Reklama

Reklama

Containment

(seriál)
  • USA Cordon (neoficiální název)
Trailer 2
USA, 2016, 9 h 6 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence, Trevor St. John, Zachary Unger (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Policejní strážník Lex Carnahan (David Gyasi) je pověřen úkolem udržet klid v ulicích poté, co se uprostřed Atlanty rozšiřuje smrtelně nebezpečný virus a město je rozděleno na dvě půlky. Na tu zdravou a na tu kontaminovanou. Seriál je americkým remakem belgického dramatu Cordon. (geklon)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (27)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový seriál od stanice CW se zabývá vypuknutím smrtící nákazy v Atlantě. Naštěstí se zrovna tam nachází CDC, takže odborníky mají po ruce. Celá oblast se musí uzavřít a lidé panikaří. Nikdo zatím nevím, jak se tomuto smrtícímu viru bránit. Nemocnice je také uzavřená. Je nám představeno hned několik postav a jejich příběhy. Ty se vzájemně proplétají, ale každý je na jiné straně barikády. Seriál se snaží hodně hrát na emoce.Na to už jsme od CW zvyklí. Nakonec se vše zamotá a některé postavy nás opustí. Lidé se v těchto situacích občas chovají dost zoufale. Konec je ale celkem pozitivní a další série už nebude, takže se toho o původu viru už víc nedozvíme... "Držte si odstup 4 až 6 stop prosím!" ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Lákal mě atraktivní námět a naopak trochu děsil původ seriálu. Musím ale říct, že i když si Containment nese jisté znaky stanice the CW, stejně jako styl vedení seriálu Julie Plec, tedy větší důraz vztahy a tlačení do popředí emocionální rovinu, jako celek mě to překvapivě dost rychle a intenzivně chytlo. On už jen ten nápad vzít skupinu různorodých lidí, odříznout je od světa a nechat je ve stále zhoršující se situaci mezi sebou interagovat je hodně vděčný. Tady to funguje díky dobře napsaným a sympatickým postavám a příběhu, který se pozvolna odhaluje na pozadí různých problémů, které postavy napříč epizodami řeší. Seriál by pro úplně uzavření potřeboval alespoň minimálně ještě jednu sérii. Možné rozuzlení je tu spíše jen naznačeno, ale je dobré, že příběh aspoň nekončí žádným zbytečným cliffhangerem a jen prostě... otevřeně. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nevyzerá zle, nie je zle natočený ani nemá zlý príbeh. Ale za tie tri hodiny ma nedokázal dostať do bodu, že by som sa začala baviť. Započal vírus a za nasledujúce tri hodiny sme sa nedopracovali k absolútne ničomu čo by ma zaujalo, neexistuje pokrok, nič sa nerieši a tým pádom sú všetci nudní. Je to divné a často sa mi to nestáva, ale ja proste neverím, že ma to začne baviť. Vzdávam to a odmietam nad tým stráviť ďalší čas. Poslednú videnú časť ani nebudem hodnotiť, lebo ja vážne neviem ako. ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Nemal som veľké očakávania a po pilote sa tieto naplnili. Nepáči sa mi prehnané ukazovanie prehnaných účinkov vírusu. Asi má zaujať diváka, mňa to však úplne odrádza, zbytočne prehnané a málo uveriteľné. Dalším problémom je už klasické prevzťahovanie príbehu. V pilote sa viac zameriavaôú na všetky možné vzťahy, ktoré sa môžu točiť a komplikovať celou sériou, namiesto toho aby bol príbeh venovaný vírusu a skutočnej akože podstate seriálu. Pre mňa teda nič výnimočné, len ďalší s mnoha priemerných seriálov. Ešte na záver malá pochvala, nie je to až také patetické. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku mal serial celkom naslapnute a tesil som sa na slusny lekarsky thriller. Zial po cca 9tich dalsich castiach ma zacinaju urcite pasaze otravovat a preskakujem. Ano, ako uz mnohi spoludivaci spomenuli, mnozstvo "typickych" reakcii, dialogov americkeho blockbusterovsketho typu sa tu kopi jedno na druhe. Herci, spociatku sympaticki, zacinaju v poslednych castiach pustat hlasky a mat citove vylevy typu.....ktore nepotesi, ale otravuje. Proste kazdou dalsou castou moje pociatocne nadsenie opadlo a teraz uz chcem mat serial uzavrety, ked uz som mu venoval tolko casu. Neodporucam. Tam kde maju napatim lietat iskry, sa to nedeje a tam kde je citit romanticka scena, je tato zvacsa bud presladena alebo uplne zpackana. Slabe dvojhviezdie. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama