Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

applause 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nedivím, že má tento film tak málo procent, já bych mu rozhodně víc nedala, ale stejně i tak jsem to čekala o malinko lepší. Je to průměrný film s vtipnými scénami, kterým jsem se občas zasmála, ale většinou byly kýčovité až nucené. Není to žádný zázrak, ale na takové to odlehčení a mírné pobavení se to hodí. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jde snad o největší propad kvality mezi prvním a druhým dílem, jemuž jsem byl diváckým svědkem. Sandler sice u mě požívá výsostné postavení a nedám na něj dopustit, ale proč se musel za každou cenu pouštět do pokračování, když už došly nápady? Dodnes vzpomínám na jedničku, že jsem se nechal unést jednoduchým nápadem a sledoval blbnutí party čtyřicátníků s manželkami a dětmi. A smál jsem se od začátku do konce. Takže dvojka mě nesmírně lákala, na slabé hodnocení jsem nehleděl. Už začátek s jelením močením ve mně vyvolal neblahé tušení, které narůstalo víc a víc. Jedná stupidita střídala druhou v kombinaci s nechutností a trapností. O ději se vůbec nedá mluvil, humor zmizel - je to hodně smutné konstatování, když nejvtipnější Sandlerovu scénu představuje to, že zlomí nohu svému filmovému synovi. Tenhle film fakt nezachrání nic a odpad nedám jen proto, že tomuto typu hodnocení se fakt snažím vyhýbat. A přece jen Sandler si díky dřívějším kouskům trochu shovívavosti zaslouží. ()

Reklama

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie i nějakou tu romanci Sandlera jsem měl docela rád. Někdy velký frajer, někdy loser, ale suma sumárum hraje vlastně vždycky sám sebe. A i přes jeho víceméně stupidní humor v něm člověk může najít. První díl mě napoprvé bavil hodně, napotřetí vůbec, ale uznám, že jako party film funguje dobře. Jakási s nadsázkou poetika pár basketbalistů a jejich rodin na dovolený. Tady ale nebylo čemu se smát. A navíc nemá smysl se na ten film vůbec dívat, není tu absolutně nic, co by připomínalo příběh nebo souvislý děj a všechny rádoby vtipy jsou jak vycucaný z prstu o polední pauze. Vlastně ani to ne. Radši si znovu pustím i Agenta v sukni nebo Kameňák. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ani první díl nebyl žádný trhák (z komerčního hlediska bohužel ano), ale i tak se jednalo o slušnou a nenáročnou zábavu. Druhý díl už je pouhé vaření z vody a do nově vyprávěného příběhu přidává další, neskutečně trapné postavy a to vše balí do tuny infantilního a toho nejjednoduššího humoru, který je do diváků vpravován, takových 20 let. I přes svou neskutečnou trapnost, ale film není zdraví škodlivý a překvapivě rychle utekl. Nezasmál sem se ani jednou a vzhledem k tržbám (které opět dokazují jednoduchost dnešních diváků) se velice obávám s čím přijde třetí díl. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho. (Langy10)
  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno