Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justine počas prednášky na vysokej škole vyjadrením svojho názoru prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorí sú pomaly, ale isto vytláčaní zo svojho územia a divokej prírody. Vzápätí dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť: spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile a zorganizovať protest v jednej z džunglí. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich ale čaká nemilé prekvapenie, nie v podobe drsného zásahu tamojšej ochranky, ale leteckej havárie. Jej následkom sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Podarí sa Justine a jej známym dostať sa zo spárov ľudožrútov? (*CARNIFEX*)

(více)

Diskuze

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Vie mi niekto vážne vysvetliť prečo je Roth taký "přizdisráč". Dajte mi rozpočet a nakrútim tak nechutný kanibal horor, že ľudia budú odpadávať po 20 minútach v kine. Ale toto? Ani príbeh, ani gore, ani nič. Aj tie tri hviezdy sa mi zdajú moc...

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Perverz, Havaj8

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Majku tak si ho precti znova a mozna pochopis:) ?? ti asi nic nerika?? Kdyz sem videl to hodnoceni(tehdy 49%) tak sem napsal takze este vetsi sracka nez Knock Knock?? Otaznik??

Oxymoron5

Oxymoron5 (hodnocení, recenze)

Jaký je rozdíl mezi tou kratší a delší verzí? Viděl jsem tu delší, takže by mě zajímalo, které scény chybí v té kratší..

Wicky

Wicky (hodnocení, recenze)

Sinister a The Conjuring byly podle mě nejlépe natočené a celkově zpracované horory poslední doby. Eliho Rotha jsem nikdy neměl rád, ale už od prvního traileru jsem byl na tohle namrdanej. Tak jsem zvědav.

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Oxymoron5

Nemusím, videl som.. za 4*. Ale jasné, že až tak drsné by to nemuselo byť. Čakal som niečo ako duchovné pokračovanie Cannibal Holocaust. Posledné, čo ma napadlo popri čakaní bolo to, že sa budem pritom smiať.

na příspěvěk reagoval Oxymoron5

Uživatel JohnMiller smazal svůj příspěvek.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

to ja nestiham ... nehltam vsetko, co vyjde, lebo sa toci kopa chujovin ako Meda 1,2, Fury  a na taketo blbowoodske vyplachy nemam cas 

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Podla mna uplne v pohode. Staci sa naladit na vlnu Eli Rotha a je hotovo. The Green Inferno urcite nerobi hanbu inym zanrovym filmom. Ti ktorym nevonia komedialna stranka filmu nemali po filme ani siahat.. ved to uz ukazovali trailery.. tak nebudte smiesny 70% Po Cabin Fever najlesi Roth.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Tak samozřejmě všechno je o definici. Plno filmů by si zasloužilo lepší rozpočet a na dvd vychází plno kravin, ale myslím, že pokud chce někdo vidět cca jednou týdně horor, kterej je obstojnej, vždycky si něco najde. Jsou samozřejmě filmy, který ti úplně nesednou, protože máš třeba trochu jiný preference, než měli tvůrci. Ale na filmech jako Kill List, Extinction, The Babadook nebo Sinister je vidět, že mají nějakou ambici. Nejde jen o levný digitální sračky za pár šupů, který točí netalentovaný idioti.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Mně přijde, že to není až tak zlý. Samozřejmě nesmí člověk čumět na vyměklý horory pro děcka, který většinou běží v kinech. Ale mezi dvd filmama se myslím solidně vybrat dá.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak hororový fanoušci jsou extra zábavná sorta. Furt si stěžujou:) Buď je horor PG13 nebo je naopak jen o násilí, buď tam jsou charaktery nerozvinutý nebo je tam toho jejich vývoje naopak moc. Povinně se samozřejmě taky píčuje na neoriginalitu, nedejbože, že je to remake. Pak se bude píčovat taky na to, že Eli Roth je idiot a pak půjdou všichni povinně dát Paranormal Debility pět hvězdiček. A bude klid:))

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Tak Roth je přeceňovanej režisér, ten borec ještě nenatočil fakt pořádnej horor (možná Cabin Fever, ale ani to nebylo nic, z čeho bych si sedl na prdel), na druhou stranu si to aspoň točí po svém, i když takovej Ti West je pro mě mnohem zajímavější rejža.

Od Knock Knock nečekám nic, ale okolo Green Inferno bylo po celou dobu, kdy to mělo vyjít, nevyšlo, pak zase mělo a zase nic..., docela halo, tak očekávám aspoň pořádný torture porn, příběh je v tomhle případě fakt vedlejší, asi jako v normálním pornu :-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Je to správná prasárna? Už jsem dlouho na nic pořádně zvrhlýho nekouknul. tipuju, že bez titulků se asi obejdu co? :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama