Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí tak nízké hodnocení, protože já jsem si tuto pohádku opravdu užil. Animace je naprosto skvělá, dialogy srší vtipem, doprovodná hudba je velice citlivě zvolená a prohlubuje tak jednotlivé scény. Názor, že je to opravdu jen a pouze pro děti v předškolním věku nesdílím a jednoznačně tuto zábavnou rodinnou záležitost doporučuji i starším generacím - 80%. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Má čtyřletá dcera byla velmi spokojená. Sice jsme to nedokoukali, ale jelikož jsme nedokoukali ještě žádný pohadkový film, tak to nemohu brát jako bernou minci. Každopádně jsme museli jít koupit Šmoulinku. Několik hodin jsme se o filmu bavili a navíc se Šmoulinka dostala do dceřiné Top 5 jejich kamarádů na usínání. ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY, KDYBY NÁHODU CHTĚL BÝT NĚKDO PŘEKVAPENÝ Nevěřil jsem tomu, že ten film může být tak špatný... Tak jsem se podíval a opravdu, je to špatné. Nudný děj, nepobaví to a spíš znudí, podruhé bych to fakt nedal. Co se týče děje - Šmoulinka najde mapu nějaké ztracené vesnice, chce ji najít sama, ale jde s ní ono zmíněné trio. Aby se neřeklo a film měl nějaké "napětí", pronásleduje je Gargamel. Vesnici najdou a jsou v ní Amazonky. Jedna šmoulinka vedle druhé. A pak je najde Gargamel, všechny šmouly (Z mužské i ženské vesnice) unese, ale Šmoulinka se obětuje a zachrání je všechny, pak si všichni myslí, že je mrtvá, ale ona to nějkou náhodou přežila a na konci se definuje Šmoulinka a pak se slaví, že žije. KONEC. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Modrá postavička se dostane do cizího lesa, kde jsou úplně neznámé rostliny a neznámé druhy zvířátek, aby našel kmen jiných modrých postaviček, jejíž členové si umějí nějaká ta létající zvířátka ochočit, létat na nich a střílet z luku. Kvízová otázka: Jak se tento film jmenuje? Kdo odpoví Avatar, tak je úplně mimo , jsou to Šmoulové. Asi z nostalgie jsem viděl tuhle parádu, protože ten kultovní seriál mne neminul, ale tenhle film je méně dětský než byl ten tv seriál ale méně dospělejší než současné celovečerové animáky. Ode dneška budu koukat na Šmoulinku optikou tohoto filmu. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Moc barevné? Ano. Moc ujeté? Ano. Moc dětské? Ano. Ale konečně pořádný film o šmoulech, který sem jako jejich dětský fanda (ohrané VHSky všech dílů se ještě někde najdou) vyhlížel hodně dlouho. A opravdu mi nestačil ten jakž takž zvládnutý nemastný neslaný film o jejich zasazení do realného světa. Takže děkuji, a škoda že díky nízkým držbám se jedná zřejmě o poslední film z plánované šmoulí série. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama