Reklama

Reklama

The Goodwin Games

(seriál)
Trailer

Epizody(7)

Recenze (9)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie, která není ani moc vtipná, ale pěkně se na ní dívá. Nápad s hrou o dědictví se mi líbil, jen škoda, že se mu pořádně nevěnovali. Hl. důvod proč jsem vydržel až do konce je Becki Newton. Seriál má jen 7 epizod a na druhou sérii to nevidim. 50% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Obě dvě hvězdičky za T.J. Millera (kuriózně nečlena původně plánovaný sestavy); zbytek neni nic jinýho než průměrná kravinka, po níž za pár let - ehm, tejdnů - neštěkne ani pes, a která je od počátku odsouzená k předčasnýmu zrušení. (Akorát že tahle vydržela senzačních sedm dílů, no.) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do s01e03. Prestalo bavit. // Pilot: Ok, na nejakú serióznosť sa tu naozaj nehrá, v žiadnom ohľade. Ale myslím, že by to pre mňa mohlo fungovať... O čom: Chlapík umrie, ale predtým pre svoje tri jemu i navzájom odcudzené, rôznorodé, vekom dospelé deti pripraví súťaž na pokračovanie, kde víťaz má zdediť jeho milióny a zároveň sa všetci stanú lepšími a rodinou a tak vôbec. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jak mě Becki Newton chyběla, když odešla z Himym :( Jsem ráda že ji můžu vídat aspoň někde a tohle není úúúplně špatný seriál. Za těch 20 minut týdně mi to stojí, aby to pustila, viděla Backi a možná se i občas pousmála... 2* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Hrátky rodiny Goodwinových se příliš nepovedly. Nebo jsem od nich čekal možná příliš. Podle traileru jsem čekal zábavnou jednohubku, ve které spolu budou soupeřit tři sourozenci o dědictví. To se ale nestalo a z Goodwin Games se tak stal další sitcom o to jak důležité je, aby se rodina sblížila a že člověk může být šťastný i na maloměstě. Přilákala mě k němu Becki Newton, která se mi zalíbila v HIMYM. Ta taky zůstala tím nejsvětlejším bodem celého seriálu. Zbytek obsazení mě ničím nezaujal. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se hodně těšila a nemůžu zapřít, že mě nejdřív trochu zklamal. Tak nějak jsem doufala, že to budou brát trochu vážněji, ale po třech epizodách jsem si snadno zvykla a začalo mě to bavit - tohle to sbližování tří sourozenců mi v lecčems připomíná vlastní život a je to tak geniálně promyšlené, že se tomu prostě musím smát. A oceňuju krátké (+/- 20 minutové) epizody. Vážnosti (nebo spíš nevážnosti) tohohle seriálu to odpovídá. ()

Reklama

Reklama