Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lila sa práve vrátila do Berlína po tom, čo strávila rok v USA a zisťuje, že všetko sa zmenilo - jej matka sa opäť zamilovala a jej malá sestra je zbláznená do nejakej novej skupiny, o ktorej Lila nemá ani potuchy. Ale aj Lila sa čoskoro zamiluje do chlapca menom Chris. Nevie pri tom, že Chris je práve spevákom Berlin Mitte a najväčším idolom dievčat a aby to tak podľa manažérov aj ostalo, mal by stále vystupovať ako nezadaný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pro fanynky princů z pop music. 1) Nejnavštěvovanější německý film (600 000 diváků v Německu za 3,5 měsíce 2010) je milý usměvavý chvílemi lehce trapný snímek s pěkným 26letým Kostjou Ullmannem (zpěvák skupiny Berlin Mitte). 2) Žánrové atributy tohoto typu červené knihovny jsou všechny přítomny - přitažlivý mladý zpěvák, jeho husičkoidní dívka, všetečná mladší sestra, která zaviní hlavní průšvih a pak jej i částečně napraví, chápavý bodyguard, kšeftu a ničeho jiného si hledící manager skupiny no a pár dalších postav, které neurazí. Děj i s pointou je jasný ještě dříve, než pustíte televizi...ale tady mi to nevadí. U pohádek přece také víme, jak to dopadne, a nejsou kvůli tomu méně oblíbené. ()

Sara12116 

všechny recenze uživatele

Jednoduše kýč. Podle hodnocení komentářů jsem očekávala něco víc, každopádně film jsem nedokoukala, vypla jsem v polovině, jelikož jsem byl dost znuděná... Podobné filmy mi nevadí, ovšem toto bylo očividně cílené na teeenegery, kteří nepoznají kvalitu filmu, takže si myslí jak je to romantické a krásné... Dle mého názoru nuda ()

Reklama

baterka.27 

všechny recenze uživatele

Že je to předvídatelný a od začátku jasný, jak to dopadne? To přece všechny romantický komedie! Že je to nenáročný a naivní? To přece všechny romantický komedie! Ale na rozdíl od většiny tzv. romantických komedií, tohle je snímek romantický a vtipný, dělaný přesně pro takovou romantickou duši, jako jsem já. A že je zamýšlená cílová skupina diváků o deset let mladší než já? No co! Jasně, uvědomuji si pár nepropracovaností v příběhu a sem tam klišovitý scénář, ale bavilo mě to celou dobu, ať už jsem se smála nebo romanticky vzdychala, a to přesně tam, kde se to ode mě vyžadovalo. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám hodně velkou slabost pro německý filmy a tohle je jeden z nich. Chtěla jsem to vidět v originálním znění, ale nakonec mi musel stačit pouze CZ dabing. Nadabovaný to nebylo nejhůř, dalo se to vydržet. Tyhle romantický komedie já hodně můžu. Celou dobu jsem se vůbec nenudila a výběr hlavních herců mě hodně zaujal. 80% bez váhání. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo to je ??" - "Ségra, byla rok v Americe, tak si myslí, že je důležitá !!" ;) No to mi poser kozy !! Když se chce, tak to prostě jde a dokonce i v Německu může spatřit světlo světa romantické filmové dítko, které nemáte chuť zardousit už pár minut po porodu !! ;) Povinně nezadaný jistě nelze považovat za nikterak inovativní, originální či bezchybný snímek, příběh nelze lépe vystihnout než jako naivní předvídatelný a prvoplánovitě na teenagery cílený kýč jako vystřižený z Brava, ten product placement byl hodně otravný, na němž mohou ujíždět snad jen ty hysterické nedospělé nanynky, ale když dojde na správnou konstelaci hvězd a sejde se nadprůměrný režisér Marc Rothermund, od něhož by tohle po Sophii Scholl čekal asi málokdo, nesmírně hravý a ceněný hudebník Gerd Baumann, který si tímhle sountrackem u mě osobně hrozně šplhnul, a maximálně sympatické herecké obsazení v čele s Kostjou Ullmanem a sladkou Annou Fischer, pak mu všechny nedostatky včetně té učebnicové šablonovitosti odpustíte !! Je fakt, že mě Lila, oceňuji, že nejde o žádnou bulimičku, často dost rozčilovala, chovala se totiž většinou jako to velké přežvýkavé zvíře se zvoncem na krku a obrovským vemenem, většinou dělala přesný opak toho, co sama chtěla, ale to už tak děvčata (nejen) jejího věku dělají, nejen u nás, ale jak vidno tak i u našich západních sousedů, a její kámoška s obličejem Niny Gummich prostě vypadá jako Sandra Pogodová před patnácti lety, ale jinak jde o nadprůměrně povedenou žánrovku, které neschází ani vtip, ani spousta slušných hlášek !! Prostě klasická neuvěřitelně roztomilá romantika pro malý holky !! Jo, tak jsem asi malá holka..;) ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno