurenční modla pro magory, kteří potešeně sledují jepičí životy celebrit. Fetishist and proud. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Dům, který Rebecca (Katie Chang) s Marcem (Israel Broussard) vykradli jako první, se také objevil v seriálu Californication (od r. 2007), kde představoval sídlo Stua Beggse (Stephen Tobolowsky). Najdete ho na adrese 9361 Farralone Ave, Chatsworth, CA 91311. (Coleator)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Emmu Watson během filmu zdobilo několik falešných tetování, a to na zádech, levém zápěstí a malíčku pravé ruky. (TheVerczaaa)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama