Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 2

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Recenze (299)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Skoro bych dal i 4*, protože postavy mi byly sympatické a dobře jsem se bavil, ale je fakt, že místy vtípky spíše degradovaly, než umocňovaly děj. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Jeden povedený vtip, pár důmyslných referencí na předlohu, pár pomrknutí na dospělejší diváky, slušný voice-acting, ale jinak tak nějak to, co byste čekali od adaptace mobilové hry o střílení červených kuliček se zobákem prakem po zelených kuličkách s rypákem. 45% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy nehrál, takže ani postavy mi nic neříkaly. Když k tomu přidám ještě téměř prázdný příběh, a animace která taky nebyla uplná špička tak jde spíše o podprůměrný animák. ()

godycz 

všechny recenze uživatele

animace na urovni pixaru a fory jak od mac farlana. a navic bozi ost. od cerne zmije jsem neslysel lepsi dabing sarkastickeho cloveka. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Nuže, takový průlom jako v herním světě mobilních telefonů naštvaní ptáci na plátně nenabídli. Nicméně příjemná podívaná pro sobotní večer a vlastně i jistým způsobem alegorie na palčivé téma uprchlické krize v Evropě, ale blíže spoilerovat nebudu :) Uděluji 65%. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší nářez. Vše podstatné bylo v traileru a jinak jsem se snad ničemu nezasmál. Bodíky navíc za to umění vytvořit něco smysluplného z tak prazvláštního o čemž je vlastně ta hra. 59% ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Trailer mě hodně navnadil, ale výsledek byl tedy nemastný neslaný - slabý humor, průměrná animace, děj jak z pásové výroby. Ani přes to vše jsem se ale nenudil a výběrem rádiových hitů se mi Nasraní ptáci celkem trefili do vkusu, takže průměr ještě uhráli. Každopádně v tom není uprchlická krize, kterou se tam někteří mermomocí pokoušejí vidět a ani na to pokračování to podle mě (bohudík!) nijak nepoukázalo. ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

V podstatě solidní blbina s několika zajímavý fóry, které ale působí tak, jako kdyby chtěla sdělit nějaké poselství, jehož obsah se mi tedy ani za mák nelíbí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké prekvapenie sa nedeje. Na druhej strane však treba povedať, že to nie je zlý. Potreboval by to lepší príbeh a premyslený dejový pasáž. Z hľadiska charakterov takmer nie je čo vytknúť. PS: Pesnička od Black Sabbath (Pranoid) pre scény pri úvodných titulkoch ma potešil. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto je animak podla mojej chuti,perfektna animacia,pribeh,hudba,mile postavicky a co je zaklad je to akcne a hlavne vtipne,spokojnost nadovsetko...:-) ()

F.explorer 

všechny recenze uživatele

Ako predmet spomínania, ok. Ako rozprávka...., trošku mi unikla cieľová veková skupina. Boli tam scény rozpracované tak, aby to pochopilo aj 9 ročné dieťa a následne scéna, ktorá je cielená jednoznačne pre dospelého diváka. Takáto "nejednota" iba odvracia pozornosť od deja a u detí vytvára šablónu správania nezlučiteľného s reálnym svetom. Hlavný hrdina bol celkom sympatický, takže +1* ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

V květnu 2016 nasadilo Sony do kin film o Angry Birds a slavili úspěch, protože animák s rozpočtem 70 mg vydělal přes 350 mg, a tak by nás dvojka neměla minout. A jaký je vlastně The Angry Birds Movie? Je to infantilní bolest pro dospělé? Rozhodně ne, film bych ohodnotil jako zábavu pro celou rodinu, která minimalizuje trapnosti a infantilitu a ačkoliv divákům servíruje nikterak originální příběh, dokáže si udržet divákovu pozornost. Motivu s migrací jsem si všiml taky a až tady na csfd jsem zjistil, že jsem nebyl jediný. 3* ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, aké obrovské HALÓ sa robilo okolo tohoto animáku, z kina som odišiel dosť sklamaný. Hry Angry Birds som hral zrejme všetky a sú fakt návykové, ale toto ma akosi vôbec neoslovilo. Celkom nuda, teda až na pár hlášiek, úplne zvláštny výber soundtracku (decká nemohli tušiť tú spojitosť) a dosť nelogický a otravný dej. Celkom som aj uvažoval, že Angry Birds sú skorej pre dospelého diváka, ale na moje prekvapenie, práve deti sa bavili. ()

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama