Reklama

Reklama

Reklama

  • Rusko Branded (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Díky globální dohodě, firmy převzaly kontrolu nad lidskými mozky a lidem byla naočkována pasivita, závislost a totální poslušnost. Jediná osoba, která se postavila proti těmto skrytým silám je Misha Galkin (Ed Stoppard). Začíná tak boj o pravdu, která rozhodne o dalších osudech lidské populace. (LIVINGDEAD)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (15)

honajz 

všechny recenze uživatele

Když tvůrci na něčem ujížděj, dopadne to takhle. Myšlenka není nezajímavá, ale film se k ní dopracovává dlouho a těžce, přes různé nedopracované náznaky, a nakonec i přes doslovné animace čehosi, jakýchsi reklamních bludů, což vypadá spíše směšně než jako hrůza a děs, proti čemuž je nutno bojovat a vybojovat zákaz reklamy. Leelee opět ukáže sem tam kozy, ale jinak je to prostě film proti vymývání mozků reklamou, který chce říct, že často nevíte, co je vaše myšlenka, a co vám vnutila reklama, ale dělá to prostě blbě a nekoukatelně. ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá (i když mně to nepřišlo až tak originální...), scénář trochu kostrbatý, provedení otřesné. Samozřejmně film doslovně vypovídá o dnešním marketingu a v podstatě o jednom ze světových problémů, to není tajemstvím snad už nikomu. Jen je škoda že rozpočet nebyl větší nebo scénář nedostal do ruky někdo s většíma zkušenostma. Škoda, mohl to bejt pěkně hustej mindfuck. P.S.: Trailer je sakra lepší a to nejen qr kódům vedoucím na... Kdo chce, ten si to najde :) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tohle byl docela zajímavý nápad, TOTÁLNĚ ZAVRAŽDĚNÝ NAPROSTO ZPRASENÝM ZPRACOVÁNÍM! Rádoby artové nesmysly, následně vysvětlované dalšími nesmysly, nuda, při třetím dějovém asi-zvratu jsem už autorům nadával do kreténů. Tohle nemělo co dělat rozmatlané na 106 minutách filmů, tohle měl být kraťas do maximálně dvaceti minut. ~ Netuctový nápad zesraně zpracovaný. Tfuj a zklamání. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Raklama je zlaaaaaaa, aaaaaaaano? Okolo tejto jednoduchej pointy sa autori snazili vystavat netradicny film. Prvu polovicu sa im to dost dari a film mi miestami pripominal atmosfericke mnohovrstvove filmy Richarda Kellyho. Lenze od sceny ked si hlavny hrdina zamedituje sa film zlomi a ukaze sa, ze sa autori nezmohli na nic komplexnejsie a originalnejsie ako su balonky na hlavach ludi-tupych oviec. Od tej sceny sa film zosype ako domcek z kariet a ostane vo vas len pachut z nevyuziteho potencialu. Ale ja to nakoniec nelutujem, pretoze prva polovica stala za to a ked sa dopredu pripravite, ze sa to postupne zvrhne v bezzubu sracku, tak si prvu polovicu mozno tiez uzijete. 5/10. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Nápad super, provedení otřesné. Snad první celá hodina filmu je neskutečně rozplyzlá. Dlouze sledujeme něco co stačilo jen naznačit a koukáme na naprosto s dějem nesouvisející flashbacky. Když konečně přijde na to, o čem celý film je - to jest značky, odbude se to pár barevnýma bublinama a konec. Jako by se někdo snažil tu myšlenku o hypnotizující reklamě vzít a nějak originálně jí prezentovat a představit lidem, kteří jí pořád nevěří, ale neví jak to udělat. Konečné řešení je spíš utopií, ale rozhodně bych neřekl, že špatnou. Takovou vcelku originální a zajímavou. Takže závěrem: kopec nudy, sterilní scénář, neotřelá myšlenka (která si zaslouží šířit mnohem víc) a tedy koukatelná poslední půlhodinka plus skvělý Ed Stoppard v hlavní roli. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama