Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Recenze (318)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, na ktorý sa chodí do klubu a aj to tam príde tak 10 ľudí, ktorí ale musia odchádzať nadšení. Stuck in Love má srdce aj dušu, dokáže rozosmiať, pohladiť, aj rozosmutniť. Aj keď miestami balancuje na hrane pátosu a klišé, vždy sa to podarí ustáť, aj vďaka perfektným (a sympatickým) hercom. Viac takýchto nezávislých a kvalitných kluboviek! Btw..ten Stephen King sa mohol aj ukázať, ale aj to málo stačilo:) ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal přesně to, pro co jsem si přišel. Inteligentní romanticko komediální drama, které se vás dotkne a vy se za to nestydíte. Velice mile mě překvapila Lily Collins, která ač mi nijak moc fyzicky nepřitahovala, naprosto si mě omotala kolem prstu. Jestli je na vině charisma, nebo velké herectví, to nevím. A taky musím ocenit podobu Lily Collins a Jennifer Connely. Tu mámu s dcerou jsem jim absolutně věřil. Hrozně příjemný film. 8/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Třeskutá nuda se vleče mezi plytkými dialogy, jimiž se film snaží neúspěšně předstírat, že jde o psychologické drama. Epizoda s fetující spolužačkou byla připitomělá. SHRNUTÍ: Tváříme se jako film, ve skutečnosti jsme televizní inscenace jako z Hallmarku. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tváří se to fajn. Jako optimistický průvodce spisovatelskými začátky se sympatickým obsazením (Collins příjemně překvapila, žádná "pouhá tvářička") a několika skvostnými okamžiky (flour hug!). Když se ale nahlédne pod skořápku, nadšení docela dobře opadá. Vše se tak nějak po(d)vědomě zakládá na idylce amerických svátků (smrtící kombo Vánoc a Díkůvzdání), do toho se čas od času vykrade Crazy Stupid Love a nazmar nepřijde ani další řádka "osvědčených" klišé. Co pak Stuck in Love bohužel definitivně zabilo (samozřejmě v mezích, film je to furt kvalitní), byla ta celá propagace Stephena Kinga. Jako jo, taky ho mám rád, ale tohle se nehorázně přepísklo ... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Příště vynechat smrtelnou nemoc a místy (blbcům osladíme konec) otravnou laskavost (až lacinost) a ty čtyři rád dám. Ke Kingovi laskavosti nepatří. Herecky je to místy příjemné pokoukání, tak taky Jennifer, že jo... :) A Sněhurka...pardon Lily. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě romantik, takže jsem celý film velice prožívala a probrečela. Knihy, psaní a láska kurevsky bolí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pohodová a úsměvná vztahovka, která se sice dotýká závažných témat, ale spíš jen letmo a nenutí diváka nějak hluboko zabředávat do osobních problémů jednotlivých postav. Jasně, v posledních 20ti minutá přijde citově vydírající nálož, ale měl jsem pocit, že do celkového konceptu nějak patřila a nemohlo tomu vlastně ani být jinak. Konec byl v pravdě americký, ale i ten mi nakonec nevadil. Osazenstvo bylo perfektní a ačkoliv jsem na film narazil zejména díky Jennifer Connelly, tak se mi překvapivě líbili víc Greg Kinnear a Lily Collins. Ničím neurážející příjemná jednohubka. 75% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Herci hrají opravdu skvěle, ale jinak to je strašně nezajímavé a nezáživné. Divím se, kudy se k místním uživatelům dostaly ty opěvované emoce - ty nadšené ohlasy moc nechápu. ()

