Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justine počas prednášky na vysokej škole vyjadrením svojho názoru prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorí sú pomaly, ale isto vytláčaní zo svojho územia a divokej prírody. Vzápätí dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť: spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile a zorganizovať protest v jednej z džunglí. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich ale čaká nemilé prekvapenie, nie v podobe drsného zásahu tamojšej ochranky, ale leteckej havárie. Jej následkom sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Podarí sa Justine a jej známym dostať sa zo spárov ľudožrútov? (*CARNIFEX*)

(více)

Diskuze

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

cekal sem obrizku a sourky na cele apod.. :( ale nebylo tam nic..jen par kucharskych figlu..takovy slabsi prostreno pro chudy.. :(

 (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že můj názor na slabý gore v tomhle sdílí i jiní :)

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

The writer-director-producer is currently in development on a sequel to his slacktivism slasher film The Green Inferno. - Perfektná správa.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Forsberg11

Presny a vystizny. Pod to se podepisuju taky. 

Po takovy dobe jsem taky cekal absolutni maso, ktery kazdymu rozvrati zaludek, ackoli takovy filmy rad nemam, tenhle kanibalismus takovej bejt mel. Ty veci, ktery jsme mohli videt, muzeme videt v kazdym jinym Gore filmu, kterej se netyka kanibalu. Krom toho pojidani, ale jinak nic extra. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako špatný to nebylo :) ale nechápu tydle ekoteroristy :) Za ty kecy co měla nakonci jí měli taky zabít, obhajovat tyto zaostalce když jí chtěli zabít :) 

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

U mňa metaforicky Green Inferno vyvolal šok rovnajúci sa neskutočne peknej slečne ktorú som zatiahol do parku, s jej súhlasom,  a v tom najlepšom zistím, že má pod sukňou penis... Niéééééé, sklamanie :(

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Zaneprázdněně, ale na dlouho očekávaný film, jako je Green Inferno, si čas udělám. A pak jsem překvapen, že víc než exploaťák je to černohumorná komedie. 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Deryll

pohonil chlape pohonil... k uspokojeniu cosi chybalo aj mne, ale postavil som ho...a to je to podstatne. Nie kazda jebacka konci happy endom...

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Proč slabej? páč na tu stopáš je tam jedna jediná scéna která je aspon trošku pěkná...jinak tam neni zhola nic...a jestli sis u tohohle vyhonil Miku tak sem myslel že ses větší frajer:)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Johny_tech

Johny_tech (hodnocení, recenze)

Začátek normal, pak to začínalo být zajímavější.. Peru, protest, letadlo... první návštěva kanibalů suprová... Jenže jak začli čtvrtit toho týpka, tak mi ta scéna nějak nesedla... Bylo to takový rychlý, trochu vtipný a bez atmosféry... od té doby mě to pak už moc nebavilo.. Ale na jedno shlédnutí v poho... krásnej obraz, příroda...slabší tři .) 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

No nevím, představovala jsem si to trochu jinak. Takové ty zachrané fanatické rádoby spolky moc nemusím.  Stejně nic moc nevyřeší někde v pralese.  Smysl má pouze tak záchrana delfínů a velryb tam to aspoň trochu funguje . Je tam vidět aspoň nějaká snaha ne jen blbé kecy kolem. Kdo chce najde si na you tube. Ale to je na jinou debatu. Teď k filmu.

Samozřejmě příroda tam je pěkná a jak bylo vidět, nebezpečná. Jinak je dobře ,že tam nebylo mnoho brutalních scén. To mě potěšili. Nepotřebuju  k tomu plno krve a nějaké nechutné scény. Film nebyl celkově špatný ,jen jsem měla trochu jiné představy dávám tedy slušné 3 hvězdy . je to spíše na 3 plus,ale na 4 úplně ne. Takže dávám lepší 3ku. 

Oxymoron5

Oxymoron5 (hodnocení, recenze)

Které scény chybí v té krátké verzi? Ten 40-ti minutový bezvýznamný začátek? :-D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak za mě nakonec slabší 3* Knock Knock mě bavil víc. Tohle je jenom taková nenáročná, zábavná gore píčovinka. ale jako jednorázovka na pobavení? To zase jo.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

za mě slabota...těšil jsem se na to rok jak malý kluk a on to Roth takhle odbyl :/

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rollman1

tak ještě snězení postavy za živa, udržet ji co nejdále na živu to pro efekt, pak podání nějaký fuj lektvaru a rozkládaní postavy za živa, tyhle kmeny by něco takového mohli mít a pak ubítí domorodců velice tupým šutrem, filmu odolává za chvilku je halloween dvacet pytlů s brambůrky a balení pepsi zajištěno, už jen čekám :)) 

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To možná, spíše bych to viděl na nějaký záběr rozřezání penisu  a následně jeho požití, nebo oblíbená věc, za živa nabodnutí na kůl. Je toho víc, ale mě se film líbil celkem dost. Gore bylo povedené.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama