Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (231)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Film, je vulgární, má zde zvratkovský humor, je klišovitý. "Na šrot" je přesně o tom, jak se jmenuje. Jeden kluk se tak ožere, že je schopen sežrat tampón, ostatní se ho snaží zachránit, i když podle všeho se na vysokou školu, alespoň jeden z nich, dostal jen čirou náhodou, anebo možná jen věděl, kam investovat. Respektive jeho rodiče o tom měli ponětí. Tak pitomé hrdiny už jsem dlouho neviděl. Mám pocit, že na šrot museli být i scénáristé, kteří si nevěděli rady, a tak se opili, aby se jim lépe psalo. Ráno asi sami koukali, co to všechno napsali, bohužel už neměli dost soudnosti na to, aby to sbalili, vyhodili a dali se na dráhu prodavačů zeleniny. A to jsou tvůrci, co mají na svědomí "Pařby"! Trochu se začínám být toho, co nás čeká v "Pařbě na třetí". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/05/na-srot-2013-15.html ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

Reklama

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Celkom kvalitne som sa u tohto filmu unudil. S Project X to podľa mňa nemá nič spoločné a má to dosť ďaleko od kvality ktorou disponuje. Tento film vyhráva na plnej čiare svojou kvantitou a gíčovými scénkami, ktoré môžte vidieť v ktoromkoľvek teenegerskom filme. Akurát asi jedinú vec, čo má spoločné Project X a 21 & Over je herec Miles Teller 2* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)

Reklama

Reklama