seale 

všechny recenze uživatele

Docela hezký počin, jen některé pasáže postrádaly uvěřitelnost a zařazovaly film do čeledi amero-tuctovkovitých. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Následují nějaké spoilery. Vlastně docela dost spoilerů. V tom filmu je všechno - drogově závislá nezletilá, kterou se z toho snaží vysekat mladý romantik, adolescentní holka, která uvěří na lásku, máma s neléčitelným tumorem i šťastné znovushledání rodiny u vánočního oběda. Tedy zkrátka vše, co by jiným filmům vystačilo na pět dílů. Zároveň jsou postavy sympatické a tak nějak ok zahrané a k tomu popkulturní narážky, které prozrazují, že scenárista čte fakt dobré věci (Raymond Carver, Brubakerův Criminal). Výsledkem je snímek, na který se dobře kouká a efektivně brnká na city, ale při jehož sledování máte pořád vzadu v hlavě, že se někdo snaží vážně hodně urážet váš intelekt. Dostáváte totiž něco, co v balení jakože indie filmů pod sloganem "mohlo by se stát i vám" vlastně celkem přesně kopíruje pravidla hollywoodského výplachu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Príjemný a inteligentný film o spisovateľoch, láske a Stephenovi Kingovi. :-) Veľmi fajn je aj herecké obsadenie, okrem Grega Kinneara, ktorý pôsobí tak prirodzene, aj ženská herecká zostava - Lily, Jennifer a Kirsten. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Stuck in Love představuje současný nezávislý americký film, který neporušuje konvence a klišé dražších produkcí, ale liší se především stylisticky. Kdybychom to brali jako teenagerský film, tak je to výborný. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Hviezdičku naviac dávam za skvelé obsadenie, vďaka ktorému som si znovu vychutnal prekrásnu Jennifer Connelly, aj keď ma najviac bavil vzťah Lily Collins a Logana Lermana. Keď to sčítam dokopy, Stuck in Love postráda síce originálny príbeh, ale je to príjemná pohodovka na upršaný deň, ktorú dopozeráte s úsmevom na tvári. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milá oddechovka plná sympatických herců tradičně podpořená skvělým výběrem hudby. Námětem nikterak objevné, ale díky stoprocentně pohodové atmosféře se jedná přesně o ten typ filmu, na který bych se vydržel dívat celé hodiny. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Sedlo mi. Na spisovatele zkrátka letím a občas se člověk musí podívat na pohádku. Plus skvěle zahrané, takže se všechen ten cukrkandl a klišé snáší náramně. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Stuck in love je jako šťeňátko zlatého retrívra. Zprvu je to roztomiloučké až běda a vy byste to v jednom kuse tahali za ušiska a strkali tomu pěst do bezzubé chlebárny. Potom to však naroste do velikosti nasteroidovaného telete, začne to srát všude, kam se podívá, a když vám to jednoho dne udělá loužičku vedle postele, tak se mu v tom už neodvážíte vymáchat držku, neboť se děsíte strašlivé odvety. Ale dost vznešené alegorie. Tento snímek přetéká uměle a neuvěřitelně vyhrocenými zvraty. Je to další z dlouhé řady rádoby nezávislých srágor a lízačů kaďáků nejhrubšího zrna, jenž útočí na divákovy city tak vychcaně a prvoplánově, až má chuť se vyzvracet do kapuce spolusedícího v kinosálu. Ale na druhou stranu to byla vskutka milá a zábavná jízda, čas s ní uběhl jako křeček na pervitinu a věřte tomu nebo ne, té slizké skoro dvouhodinovky nelituji. Po zasazení do složitého algoritmu mi vyšly tři hvězdy. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený snímek plný osobních i rodinných dramat zajímavě prolnutých v jednom příběhu. Co role, to skvěle zvládnuté herectví, tak přesvědčivě a citlivě podané až to bere dech. Především nezvykle chladná Lily Collins a velká naděje dramatických filmů Logan Lerman excelují v plné parádě. Vyloženě neHollywoodská produkce jen podtrhuje naléhavý tón celého příběhu, i když se zřejmě moc neliší každodenních dramat každého z nás. Příjemné překvapení! ()

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama