Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film jednoznačne ťahá nadol slabý scenár. Je to smola, ale archetypy sa nedajú omieľať donekonečna a séria zúfalo hľadá svoju novú nemesis ako iba večne nešikovného truľa. Je fajn vidieť ako expanduje na poli objavu a kamošov, všetko odlišné či objavované má svoje čaro a vtedy si film najviac užijete. V momente, keď máte sledovať Gargamela, Azraela a starého kondora, zarazí vás nepríjemná stopáž archaických scén. Aj napriek tomu, že to vyzerá že sa mi táto zelená jazda nepáčila, opak je pravdou a držím palce nech sa na náš milovaný seriál z detstva nikdy nezabudne. 71% ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Poutavý námět...konečně. Šmoulinčin původ. Bohužel cílovka jsou děti do 12 let. Takže naprostá apsence zajímavých a promyšlených momentů, dialogů či nových postav. Gargamel je zase za debila. Šmoulinka za obětavou hrdinku a divák za idiota, na kterého se kouká jen za á, jako na pitomé dítě, které si koupí kde jakou píčovinu s potiskem šmouly...protože je to in, nebo za b pitomého dětinského dospěláka, který si z nostalgie koukopí kdejakou píčovinku se Šmoulou s pouho pouhé nostalgie. Nápad skvělý, provedení okoukané klišé. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

Reklama

SAJA 

všechny recenze uživatele

Chválabohu návrat pouze k animované verzi bez živých herců, což děti nebavilo. Pochvala tvůrcům, kteří si s tím dali hooodně práce a nespoléhali pouze na fenomén těchto modrých démonů. Spousta nových zábavných postav a výborný příběh s vyvrcholením v podobě pohřbu a následné reinkarnace Šmoulinky. Naštěstí někdo pochopil, že původní prahistorická verze, na které jsme vyrostli my, rodiče, už je v dnešní konkurenci 3D pohádek, mimo mísu. Tímto filmem si zcela jistě zajistí kult i pro příští generace. V kině byl rachot jak na hokeji ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre menšie deti ako stvorené, tá moja menšia sa zabávala, dokonca chcela repete, staršia sa už ale bavila menej. Z pohľadu menších detí teda celkom fajn záležitosť, no dospelému to nepovie nič, možno okrem grafickej stránky, avšak tá už je štandardom. Slabý priemer, hlavne kvôli malej. 50/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama